Het gebruik van het DNS logo , is dit niet verboden voor geen DNS Agenten ?
http://www.databit.be/hosting/budget.html
Likes: 0
Het gebruik van het DNS logo , is dit niet verboden voor geen DNS Agenten ?
http://www.databit.be/hosting/budget.html
ano <gd31712@yahoo.com> wrote:
> Het gebruik van het DNS logo , is dit niet verboden voor geen DNS Agenten ?
> http://www.databit.be/hosting/budget.html
zelfs voor dns.be agenten (zonder toestemming). Enkel het gebruik van
het Domain Ethix logo is automatisch toegestaan aan agenten die de
ethische code ondertekend hebben.
Vriendelijke groeten,
Frank Louwers
--
Openminds bvba www.openminds.be
Tweebruggenstraat 16 - 9000 Gent - Belgium
frank@openminds.be wrote:
> ano <gd31712@yahoo.com> wrote:
>
>>Het gebruik van het DNS logo , is dit niet verboden voor geen DNS Agenten ?
>
>
>>http://www.databit.be/hosting/budget.html
>
>
> zelfs voor dns.be agenten (zonder toestemming). Enkel het gebruik van
> het Domain Ethix logo is automatisch toegestaan aan agenten die de
> ethische code ondertekend hebben.
>
>
> Vriendelijke groeten,
> Frank Louwers
Het logo, zoals bv in onderstaand voorbeeld, is echter wel toegelaten,
en vormt naar mijn mening een waardig alternatief.
http://www.priorweb.be/images/beagent.jpg
Deze wordt door DNS.BE zelf aangeboden.
--
Met vriendelijke groeten,
Jimmy Cappaert
PriorWeb BVBA - http://www.priorweb.be
PriorWeb BVBA
Miksebaan 238 B2
B-2930 BRASSCHAAT
Tel: +32 3 295 41 17
Fax: +32 3 295 42 17
KBC 733-0192511-93
Rabobank NL 17.06.44.014
RPR: 0864.180.225
Jimmy Cappaert <jimmy@priorweb.be> wrote:
> frank@openminds.be wrote:
>> ano <gd31712@yahoo.com> wrote:
>>
>>>Het gebruik van het DNS logo , is dit niet verboden voor geen DNS Agenten ?
>>
>>
>>>http://www.databit.be/hosting/budget.html
>>
>>
>> zelfs voor dns.be agenten (zonder toestemming). Enkel het gebruik van
>> het Domain Ethix logo is automatisch toegestaan aan agenten die de
>> ethische code ondertekend hebben.
>>
>>
>> Vriendelijke groeten,
>> Frank Louwers
> Het logo, zoals bv in onderstaand voorbeeld, is echter wel toegelaten,
> en vormt naar mijn mening een waardig alternatief.
> http://www.priorweb.be/images/beagent.jpg
> Deze wordt door DNS.BE zelf aangeboden.
ah juist, ze hebben dat recent toegelaten. Maar het blijft dat:
- enkel dat (en ethics logo voor de ethische agenten) toegelaten zijn
- enkel voor agenten, niet voor resellers van agenten of wat dan ook
Vriendelijke groeten,
Frank Louwers
--
Openminds bvba www.openminds.be
Tweebruggenstraat 16 - 9000 Gent - Belgium