"Stefaan" <me@privacy.net> schreef in bericht
news:aTUic.86326$v8.5484572@phobos.telenet-ops.be...
> Voor wie het gevolgd heeft:
> de storende, ongevraagde maar helaas legale
> "deepblueeyes/smtp1.net/legend/emailstrategie/Barnes & Richardson SA/enz"
> mailings (meestal naar "info@))
> zijn een nieuwe fase ingegaan.
>
> Vandaag op info@ (legale) junkmail ontvangen van Knorr (...)
> (=Unilvever-B, een NL-GB zeer image bewuste multinational die alle
> juridische regels volgt
> en zich normaal niet inlaat met opt-out mail)
Ik heb twijfels over de legitimiteit om elk info@--------.be adres te mogen
mailen met UCE omdat de (Belgische) wetgever toelaat om commerciële mails te
sturen naar bedrijven zonder voorafgaandelijke toestemming. Immers je denkt
toch niet dat een spammer zich de moeite zal troosten om na te gaan of dat
het info@ adres van een domein al dan niet beheerd wordt door een bedrijf of
organisatie, laat staan dat dit enig verband heeft met de activiteiten
ervan.
Wij rejecten al langer 195.245.244.0/24 (postfix). Tot op heden geen enkele
reactie van EuroCDN/legend.be. Als ze ons kunnen aantonen hoe zij aan die
adressen zijn geraakt (oa 4 prive domeinnamen werden gehit), en op welke
legale basis zij mailen naar prive-personen, dan deblokkeren wij ze, anders
de pot op.
> Uiteindelijke reclame v Knorr:
> http://www.thepush.be/knorr/SiteN/hp.aspx
> (De Push is eigendom v Belgacom/Skynet)
Hier ga ik niet helemaal akkoord. Wij werden vroeger ook gespammed door
"thepush" / Belgacom. Dankzij een blijvend aandringen en een waarschijnlijke
tussenkomst van Stefan Devroey (Skynet) is dit welgedelijk volledig gestopt.

Likes:
![SMTP1.NET - was: [! Deepblueeyes mail/link Skynet publiek online]](https://www.webhostingtalk.nl/images/WHT_rd/misc/dT.png)
Quote