Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 9 van de 9
Geen
  1. #1
    "spammail" volgens hoster
    geregistreerd gebruiker
    160 Berichten
    Ingeschreven
    15/10/03

    Locatie
    nvt

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    "spammail" volgens hoster

    Hoi,

    Ik heb nog een aantal resellerpakketten lopen bij een hoster, en die heeft nu een van mijn klanten verwijderd, omdat deze spam zou versturen. als bewijs stuurt hij:

    Code:
    Displaying Message ID 1AUKz8-0005pE-9u
    Delete Message | Deliver Message Now | Return to Mail Queue 1AUKz8-0005pE-9u-
     
    Message-ID: <IWNLWPVFYAEQAWVVITYN@canada.com> 
    From: snowstorm@klant.com
    Reply-To: snowstorm@klant.com
    To: wueigqqudlbk@yahoo.ca 
    Subject: Re: YKMG, here they started 
    Date: Thu, 11 Dec 2003 05:07:35 -0200 
    X-Mailer: Microsoft Outlook IMO, Build 9.0.2416 (9.0.2910.0) 
    MIME-Version: 1.0 
    Content-Type: multipart/alternative; 
    boundary="--40808084315824596224" 
    X-Priority: 1 
    X-MSMail-Priority: High 
     
    ----40808084315824596224 
    Content-Type: text/html; 
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable 
     
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> 
    <HTML><HEAD><TITLE></TITLE> 
    <META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; ch*beep*t=3Dwindows-12= 
    51"> 
    <META content=3D"MSHTML 6.00.2800.1141" name=3DGENERATOR> 
    <STYLE></STYLE> 
    </HEAD> 
    <BODY bgColor=3D********> 
    <font color=3D"white">difficulty italy tether tarantara trick inventory aw= 
    ait prosecution draftsman gallonage almost lead levity deception hillbilly= 
    possess atkins elapse kaufman lesson protest lexington carfare borneo afr= 
    esh tilde cajole equity=20</font><br> 
    <body> 
    
    [...]  
    ibble cady cap diverse chickadee chloroplatinate lippincott fletcher adam = 
    studebaker brandish psychiatric=20</font> 
    </BODY> 
    </HTML> 
     
    ----40808084315824596224--
    (domein van de klant veranderd in klant.com) relaying is uitgeschakeld op de server (voor zover ik weet)

    Naar mijn mening is dit helemaal geen bewijs dat de spam van de betreffende klant komt, hoe kan ik dit nog controleren?

    ook stuurde hij nog een hele rits van deze meldingen als bewijs, maar dit zegt natuurlijk helemaal niks:

    Code:
        1 094pcje@yahoo.com R=lookuphost T=remote_smtp: SMTP
                error from remote mailer after end of data: host
    mx1.mail.yahoo.com
                [64.156.215.5]: 554 delivery error: dd This user doesn't
                have a yahoo.com account (094pcje@yahoo.com) [0] -
                mta118.mail.scd.yahoo.com
    
        1 094pcje@yahoo.com R=lookuphost T=remote_smtp: SMTP
                error from remote mailer after end of data: host
    mx1.mail.yahoo.com
                [64.156.215.5]: 554 delivery error: dd This user doesn't
                have a yahoo.com account (094pcje@yahoo.com) [0] -
                mta120.mail.scd.yahoo.com

  2. #2
    &quot;spammail&quot; volgens hoster
    geregistreerd gebruiker
    476 Berichten
    Ingeschreven
    07/07/03

    Locatie
    Steenbergen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Naam: Sebastian Berm
    Bedrijf: Sebsoft B.V.
    Functie: Eigenaar :)
    URL: www.sebsoft.nl
    KvK nummer: 64822028
    Ondernemingsnummer: nvt
    View https://nl.linkedin.com/in/sberm's profile on LinkedIn

    Vreemde logs, zo kan ik ook wel dagelijks een rits logs neerzetten, maar dat komt misschien ook wel doordat er nogal wat forums en communities op mijn spullen staan die ook nogal eens een mailtje willens sturen. (Wel is het toch een beetje vreemd)

    Waar is de rest van de header ?
    Op deze manier is het niet echt makkelijk uit te zoeken, je hebt het 'point of origin' nodig, waar het bericht begonnen is. Als dit bijvoorbeeld PHP is op die server met een pagina van die klant kan ik me voorstellen dat hij gekickt word (hoort hier geen waarschuwing bij ?)
    Sebsoft - Moodle hosting - programmeerwerk - managed hosting - https://sebsoft.nl

  3. #3
    &quot;spammail&quot; volgens hoster
    Software Development
    700 Berichten
    Ingeschreven
    20/04/03

    Locatie
    Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    X-Mailer: Microsoft Outlook IMO, Build 9.0.2416 (9.0.2910.0)

    dat lijkt me dat 't door outlook is gestuurd en niet door een site .. of 't moet aangepast zijn in php, maar zou nie snappen waarom iemand er dna zo veel moeite voor zou willen doen

  4. #4
    &quot;spammail&quot; volgens hoster
    Moet dat?
    158 Berichten
    Ingeschreven
    10/12/03

    Locatie
    nvt

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nvt
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    mwja dit is een mail bericht ... je moet de hele server log bekijken ... als iemand meer dan X mailtjes tegelijk gaat sturen is t spam he

  5. #5
    &quot;spammail&quot; volgens hoster
    BoFH
    1.034 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Vevida B.V
    Functie: Systeembeheerder
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door Phretorian
    mwja dit is een mail bericht ... je moet de hele server log bekijken ... als iemand meer dan X mailtjes tegelijk gaat sturen is t spam he
    Nee hoor, één mailtje kan ook spam zijn.

    @resellerhostnl:
    Vraag $hoster eens om de volledige headers, inclusief de Received regels. Dit is natuurlijk geen "bewijs" en een afsluiting zou ik dan ook zeker aanvechten.
    --
    VEVIDA Services, http://www.vevida.com

  6. #6
    &quot;spammail&quot; volgens hoster
    moderator
    8.233 Berichten
    Ingeschreven
    29/03/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    266 Berichten zijn liked


    Naam: Ron
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door Digiover


    Nee hoor, één mailtje kan ook spam zijn.
    http://www.spamvrij.nl/werkwijze/faq-watisspam.php#spam

  7. #7
    &quot;spammail&quot; volgens hoster
    BoFH
    1.034 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Vevida B.V
    Functie: Systeembeheerder
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik persoonlijk schaar UCE (Unsolicited Commercial Email) ook onder spam. Zoek binnen nl.internet.misbruik.spam-signalering maar eens naar een persbericht dat Karin Spaink ontvangen heeft.
    Daarnaast mag iedere ISP zijn eigen AUP samenstellen, in de onze wordt UCE duidelijk verboden.
    --
    VEVIDA Services, http://www.vevida.com

  8. #8
    &quot;spammail&quot; volgens hoster
    Software Development
    700 Berichten
    Ingeschreven
    20/04/03

    Locatie
    Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    zoals Digiover al eerder melde, vraag de hoster voor de volledige header en stuff. als ie dat niet kan sturen dan is ie verplicht om die blokkering op te heffen

  9. #9
    &quot;spammail&quot; volgens hoster
    geregistreerd gebruiker
    160 Berichten
    Ingeschreven
    15/10/03

    Locatie
    nvt

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Ik heb nu tweemaal een mail gestuurd, nogsteeds geen reactie gehad, ik hou jullie op de hoogte

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics