Voor wie het gevolgd heeft:
de storende, ongevraagde maar helaas legale
"deepblueeyes/smtp1.net/legend/emailstrategie/Barnes & Richardson SA/enz"
mailings (meestal naar "info@))
zijn een nieuwe fase ingegaan.
Vandaag op info@ (legale) junkmail ontvangen van Knorr (...)
(=Unilvever-B, een NL-GB zeer image bewuste multinational die alle
juridische regels volgt
en zich normaal niet inlaat met opt-out mail)
Origin: bxl2.smtp1.net
Unsubscribe link:
http://www.deepblueeyes.be/mailing/m...dress=info@---
---.be&URL=http://www.deepblueeyes.net/redlist.asp[qm]resid=701[and]resemail
=info@------------.be
Link naar ongevraagde reclame in junkmail:
http://www.verybusypeople.be/ (geeft een skynet taalkeuze front...)
Uiteindelijke reclame v Knorr:
http://www.thepush.be/knorr/SiteN/hp.aspx
(De Push is eigendom v Belgacom/Skynet)
Het is legaal om deze instantsoep rommel naar ons
info@ adres te sturen.
Het is blijkbaar voor een bekende Belgacom manager ook legaal
om ijskoud onzin in deze NG te dumpen.
(hij is recent helaas niet meer met Naam aanwezig)
Geef hem nog een soepje.
Terzijde:
het mailtje naar Unilever is onderweg.

Likes:

Quote
ns94D6E50C2D773JanC@213.118.38.102...