Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 14 van de 14
Geen
  1. #1
    Reeleezee ervaringen?
    Deelnemer
    1.906 Berichten
    Ingeschreven
    10/05/02

    Locatie
    Veghel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: -
    KvK nummer: -
    Ondernemingsnummer: -

    Thread Starter

    Reeleezee ervaringen?

    Ik vroeg me af of iemand ervaring heeft met de diensten van Reeleezee (www.reeleezee.nl).

    Reeleezee (dat schijn je uit te spreken als Real Easy ) biedt enkele online diensten aan om een administratie bij te houden. De demo ziet er goed uit en ook de prijs valt mee.

    Ik heb op zich interesse in het Administratie Starter pakket, maar ik ben eerst benieuwd of iemand anders dit gebruikt en hoe dat bevalt.

  2. #2
    Reeleezee ervaringen?
    CQ, creative innovations
    1.867 Berichten
    Ingeschreven
    10/03/03

    Locatie
    Doesburg, GLD

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    Naam: Casper Bakker
    Bedrijf: Logict & CQ internet diensten
    URL: www.cqhosting.nl
    Registrar SIDN: Ja

    Ik ben ook wel benieuwd.
    Casper Bakker - CQ internet diensten

  3. #3
    Reeleezee ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    293 Berichten
    Ingeschreven
    31/08/03

    Locatie
    Maastricht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    [offtopic] er zit een klein foutje in de url </a>)
    [/offtopic]

    De naam heb ik ergens eerder gehoord, maar ik weet niet meer precies waar.
    De demo ziet er inderdaad veelbelovend uit.

    Ben benieuwd of er hier mensen rondhuppelen die er ervaring mee hebben, denk haast van niet.
    Anders was het wel gemeld in de topics die er zijn over facturatie/boekhouding etc.

  4. #4
    Reeleezee ervaringen?
    Deelnemer
    1.906 Berichten
    Ingeschreven
    10/05/02

    Locatie
    Veghel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: -
    KvK nummer: -
    Ondernemingsnummer: -

    Thread Starter
    Origineel geplaatst door Dominic
    [offtopic] er zit een klein foutje in de url </a>)
    [/offtopic]

    De naam heb ik ergens eerder gehoord, maar ik weet niet meer precies waar.
    De demo ziet er inderdaad veelbelovend uit.

    Ben benieuwd of er hier mensen rondhuppelen die er ervaring mee hebben, denk haast van niet.
    Anders was het wel gemeld in de topics die er zijn over facturatie/boekhouding etc.
    [offtopic]Opgelost [/offtopic]

    Ik vrees ook dat er weinig tot geen mensen zijn met ervaring met dit pakket, maar wie weet. Sinds de laatste boekhouding thread zijn er ook veel nieuwe mensen bijgekomen Of misschien dat iemand een alternatief weet, wat ook makkelijk te gebruiken is en niet al te duur is (prijsklasse Exact en Grote Beer enzo is té ).



  5. #5
    Reeleezee ervaringen?
    Banned
    1.575 Berichten
    Ingeschreven
    02/08/02

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Online administratie? Het moet niet gekker worden. Zou het persoonlijk nooit doen, je bedrijfsgevoelige gegevens via internet verwerken.

    Kijk eens naar www.informer.nl, is niet zo duur.

  6. #6
    Reeleezee ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    2.088 Berichten
    Ingeschreven
    22/05/02

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17112708
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door WebBizz
    Online administratie? Het moet niet gekker worden. Zou het persoonlijk nooit doen, je bedrijfsgevoelige gegevens via internet verwerken.
    Roep dat maar niet te hard, want de kans dat alles via het internet gaat lopen is heel groot. Zelfs de grotere (Exact bijv.) gaan dat aanbieden.*

    * staat nog niet op de website vanwege testfase

  7. #7
    Reeleezee ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    1.071 Berichten
    Ingeschreven
    15/07/03

    Locatie
    Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 Berichten zijn liked


    Naam: Pim
    Bedrijf: RealHosting
    Functie: Ondernemer
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 39093099
    Ondernemingsnummer: nvt

    King heeft ook al een webmodule als ik mij niet vergis.

  8. #8
    Reeleezee ervaringen?
    Goodlife!
    5.844 Berichten
    Ingeschreven
    10/08/03

    Locatie
    Ondergronds

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Blaauw
    Functie: Founder
    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ze ontwikkelen wel webmodules, o.a. om niet achter te blijven en met de gedachten dat er nog veiligere verbindingen in de future komen.

    Het online beheren van je admin klinkt voor mij nog heeeeel eng, en super gevoelig, alles is zo te checken door derden... hackers zijn er ook al vanaf 14 jaar

    Wij proberen de complete admin zelfs zo af te schermen dat de PC waar deze op staat (uitgebreide Snelstart) vrijwel de hele dag geen verbinding met het internet heeft, of in enige connectie staat met PC's die wel continu Online staan.... het kan misschien TE ver gaan, maar wij hebben ervaringen gehad, gehoord waarvan je toch even gaat denken....

    Liever het zekere voor het onzekere, en dus zeker NIET online beheren...

  9. #9
    Reeleezee ervaringen?
    Deelnemer
    1.906 Berichten
    Ingeschreven
    10/05/02

    Locatie
    Veghel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: -
    KvK nummer: -
    Ondernemingsnummer: -

    Thread Starter
    Veiligheid is inderdaad belangrijk bij dit soort zaken. Echter, er is veel aandacht besteed aan de veiligheid.

    Verder zijn dit soort dingen toch de toekomst (ASP) en zie ik verder niet in waarom een goede cracker nu juist de administratie van een klein bedrijfje moet gaan hacken. Scriptkiddies die dit wel stoer vinden, komen er zeer waarschijnlijk niet in.

  10. #10
    Reeleezee ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    170 Berichten
    Ingeschreven
    25/04/03

    Locatie
    Europe

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Yo,

    Origineel geplaatst door Dominic
    Ben benieuwd of er hier mensen rondhuppelen die er ervaring mee hebben, denk haast van niet.
    Eh, ik huppel geregeld ff naar dit software prog en heb er geen enkel probleem mee, evenals mijn boekhouder.

    Ik log geregeld waar dan ook in en maak mijn fakturen dan erg snel online en als ik thuis kom, print ik ze uit en stuur ze naar de ontvangers. werkt voor mij erg goed en overzichtelijk. Simpel en doeltreffend. (goedkoop? ja en nee)

  11. #11
    Reeleezee ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    30/07/03

    Locatie
    Hilversum

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Ik vond reeleezee nogal wat tekortkomingen hebben.. zoals de browser info bij het uitprinten.. kleine dingetjes maar irritant en niet proffesioneel..

    Maar ik vermoed dat ze dat tegenwoordig hebben opgelost..

    Heb toen destijds een mooi softwarepakket gekocht voor mijn factuurtjes.. uiterst tevreden mee.

  12. #12
    Reeleezee ervaringen?
    Uw partner op ICT gebied
    913 Berichten
    Ingeschreven
    23/05/03

    Locatie
    Lunteren

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 09138741
    Ondernemingsnummer: nvt

    zelf ben ik mometneel ook opzoek naar software, maar nog niet echt wat gevonden.

    reeleezee kwam ik ook tegen, zag er goed uit, jammer dat het een abbonnement is cq online...

    dus nog steeds niks gevonden

  13. #13
    Reeleezee ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    1 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Ik zie dat de postings nog uit het voorjaar stammen, maar wellicht leest iemand het.

    Wij zijn met ZenHosting gebruiker van Reeleezee en ik mag zeggen met veel plezier! Het werkt eenvoudig en de beveiliging is goed geregeld (enkele posts vroegen zicht dit af). Met een adsl is het net alsof het programma lokaal draait en ook de mogelijkheden zijn ruim voldoende. Sinds kort kunnen we ook volledig boekhouden (erg mooi zijn de invoerpagina''s voor de bankafscrhiften; ze zien er namelijk exact hetzelfde uit) en uren bijhouden. Bij het boekhouden komen ze hun "naam" Real Easy goed na, want ik heb dan wel verstand van journaalposten, grootboekrekeningen en saldi-balansen, maar het invoeren bij reeleezee vereist deze kennis helemaal niet. Echt supermakkelijk en het resultaat is precies hetzelfde. Daarnaast is alles voorzien van een geod doordacht gebruikersgemak. Niet zoals andere boekhoudprogramma's die eerst vereisen dat je een debiteuren bestand aanlegt en een grootboekschema en vervolgens bij het invoeren nog steeds niet je intuitie volgen en allerlei vereisten stellen anders kunnen ze het niet in hun databaseje plaatsen.

  14. #14
    Reeleezee ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    1 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/09

    Locatie
    Venlo

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    ex-Reeleezee gebruiker

    Ik heb ook reeleezee gebruikt, maar het feit dat het niet met Firefox werkt en eigenlijk te uitgebreid is heeft me na een jaar doen stoppen.

    Een tijdje weer Excel gebruikt en nu sinds kort gebruik ik iets anders. Werkt eigenlijk wel lekker en is voor mijn kleine bedrijfje genoeg.

    Apoc edit: Tuurlijk, anders kick je even een topic van ruim 5 jaar oud met je eerste post...
    Laatst gewijzigd door Apoc; 10/01/09 om 15:41.

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics