Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 6 van de 6
Geen
  1. #1
    Hack mails naar de server?!?!
    Cloud en Datacenters
    1.442 Berichten
    Ingeschreven
    11/06/05

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Technotop Internet BV
    URL: www.technotop.nl
    Registrar SIDN: nee
    ISPConnect: JA
    KvK nummer: 55349323
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Hack mails naar de server?!?!

    Ik kreeg vandaag een aantal mails achter elkaar die bleken verzonden te zijn via: sales@technotop.nl ??? erg raar.

    Verder gaf DirectAdmin een warning van een hack poging (in de logs) maar verder hebben andere security programma's geen alarm geslagen.

    Wat zijn dit voor damm mails??!?!

    Mail soort 1 (waarvan ik er 5 heb mogen ontvangen):
    cxgxr@technotop.nl
    Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"===============1605558265==\"
    MIME-Version: 1.0
    Subject: a5d802a0
    To: cxgxr@technotop.nl
    bcc: PeiCanteenMc@aol.com
    From: cxgxr@technotop.nl

    This is a multi-part message in MIME format.

    --===============1605558265==
    Content-Type: text/plain; charset=\"us-ascii\"
    MIME-Version: 1.0
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    kvtrkopruv
    --===============1605558265==--
    Via server1.technotop.nl.

    Bericht:cxgxr@technotop.nl

    E-mail: cxgxr@technotop.nl
    Mail soort 2 (waar ik er 10 van hem mogen ontvangen)

    Naam: tdasv@technotop.nl

    Adres: tdasv@technotop.nl
    Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"===============0060604430==\"
    MIME-Version: 1.0
    Subject: 473ae40a
    To: tdasv@technotop.nl
    bcc: PeiCanteenMc@aol.com
    From: tdasv@technotop.nl

    This is a multi-part message in MIME format.

    --===============0060604430==
    Content-Type: text/plain; charset=\"us-ascii\"
    MIME-Version: 1.0
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    uby
    --===============0060604430==--


    Postcode: tdasv@technotop.nl tdasv@technotop.nl
    Woonplaats: tdasv@technotop.nl
    E-mail Adres: tdasv@technotop.nl
    Zijn pakket:
    Domeinnaam: www.
    Zijn reactie/opmerking: tdasv@technotop.nl
    en dit geeft dan DirectAdmin aan in de logs: (server logs het zelfde)

    2005:09:23-03:23:28: ***HACKER WARNING ./data/admin/login.hist has a newline or linefeed in the param value: 213.129.203.41=attempts=2&date=1127438608&username =exwicmvga@technotop.nl
    Content-Type: multipart/mixed; boundary="===============0322519228=="
    MIME-Version: 1.0
    Subject: 225f9271
    To: exwicmvga@technotop.nl
    bcc: PeiCanteenMc@aol.com
    From: exwicmvga@technotop.nl

    This is a multi-part message in MIME format.

    --===============0322519228==
    Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
    MIME-Version: 1.0
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    soqjkspcvf
    --===============0322519228==--
    Wtf is dit? Heeft het schade? Hoe kan ik dit verhelpen??!
    Technotop Internet BV - Sinds 2005 gespecialiseerd in cloud en datacentra.

  2. #2
    Hack mails naar de server?!?!
    BoFH
    1.034 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Vevida B.V
    Functie: Systeembeheerder
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wtf is dit?
    E-mail Injection in PHP:
    http://securephp.damonkohler.com/ind...mail_Injection
    Heeft het schade?
    Ja, het kan schade doen (spam versturen).
    Hoe kan ik dit verhelpen??!
    Fatsoenlijk scripten
    --
    VEVIDA Services, http://www.vevida.com

  3. #3
    Hack mails naar de server?!?!
    Cloud en Datacenters
    1.442 Berichten
    Ingeschreven
    11/06/05

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Technotop Internet BV
    URL: www.technotop.nl
    Registrar SIDN: nee
    ISPConnect: JA
    KvK nummer: 55349323
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Origineel geplaatst door Digiover
    E-mail Injection in PHP:
    http://securephp.damonkohler.com/ind...mail_InjectionJa, het kan schade doen (spam versturen).

    Fatsoenlijk scripten
    \

    Script code is goed lijkt mij... ik neem aan dat het hem niet is gelukt.. anders zou ik die mails niet krijgen en ik die ook nergens een log dat er een mail is verstuurd maar die @oal.com mail.

    IP is btw al gebanned van de servers.

    mmmm snap er nog weinig van..
    Technotop Internet BV - Sinds 2005 gespecialiseerd in cloud en datacentra.

  4. #4
    Hack mails naar de server?!?!
    Hostingontwikkelaar
    2.882 Berichten
    Ingeschreven
    03/07/04

    Locatie
    Maastricht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Berichten zijn liked


    Naam: Tim
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 59418095
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wel grappig bedacht van die mensjes. Dacht dat we al ver waren met beveiligen maar ze hebben toch nog een lek gevonden die bij vrijwel alle websites toch nog openstaat

  5. #5
    Hack mails naar de server?!?!
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    Die injection methode's zijn echt al zo oud als internet, dus niks nieuws.

  6. #6
    Hack mails naar de server?!?!
    Cloud en Datacenters
    1.442 Berichten
    Ingeschreven
    11/06/05

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Technotop Internet BV
    URL: www.technotop.nl
    Registrar SIDN: nee
    ISPConnect: JA
    KvK nummer: 55349323
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Origineel geplaatst door Triloxigen
    Die injection methode's zijn echt al zo oud als internet, dus niks nieuws.
    Niks nieuws nee, snap ik, maar dit is de eerste keer dat ik hier een melding van zie... dus ja
    Technotop Internet BV - Sinds 2005 gespecialiseerd in cloud en datacentra.

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics