Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 12 van de 12
Geen
  1. #1
    "Namens ons" gespammed voor Viagra
    geregistreerd gebruiker
    10 Berichten
    Ingeschreven
    07/03/04

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Unhappy "Namens ons" gespammed voor Viagra

    Heeft iemand al eens meegemaakt dat zijn domeinnaam gebruikt is om als afzender te gebruiken in spamberichten? Wij krijgen nu in onze "rommelbox" allemaal mail die gericht is aan <totaalonbekende>@<onzedomeinnaam>.nl: "Uw bericht betreffende Viagra kon helaas niet worden afgeleverd". Dit zijn er duizenden!

    Uit de mail zelf is op te maken dat die niet via onze server is afgeleverd overigens, dus weet iemand:

    * Waarom gebruiken ze onze domeinnaam? Ze hadden toch ook djsfkjoiewf.com kunnen gebruiken aangezien ze antwoorden toch niet lezen en voor kontakt afhankelijk zijn van een klik naar hun website?

    * Het lijkt erop dat we (nog) niet op blacklists verschenen zijn. Zijn er blacklists die niet op IP-adres maar op domeinnaam werken waar we op zouden kunnen komen?

    Ze hebben overigens wel net gedaan alsof de mail via onze server is gegaan.. "Received by smtp.<onzedomeinnaam>.nl". Die host bestaat helemaal niet :-)

  2. #2
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    SWIS!
    948 Berichten
    Ingeschreven
    29/02/04

    Locatie
    Dordrecht / Leiden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 280834450000
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik heb het een keer gehad, kreeg toen ineens een verschrikkelijke partij bouncers van een KPN mailserver. Gebeld met de support en die hebben tijdelijk mijn mail-adres geblockt.

    Geen idee waarom ze echte adressen gebruiken, misschien gewoon een adres meegenomen door een bot (harvester).

  3. #3
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    De reden dat ze je domein gebruiken is dan dat mensen denken dat het betrouwbaar is doordat het van een nederlandse site komt..

  4. #4
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    moderator
    7.022 Berichten
    Ingeschreven
    29/07/03

    Locatie
    Nijmegen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    175 Berichten zijn liked


    Naam: Mike
    Bedrijf: admin.nu
    URL: www.admin.nu
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 09139651

    had het 2 of 3 dagen geledeln, bounce run van een spam run van een van mijn domeinen die ik host.
    "Zo zijn ook wij één leverancier. Dé leverancier in gedegen Linux kennis, wanneer jij dat nodig hebt."
    Boek je admin vandaag nog via : www.admin.nu
    Gevestigd in Nederland en Moldavië

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  5. #5
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    BoFH
    1.034 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Vevida B.V
    Functie: Systeembeheerder
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Zie http://www.vevida.com/NL/service_onderwerp.asp?owid=171 en http://groups.google.com/groups?thre...news.xs4all.nl

    Het is vrij lastig om van een forgery af te komen. Meer informatie en tips in de links.
    --
    VEVIDA Services, http://www.vevida.com

  6. #6
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    geregistreerd gebruiker
    2.295 Berichten
    Ingeschreven
    26/12/03

    Locatie
    nvt

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik heb dit ook al eens gehad. Vaak doen ze dit wanneer je een bekende web site hebt, zodat de consument meer vertrouwen in viagra bedrijf krijgt.

  7. #7
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    HIER GEEN URL PLAATSEN!
    2.323 Berichten
    Ingeschreven
    08/04/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 10042199
    Ondernemingsnummer: nvt

    Re: "Namens ons" gespammed voor Viagra

    Origineel geplaatst door Joep2
    Heeft iemand al eens meegemaakt dat zijn domeinnaam gebruikt is om als afzender te gebruiken in spamberichten? Wij krijgen nu in onze "rommelbox" allemaal mail die gericht is aan <totaalonbekende>@<onzedomeinnaam>.nl: "Uw bericht betreffende Viagra kon helaas niet worden afgeleverd". Dit zijn er duizenden!
    Of het is Spam Spoofing. Een spam techniek die ervoor zorgt dat de afzender een bekend domein is, of zelfs je eigen domein zoals je beschrijft.

  8. #8
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    geregistreerd gebruiker
    39 Berichten
    Ingeschreven
    27/04/04

    Locatie
    Schiphol-Rijk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Jeroen
    Bedrijf: Cateno v.o.f.
    Functie: Eigenaar
    URL: www.cateno.net
    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 56648561
    Ondernemingsnummer: nvt

    Of gewoon een haat actie van een concurrent/ontevreden klant, dat gebeurt namelijk ook.., zo word jouw naam door 't slijk gehaald..

  9. #9
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    moderator
    7.022 Berichten
    Ingeschreven
    29/07/03

    Locatie
    Nijmegen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    175 Berichten zijn liked


    Naam: Mike
    Bedrijf: admin.nu
    URL: www.admin.nu
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 09139651

    Ik heb het nu tijdelijk opgelost door maar 3 connecties per smtp server toe te staan. Hiermee creeer je bij de bounce partij een queue waarvan er meerdere ongelukkig worden. Het zij zo maar veel anders zit er voor ons niet op.
    "Zo zijn ook wij één leverancier. Dé leverancier in gedegen Linux kennis, wanneer jij dat nodig hebt."
    Boek je admin vandaag nog via : www.admin.nu
    Gevestigd in Nederland en Moldavië

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  10. #10
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    geregistreerd gebruiker
    1.176 Berichten
    Ingeschreven
    08/06/03

    Locatie
    Delft

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 27269212
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij hebben er ook last van op dit moment, de mailrelay krijgt een paar duizend bounces per dag voor een domein van een klant. De website van de klant is net nieuw en "under construction", het is mij een raadsel waarom ze dat domein hebben gekozen en ook maar blijven gebruiken!

    Tot nu toe is het wel uit te houden. De emailadressen zijn gelukkig allemaal in het formaat "VoornaamCijferAchternaam", als het erger wordt ga ik een regexp maken.

  11. #11
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    Ik heb het sinds gisteren ook, geen idee waarvoor het is, weinig zin om de emails te lezen, maar het zijn verschillende dingen.

    En dan gewoon <randomname>@<domain>.

  12. #12
    &quot;Namens ons&quot; gespammed voor Viagra
    geregistreerd gebruiker
    10 Berichten
    Ingeschreven
    31/08/04

    Locatie
    Nijmegen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 09168983
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik heb het één keer gehad, een half jaar geleden. Er werd geprobeerd een virus te verspreiden. Daarna (gelukkig) nooit meer last van gehad. Mijn vraag is hoe ze te weten kunnen komen naar welke gebruikersnaam ze moeten e-mailen?

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics