Hi,
Het is me een dagje wel zeg, na het zorin gedoe overkomt me het volgende;
Ik krijg net een aanmaning van TransIP van een aantal (zeer dure, nu en fm) domeinen die ik van
mijn leven daar niet heb geclaimt (ben nooit klant van TransIP geweest ook), wel zijn die met mijn bedrijfsgegevens aangevraagd, vermoedelijk een 'grapjas' die op mijn naam domeinen aan het registreren is geweest
Het betreft totaal zoeen 500 euro aan domeinen, niet dat ik dat niet kan ophoesten maar het is toch gewoon te zot dat mensen dit doen.
Heb inmiddels TransIP al per telefoon gesproken en ze gingen het uitzoeken.
Een aantal domeinen zijn;
doneervoorjohan.com en studiocam.eu, de whois van doneervoorjohan (http://whois.domaintools.com/doneervoorjohan.com) laat zien:
Created: 2006-07-28 Expires: 2007-07-28 Registrar Status: Active Whois Server:whois.rrpproxy.net
Name Server:NS2.PHPVOLUTION.NL
Het domein is inmiddels vermoedelijk ivbm 'wanbetaling' vrij gegeven, maar de cached whois laat dit zien, de ns is van phpvolution.nl (voormalige klant van mij).
Ik zit er zelf aan te denken om aangifte te gaan doen, zou dit nut hebben/op grond waarvan kan ik aangifte doen?

Likes:



Quote