Re: dnsregistraties.be ok?
timvm <tim@webground.be> wrote:
> De website is tijdelijk offline wegens dringende redenen.
> Huidige klanten kunnen contact opnemen met:
> Met Sandy VdB
> Dit komt nu op de website.
If it looks like a duck, sounds like a duck, talks like a duck, walks
like a duck ...
Vriendelijke groeten,
Frank Louwers
--
!!! Nieuwe formules voor resellers !!!
! Tot 15 juni: promocode usn2: 10% korting !
Openminds bvba www.openminds.be
Tweebruggenstraat 16 - 9000 Gent - Belgium
Re: dnsregistraties.be ok?
On 14 Jun 2004 15:11:38 GMT, frank@openminds.be wrote:
>> De website is tijdelijk offline wegens dringende redenen.
>
>> Huidige klanten kunnen contact opnemen met:
>> Met Sandy VdB
>
>
>
>> Dit komt nu op de website.
>
>If it looks like a duck, sounds like a duck, talks like a duck, walks
>like a duck ...
it's probably a bear ? ;-)
Re: dnsregistraties.be ok?
> frank@openminds.be on 14-06-2004 17:11 :
> If it looks like a duck, sounds like a duck, talks like a duck, walks
> like a duck ...
Dagobaum Duck ?
Re: dnsregistraties.be ok?
Wel, even kort inspringen, ik woon hier toevallig in deze streek van het
hierboven vermelde emailadres
Ik meen mij ter herinneren dat hier idd een blinde woont, en die is enkele
jaren jonger dan mij, ik zelf ben er 18, dus dien peetie is nog niet
meerderjarig, maar zijn naam ontsnapt me nu even
ik ga morgen even gaan kijken waar dat adres juist is(er is daar allessinds
een tehuis voor geplaatse kinderen in de buurt=dubieuze praktijken?), en
probeer ook nog meer informatie te verschaffen
als je al geld betaald hebt aan hen zou ik toch maar even klacht gaan
neerleggen
"timvm" <tim@webground.be> schreef in bericht
news:5Hhzc.155686$uu4.7702670@phobos.telenet-ops.be...
>
> "timvm" <tim@webground.be> wrote in message
> news:ESXyc.154675$JD5.7771191@phobos.telenet-ops.be...
> > Hallo,
> >
> > dnsregistraties.be zijn die ok? na bestelling vraag ik een factuur wat
ook
> > maar op zijn minst normaal is maar die vertellen me dat ze deze niet
> kunnen
> > opmaken. Dus ik vraag op zijn minst om hun btw nummer zodat ik zeker
weet
> > dat het een bestaand bedrijf is en dat ik ooit een factuur kan
ontvangen.
> > Wanneer ik wat doordraafnaar de warheid vraagt de eigenaar mijn adres om
> mij
> > fysisch aan te pakken.
> > Raar want bij registratie heb ik mijn adres doorgegeven, weet die dat nu
> al
> > niet meer?
> >
> >
>
> De website is tijdelijk offline wegens dringende redenen.
>
> Huidige klanten kunnen contact opnemen met:
> Met Sandy VdB
>
>
>
> Dit komt nu op de website.
>
>
Re: dnsregistraties.be ok?
> Wel, even kort inspringen, ik woon hier toevallig in deze streek van het
> hierboven vermelde emailadres
adres natuurlijk ipv emailadres (faliestraat 15 daar), das door al die uren
achter de pc te zitten da ge wa miskweet wordt, maar dit even terzijde
Re: dnsregistraties.be ok?
EvenAnoniem wrote:
> Wel, even kort inspringen, ik woon hier toevallig in deze streek van het
> hierboven vermelde emailadres
> Ik meen mij ter herinneren dat hier idd een blinde woont, en die is enkele
> jaren jonger dan mij, ik zelf ben er 18, dus dien peetie is nog niet
> meerderjarig, maar zijn naam ontsnapt me nu even
Hij is idd blind, dat klopt. Maar volgens mij is hij 16 of 17.
> ik ga morgen even gaan kijken waar dat adres juist is(er is daar
> allessinds een tehuis voor geplaatse kinderen in de buurt=dubieuze
> praktijken?), en probeer ook nog meer informatie te verschaffen
> als je al geld betaald hebt aan hen zou ik toch maar even klacht gaan
> neerleggen
Klacht neerleggen zou ik nu niet meteen gaan doen. Probeer eerst of hij je
geld gewoon teruggeeft. Ik denk niet dat hij iemand echt wil bedriegen
hoor...
--
Mvg, JeroenV
http://www.briachons.org/