Resultaten 1 tot 15 van de 18
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
  1. #1
    EasyApache 4 ervaringen
    administrator
    21.445 Berichten
    Ingeschreven
    17/12/01

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    590 Berichten zijn liked


    Naam: Domenico Consoli
    Bedrijf: Webhostingtalk.nl
    Functie: Oprichter
    URL: webhostingtalk.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 51327317
    TrustCloud: domenico
    View domenicoconsoli's profile on LinkedIn

    Thread Starter

    EasyApache 4 ervaringen

    Is er al iemand die ervaring heeft met EasyApache 4 (CURRENT Tier) op productie servers en die ervaring hier wil delen? Zijn er problemen waar je tegenaan loopt?

    Bedankt!
    Laatst gewijzigd door Domenico; 22/10/15 om 13:13.

  2. #2
    EasyApache 4 ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    82 Berichten
    Ingeschreven
    19/10/11

    Locatie
    Nunspeet / Oost Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 Berichten zijn liked


    Naam: Tom
    Bedrijf: 4easyhosting.com
    URL: https://4easyhosting.com
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 08162809
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ga volgende week een nieuwe VPS ermee opzetten. Zal mijn bevindingen wel posten.
    Wat ik zo las op het cPanel forum staat het nog wel erg in de kinderschoenen maar ja ze geven het toch niet voor niets vrij, zo zijn ze niet.

  3. #3
    EasyApache 4 ervaringen
    administrator
    21.445 Berichten
    Ingeschreven
    17/12/01

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    590 Berichten zijn liked


    Naam: Domenico Consoli
    Bedrijf: Webhostingtalk.nl
    Functie: Oprichter
    URL: webhostingtalk.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 51327317
    TrustCloud: domenico
    View domenicoconsoli's profile on LinkedIn

    Thread Starter
    Wat ze zelf zeggen op de vraag of je het op een productie server kunt gebruiken:

    It's considered a technical preview in cPanel version 11.52. You can continue to use EasyApache3 on your production servers if stability is your primary concern.
    Ik denk dat stabiliteit voor iedereen wel een 'concern' is.

    Verder zal EasyApache3 tot tenminste April 2017 onderstuend gaan worden dus we hebben nog even maar EasyApache4 ziet er al veelbelovend uit en ga er zelf ook zsm mee testen. ik ben gewoon benieuwd of mensen het al draaien op productieservers.

  4. #4
    EasyApache 4 ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    99 Berichten
    Ingeschreven
    07/10/15

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Pepijn van Gastel
    Bedrijf: Puurhost.nl
    URL: puurhost.nl
    KvK nummer: 64201171

    Ik denk dat niemand dit hier op productieservers heeft draaien... Zeker voor klanten is dat een veel te groot risico. Heb er wel even binnen een VPS omgeving mee gespeeld, het was bij mij redelijk instabiel en ik ben er ook niet verder mee gegaan. Dit was overigens wel in Januari, dus het kan best nu al een stuk beter zijn

  5. #5
    EasyApache 4 ervaringen
    administrator
    21.445 Berichten
    Ingeschreven
    17/12/01

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    590 Berichten zijn liked


    Naam: Domenico Consoli
    Bedrijf: Webhostingtalk.nl
    Functie: Oprichter
    URL: webhostingtalk.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 51327317
    TrustCloud: domenico
    View domenicoconsoli's profile on LinkedIn

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Puurhost Bekijk Berichten
    Ik denk dat niemand dit hier op productieservers heeft draaien... Zeker voor klanten is dat een veel te groot risico.
    Uiteraard maar je kan ook productieservers van/voor jezelf hebben.

  6. #6
    EasyApache 4 ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    99 Berichten
    Ingeschreven
    07/10/15

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Pepijn van Gastel
    Bedrijf: Puurhost.nl
    URL: puurhost.nl
    KvK nummer: 64201171

    Dat is inderdaad een goed punt... Had ik zelf nog niet zo naar gekeken :P

    Heb je zelf al ervaring met EasyApache 4?

  7. #7
    EasyApache 4 ervaringen
    moderator
    5.227 Berichten
    Ingeschreven
    30/05/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    204 Berichten zijn liked


    Naam: Pantsy
    Registrar SIDN: Ja

    Easyapache4 werkt prima eerlijk gezegd en ik ben nog niet tegen problemen aangelopen.

  8. #8
    EasyApache 4 ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    99 Berichten
    Ingeschreven
    07/10/15

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Pepijn van Gastel
    Bedrijf: Puurhost.nl
    URL: puurhost.nl
    KvK nummer: 64201171

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pantsy Bekijk Berichten
    Easyapache4 werkt prima eerlijk gezegd en ik ben nog niet tegen problemen aangelopen.
    Toen ik hem probeerde had hij vooral moeite zodra die onder hoge load kwam, is dat nog steeds het geval?

  9. #9
    EasyApache 4 ervaringen
    www.xenius.be
    1.524 Berichten
    Ingeschreven
    26/11/11

    Locatie
    Oud-Turnhout

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    73 Berichten zijn liked


    Naam: Steve Vos
    Bedrijf: Xenius
    Functie: Zaakvoerder
    URL: www.xenius.be
    Ondernemingsnummer: 0505928838

    Draai hem hier nu een week op een productieserver, draait als een tierelier !
    Ben daar wel erg te spreken over WHM , het is lang geleden dat ze iets gereleased hebben dat het fout gaat.. Daarom: vertrouwen hebben in het product en niet altijd de kat uit de boom kijken als iedereen dat gaat doen kom je ook geen stap verder !
    Xenius.be | Our solutions, our products, your success !

  10. #10
    EasyApache 4 ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    99 Berichten
    Ingeschreven
    07/10/15

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Pepijn van Gastel
    Bedrijf: Puurhost.nl
    URL: puurhost.nl
    KvK nummer: 64201171

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bibawa Bekijk Berichten
    Daarom: vertrouwen hebben in het product en niet altijd de kat uit de boom kijken als iedereen dat gaat doen kom je ook geen stap verder !
    Maar help je dan ook de ontwikkeling door het doorsturen van bugs enzo?

  11. #11
    EasyApache 4 ervaringen
    www.xenius.be
    1.524 Berichten
    Ingeschreven
    26/11/11

    Locatie
    Oud-Turnhout

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    73 Berichten zijn liked


    Naam: Steve Vos
    Bedrijf: Xenius
    Functie: Zaakvoerder
    URL: www.xenius.be
    Ondernemingsnummer: 0505928838

    De reden waarom we dat doen is omdat we weten wat we aan de support van cPanel/WHM hebben..
    Xenius.be | Our solutions, our products, your success !

  12. #12
    EasyApache 4 ervaringen
    moderator
    5.227 Berichten
    Ingeschreven
    30/05/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    204 Berichten zijn liked


    Naam: Pantsy
    Registrar SIDN: Ja

    Wat bedoel je precies met hoge load? Hoge load van EA4 of dat je server het al zwaar heeft en dat EA4 er lang over deed? Ik herken de problemen totaal niet.

    EA4 geeft veel meer flexibiliteit dan wat je voorheen had en ook veeeeel meer mogelijkheden en dat is fijn. Zo kan je beter maatwerk toepassen en ook makkelijker overgaan tussen php versies.

    In productie hebben wij het nog niet, wij zijn eerst alle centos servers aan het vervangen voor centos 7, stap voor stap verandering doorvoeren.

    Waar wij op zitten te wachten zijn de uitbreidingen op cluster gebied van cPanel, dat gaat nog wel wat langer tijd in beslag nemen denk ik.

  13. #13
    EasyApache 4 ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    99 Berichten
    Ingeschreven
    07/10/15

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Pepijn van Gastel
    Bedrijf: Puurhost.nl
    URL: puurhost.nl
    KvK nummer: 64201171

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pantsy Bekijk Berichten
    Wat bedoel je precies met hoge load? Hoge load van EA4 of dat je server het al zwaar heeft en dat EA4 er lang over deed? Ik herken de problemen totaal niet.
    Nee ik bedoelde dat de server instabiel werd bij hoge laad na het installeren van EA4. Overigens dit was al weer een tijd terug en kan best al opgelost zijn...

  14. #14
    EasyApache 4 ervaringen
    moderator
    5.227 Berichten
    Ingeschreven
    30/05/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    204 Berichten zijn liked


    Naam: Pantsy
    Registrar SIDN: Ja

    Het was niet toevallig een 512mb vm? Ik herken er niks van eerlijk gezegd in de afgelopen tijd dat wij EA4 gebruiken.

  15. #15
    EasyApache 4 ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    99 Berichten
    Ingeschreven
    07/10/15

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Pepijn van Gastel
    Bedrijf: Puurhost.nl
    URL: puurhost.nl
    KvK nummer: 64201171

    Haha nee zo erg was het niet :P Maar goed om te zien dat het naar tevredenheid werkt!



Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics