Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 8 van de 8
Geen
  1. #1
    Ervaringen progressix (maastricht)
    Programmeur / Hoster
    3.948 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/06

    Locatie
    Wijlre

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    647 Berichten zijn liked


    Naam: John Timmer
    Bedrijf: SystemDeveloper.NL
    Functie: Eigenaar
    URL: www.systemdeveloper.nl
    KvK nummer: 14083066
    View johntimmer's profile on LinkedIn

    Thread Starter

    Ervaringen progressix (maastricht)

    Heeft iemand toevallig wat ervaring met Progressix (http://www.progressix.com/en/products/datacenter ) en dan met name het dc in Maastricht? (Uptimes/storingen, support op hoog nivo, services)

    Ik wil er mogelijk een paar high density racks plaatsen als het interessant is, maar ik zou wel graag eerst wat ervaringen horen van partijen die er al minimaal 6-12 maanden zitten.

  2. #2
    Ervaringen progressix (maastricht)
    Dennis.
    3.834 Berichten
    Ingeschreven
    11/07/06

    Locatie
    Oosterhout

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    262 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis
    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: 20144338

    Ik heb nog nooit van het bedrijf/datacenter gehoord. Nemen ze niet gewoon ergens colo af bij een ander DC in Maastricht?

  3. #3
    Ervaringen progressix (maastricht)
    Programmeur / Hoster
    3.948 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/06

    Locatie
    Wijlre

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    647 Berichten zijn liked


    Naam: John Timmer
    Bedrijf: SystemDeveloper.NL
    Functie: Eigenaar
    URL: www.systemdeveloper.nl
    KvK nummer: 14083066
    View johntimmer's profile on LinkedIn

    Thread Starter
    Het is een beetje raar geregeld geloof ik. Als ik hier kijk (http://www.datacenter-ekc-limmel.nl/eigenaren/) dan zijn zij 1 van de eigenaren.

  4. #4
    Ervaringen progressix (maastricht)
    Dennis.
    3.834 Berichten
    Ingeschreven
    11/07/06

    Locatie
    Oosterhout

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    262 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis
    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: 20144338

    Op de foto's ziet het er niet bepaald high density uit



  5. #5
    Ervaringen progressix (maastricht)
    geregistreerd gebruiker
    548 Berichten
    Ingeschreven
    18/10/10

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    31 Berichten zijn liked


    Naam: Ralph
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dennis0162 Bekijk Berichten
    Op de foto's ziet het er niet bepaald high density uit
    Inderdaad.. Ziet er wel erg "lokaal" uit.

  6. #6
    Ervaringen progressix (maastricht)
    moderator
    5.916 Berichten
    Ingeschreven
    21/05/03

    Locatie
    NPT - BELGIUM

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    481 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis de Houx
    Bedrijf: All In One
    Functie: Zaakvoerder
    URL: www.all-in-one.be
    Ondernemingsnummer: 0867670047

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door creativets Bekijk Berichten
    Inderdaad.. Ziet er wel erg "lokaal" uit.
    En wat heeft lokaal met high density te zien, je zou juist kunnen verwachten dat er meer stroom beschikbaar is in een lokale omgeving/regio/stad dan in een grootstad waar het moeilijker wordt om meer stroom te krijgen.
    Dennis de Houx - All In One ~ Official ISPsystem partner

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  7. #7
    Ervaringen progressix (maastricht)
    Programmeur / Hoster
    3.948 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/06

    Locatie
    Wijlre

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    647 Berichten zijn liked


    Naam: John Timmer
    Bedrijf: SystemDeveloper.NL
    Functie: Eigenaar
    URL: www.systemdeveloper.nl
    KvK nummer: 14083066
    View johntimmer's profile on LinkedIn

    Thread Starter
    Ik zoek eigenlijk ervaringen van mensen die er een 6-12 maanden zitten... geen 'meningen', al vrees ik dat de ervaringen wel op zich gaan laten wachten

  8. #8
    Ervaringen progressix (maastricht)
    Web hosting diensten
    4.669 Berichten
    Ingeschreven
    09/02/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110 Berichten zijn liked


    Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
    Functie: Managing Director
    URL: www.dreamhost.nl
    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: 24269577

    Mogelijk dat je wat recensies vindt over de eigenaren die in het pand zitten? Je zou daar eens op kunnen zoeken.
    DreamHost.nl Web hosting - cPanel hosting om bij weg te dromen.

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics