Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 20
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Geen

Onderwerp: Ervaringen portnap

  1. #1
    Ervaringen portnap
    geregistreerd gebruiker
    3 Berichten
    Ingeschreven
    23/01/09

    Locatie
    Belgiê

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Ervaringen portnap

    Zijn er hier nog personen met een dedicated server bij portnap?

    Hoe nemen jullie contact op bij problemen?

    Voor alle duidelijkheid: tickets worden blijkbaar amper bekeken.

  2. #2
    Ervaringen portnap
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    Waarom zou je uberhaupt nog ervaringen willen weten als je nog niet eens geholpen word?

  3. #3
    Ervaringen portnap
    geregistreerd gebruiker
    333 Berichten
    Ingeschreven
    07/05/08

    Locatie
    nvt

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nvt
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Triloxigen Bekijk Berichten
    Waarom zou je uberhaupt nog ervaringen willen weten als je nog niet eens geholpen word?
    Om te weten of iedereen zo behandeld wordt daar?

  4. #4
    Ervaringen portnap
    geregistreerd gebruiker
    3 Berichten
    Ingeschreven
    23/01/09

    Locatie
    Belgiê

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door reef Bekijk Berichten
    Om te weten of iedereen zo behandeld wordt daar?
    Ik hoop dat ik een alleenstaand geval ben en moest dit niet zo zijn dan weet ik wat ik moet zoeken

  5. #5
    Ervaringen portnap
    geregistreerd gebruiker
    2.483 Berichten
    Ingeschreven
    03/09/08

    Locatie
    Maasbracht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    32 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Piwi-Web
    Functie: Eigenaar
    URL: www.piwi-web.com
    KvK nummer: 14097251

    Vind je niks op google of van die ervaringwebsites?
    Piwi-Web IT Solutions - Website - E-mail

  6. #6
    Ervaringen portnap
    www.fusa.be
    2.211 Berichten
    Ingeschreven
    21/01/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    54 Berichten zijn liked


    Naam: Tim Bracquez
    Bedrijf: FUSA
    Functie: Koffiebediende
    URL: www.fusa.be
    Ondernemingsnummer: 0890 190 576
    TrustCloud: timbracquez
    View timbracquez's profile on LinkedIn

    Zoals piwi-web zegt, even google... ook controleren op openstaande facturen. (check je spam moesten ze daar in verdwijnen).

    Dat haalt nog altijd niet weg dat het niet mooi is, of er kan een ander probleem zijn in de mis communicatie?
    Tim Bracquez <tim@fusa.be>, www.fusa.be

  7. #7
    Ervaringen portnap
    geregistreerd gebruiker
    676 Berichten
    Ingeschreven
    22/01/09

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Je bent blijkbaar een "freshley new" FreeBSD user, portsnap bestaat namelijk alweer een tijdje, 'k wil je bij deze aanraden om jezelf te informeren op http://freebsd.org/doc/
    Of gewoon hier --> http://www.freebsd.org/doc/nl/books/.../portsnap.html

    Persoonlijk heb ik nog nooit geen problemen gehad met portsnap, mooie tool

  8. #8
    Ervaringen portnap
    www.fusa.be
    2.211 Berichten
    Ingeschreven
    21/01/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    54 Berichten zijn liked


    Naam: Tim Bracquez
    Bedrijf: FUSA
    Functie: Koffiebediende
    URL: www.fusa.be
    Ondernemingsnummer: 0890 190 576
    TrustCloud: timbracquez
    View timbracquez's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mikeh Bekijk Berichten
    Je bent blijkbaar een "freshley new" FreeBSD user, portsnap bestaat namelijk alweer een tijdje, 'k wil je bij deze aanraden om jezelf te informeren op http://freebsd.org/doc/
    Of gewoon hier --> http://www.freebsd.org/doc/nl/books/.../portsnap.html

    Persoonlijk heb ik nog nooit geen problemen gehad met portsnap, mooie tool
    Het is portnap zonder 's' volgens TS zijn post http://portnap.com/ meer bepaald een dedicated server daar. Geen tool!

    Meer info om je te informeren hier: http://www.webhostingtalk.nl/dedicat...ml#post1033641 (Ervaringen portnap)
    Tim Bracquez <tim@fusa.be>, www.fusa.be

  9. #9
    Ervaringen portnap
    geregistreerd gebruiker
    676 Berichten
    Ingeschreven
    22/01/09

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    O dear, my humble excuse!

  10. #10
    Ervaringen portnap
    geregistreerd gebruiker
    3 Berichten
    Ingeschreven
    23/01/09

    Locatie
    Belgiê

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Zitten ondertussen al aan 48 uur dat de server onbereikbaar is en het enige dat ik tot op heden vernomen heb is dat er een HD stuk is en een tweede HD(raid) zou beschadigd zijn (data).

    Een 10-tal uur geleden zou het nog een 2-tal uurtjes duren om alles te fixen maar tot op heden geen respons.

    Dit is echt balen.

    Op de server staat een forum met meer dan 5000 leden ... misschien de leden eens mobiliseren om info te vragen via de supportdienst van portnap.



  11. #11
    Ervaringen portnap
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Forum Bekijk Berichten
    Op de server staat een forum met meer dan 5000 leden ... misschien de leden eens mobiliseren om info te vragen via de supportdienst van portnap.
    Zodat ze het nog drukker krijgen en dus minder tijd om je probleem op te lossen? (en sowieso demotiveert het nogal dat je ze tegenwerkt natuurlijk)

    Ze hebben nl verder niks met jou bezoekers te maken

  12. #12
    Ervaringen portnap
    moderator
    5.442 Berichten
    Ingeschreven
    12/09/05

    Locatie
    Zuid Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110 Berichten zijn liked


    Naam: Stijn
    KvK nummer: 14074337

    Wel apart dat 2 schijven tegelijk kapot gaan.
    De standpunten en meningen op dit discussieforum zijn persoonlijk van aard en vertegenwoordigen in geen geval eventuele officiële standpunten van derden.
    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  13. #13
    Ervaringen portnap
    geregistreerd gebruiker
    1.674 Berichten
    Ingeschreven
    15/02/04

    Locatie
    Arnhem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked



    Heb in een ver verleden een developmentbak gehad bij PortNap. Deze draaide over het algemeen prima in (software) raid(1). Bij problemen was het soms inderdaad moeilijk om ze te bereiken, echter werkte het nummer in het kvk uittreksel altijd goed..

  14. #14
    Ervaringen portnap
    moderator
    5.442 Berichten
    Ingeschreven
    12/09/05

    Locatie
    Zuid Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110 Berichten zijn liked


    Naam: Stijn
    KvK nummer: 14074337

    Ze adverteren met 24x7 NOC support en high quality services. Dat mag je aannemen dat ze bereikbaar zijn.
    De standpunten en meningen op dit discussieforum zijn persoonlijk van aard en vertegenwoordigen in geen geval eventuele officiële standpunten van derden.
    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  15. #15
    Ervaringen portnap
    geregistreerd gebruiker
    333 Berichten
    Ingeschreven
    07/05/08

    Locatie
    nvt

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nvt
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Stewie Bekijk Berichten
    Wel apart dat 2 schijven tegelijk kapot gaan.
    Dat gebruiken ze altijd als smoes wanneer ze gewoon 1 schijf gebruikt hebben i.p.v. 2 met RAID1...

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics