Wie weet er een oplossing voor als je een link hebt vanuit Usermin naar Webmin dat je dan niet meer hoeft in te loggen.
Ik bedoel als je al bent ingelogd in Usermin en vandaaruit een link aanklikt die naar Webmin verwijst.
Je moet dan in Webmin inloggen hij neemt niet de inlog gegevens van Usermin mee.
Op alle twee worden dezelfde gebruikers naam en password gebruikt.

Likes:


Quote