Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 4 van de 4
Geen
  1. #1
    .no1sname
    SupertonicDesign.com
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    SupertonicDesign.com

    SupertonicDesign.com


    Uw website bevat echter geen informatie over jullie services.

    Uw portofolie bevat zelfs websites die niet meer bestaan: globalfreesms.tk.

    en ten derde :

    Whois Server Version 1.3

    Domain Name: SUPERTONICDESIGN.COM
    Registrar: TUCOWS, INC.
    Whois Server: whois.opensrs.net
    Referral URL: http://www.opensrs.org
    Name Server: NS1.BASM.BE
    Name Server: NS2.BASM.BE
    Status: ACTIVE
    Updated Date: 22-jun-2003
    Creation Date: 10-jun-2002
    Expiration Date: 10-jun-2004





  2. #2
    nameless
    SupertonicDesign.com
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: SupertonicDesign.com


    ".no1sname" <no1sname@ecuabox.com> schreef in bericht
    news:huEub.31285$h53.1063004@phobos.telenet-ops.be...
    > SupertonicDesign.com
    >
    >
    > Uw website bevat echter geen informatie over jullie services.
    >
    > Uw portofolie bevat zelfs websites die niet meer bestaan:

    globalfreesms.tk.
    >
    > en ten derde :
    >
    > Whois Server Version 1.3
    >
    > Domain Name: SUPERTONICDESIGN.COM
    > Registrar: TUCOWS, INC.
    > Whois Server: whois.opensrs.net
    > Referral URL: http://www.opensrs.org
    > Name Server: NS1.BASM.BE
    > Name Server: NS2.BASM.BE
    > Status: ACTIVE
    > Updated Date: 22-jun-2003
    > Creation Date: 10-jun-2002
    > Expiration Date: 10-jun-2004
    >
    >
    >
    >

    Ik heb hier maar 1 iets op te zeggen:

    LOL.

    Je doet je bedrijfsnaam de dupe aan met zulke treads te starten die op niets
    trekken, logisch dat je reactie krijgt :-).




  3. #3
    Antibody
    SupertonicDesign.com
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: SupertonicDesign.com

    ".no1sname" <no1sname@ecuabox.com> schreef in bericht news:huEub.31285$h53.1063004@phobos.telenet-ops.be...
    > SupertonicDesign.com
    >
    >
    > Uw website bevat echter geen informatie over jullie services.
    >
    > Uw portofolie bevat zelfs websites die niet meer bestaan: globalfreesms.tk.
    >
    > en ten derde :
    >
    > Whois Server Version 1.3
    >
    > Domain Name: SUPERTONICDESIGN.COM
    > Registrar: TUCOWS, INC.
    > Whois Server: whois.opensrs.net
    > Referral URL: http://www.opensrs.org
    > Name Server: NS1.BASM.BE
    > Name Server: NS2.BASM.BE
    > Status: ACTIVE
    > Updated Date: 22-jun-2003
    > Creation Date: 10-jun-2002
    > Expiration Date: 10-jun-2004


    Ik begrijp niet zo goed wat de bedoeling is van deze posting.
    Is dit nu een negatieve of positieve posting ?
    Probeer even een e-mail te zenden naar de eigenaar van het
    aangehaalde domein. De kans is dan ook groter dat je
    een berichtje met meer uitleg zal ontvangen.

    --
    ---[ http://users.pandora.be/antibody ]---
    Niet dat het interessant is, maar sommigen
    vinden het een levensnoodzaak om meer
    te weten over een ander.



  4. #4
    nameless
    SupertonicDesign.com
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: SupertonicDesign.com


    "Antibody" <Antibody@geenjunkmail.istzogoe?> schreef in bericht
    news:%fJub.1069$Pf3.98830519@hebe.telenet-ops.be...
    > ".no1sname" <no1sname@ecuabox.com> schreef in bericht

    news:huEub.31285$h53.1063004@phobos.telenet-ops.be...
    > > SupertonicDesign.com
    > >
    > >
    > > Uw website bevat echter geen informatie over jullie services.
    > >
    > > Uw portofolie bevat zelfs websites die niet meer bestaan:

    globalfreesms.tk.
    > >
    > > en ten derde :
    > >
    > > Whois Server Version 1.3
    > >
    > > Domain Name: SUPERTONICDESIGN.COM
    > > Registrar: TUCOWS, INC.
    > > Whois Server: whois.opensrs.net
    > > Referral URL: http://www.opensrs.org
    > > Name Server: NS1.BASM.BE
    > > Name Server: NS2.BASM.BE
    > > Status: ACTIVE
    > > Updated Date: 22-jun-2003
    > > Creation Date: 10-jun-2002
    > > Expiration Date: 10-jun-2004

    >
    > Ik begrijp niet zo goed wat de bedoeling is van deze posting.
    > Is dit nu een negatieve of positieve posting ?
    > Probeer even een e-mail te zenden naar de eigenaar van het
    > aangehaalde domein. De kans is dan ook groter dat je
    > een berichtje met meer uitleg zal ontvangen.
    >
    > --
    > ---[ http://users.pandora.be/antibody ]---
    > Niet dat het interessant is, maar sommigen
    > vinden het een levensnoodzaak om meer
    > te weten over een ander.
    >
    >


    Als je even naar boven scrolled zie je de belachlijke post van
    supertronicdesign.com over basm. Waarom geen lame post terugsturen. Wie een
    kuil graaft voor een ander valt er meestal zelf in eh.



Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics