Geachte Dames en Heren,
Een klant van ons heeft een PEAP EAP opgezet in zijn netwerk op een school. Gebruikers moeten kunnen inloggen op een gesloten wifi netwerk met ssl certificaat. Op zich gaat het goed op één ding na. Er verschijnt de volgende melding als je als nieuwe gebruiker inlogt:
Je kunt wel doorklikken maar dit is niet wenselijk omdat je de betrouwbaarheid van het wifi netwerk ondermijnt. Zeker voor gastgebruikers (denk aan ouders die de school bezoeken).
Naderhand krijgt de gebruiker deze melding niet meer, alleen dus de eerste keer maar elke nieuwe gebruikersnaam/wachtwoord combinatie wordt geconfronteerd met dit venster.
Heeft iemand enig idee wat er moet worden ingesteld om deze melding niet meer te krijgen? Met andere woorden... Wat moet er op de server worden ingesteld zodat ongeacht welke gebruikersnaam/wachtwoord wordt gebruikt dit venster niet meer verschijnt?
Groeten,
Hans

Likes:


Quote