Re: ATTN Skynet: emailbrokers
On 7 Nov 2003 11:53:12 GMT, frank@openminds.be wrote:
>Jan Reilink <janreilink@vevida.nl> wrote:
>> 1. <http://www.spamvrij.nl/lijsten/bedri...?idbedrijf=614>, ik neem aan
>> dat het hier om dezelfde "Emailbrokers" gaat.
>
>Indeed: emailbrokers == deepblueeyes.net == smtp1.net == Barnes &
>Richardson.
>
>En volgens mij dus: EuroCDN == emailbrokers
Heel deze historie begint IMHO vaag te lijken op het geval
cyberangels.nl van die Martijn Bevelander.
Re: ATTN Skynet: emailbrokers
frank@openminds.be wrote in news:bofqbh$1di8h4$1@ID-103399.news.uni-
berlin.de:
> Cool, dus morgen wil ik spammen, ik richt 3 bedrijven, A, B en C. Ik
> laat A klant worden bij jullie, A is zogezegd een leverancier van colo
> diensten. Dan laat ik B klant worden bij A, en laat ik daar een doos
> zetten. B is zogezegd een hostingprovider. C is dan de spammer, die
> klant wordt bij B.
Dan wordt klant A afgesloten door ons, als hij geen maatregelen neemt
tegen klant B (en C).
a
--
Andy De Petter - http://www.techos.be/andy - naql@gunvobk.or (ROT13)
Expert IT Analyst - Belgacom ANS/NTA/NST - http://www.belgacom.be
"Cogito Ergo Sum - I think, therefore I am."
-- R. Descartes
Re: ATTN Skynet: emailbrokers
Op Fri, 07 Nov 2003 12:58:25 +0000, schreef Andy De Petter:
> Dan wordt klant A afgesloten door ons, als hij geen maatregelen neemt
> tegen klant B (en C).
Ja zelfs mijn vriendinneke Pascal Bal sluiten jullie af knoeiers! :-)
Re: ATTN Skynet: emailbrokers
xeno wrote:
> On 7 Nov 2003 09:58:09 GMT, frank@openminds.be wrote:
>
>
>>Cool, dus morgen wil ik spammen, ik richt 3 bedrijven, A, B en C. Ik
>>laat A klant worden bij jullie, A is zogezegd een leverancier van colo
>>diensten. Dan laat ik B klant worden bij A, en laat ik daar een doos
>>zetten. B is zogezegd een hostingprovider. C is dan de spammer, die
>>klant wordt bij B.
>
>
> Yup das de BC mentaliteit... ze doen dat zelf toch ook ? BC heeft ooit
euhm, strikt genomen is dit de AB mentaliteit: ze leveren colo en zijn
hosting provider. de C mentaliteit (spammen) doen ze officieel niet.
:-)
--
Treat your password like your toothbrush.
Don't let anybody else use it,
and get a new one every six months
Re: ATTN Skynet: emailbrokers
In article <3fab7e37$0$11615$ba620e4c@reader0.news.skynet.be> ,
"Stefan Devroey" <Stefan.Devroey@Skynet.be> wrote:
> Frank,
>
> Dit kan allemaal goed zijn maar berust voor een stuk op veronderstellingen
> en geen zekerheden. Ondertussen is het allemaal wat duidelijker geworden
> voor ons en kan ik hier ook meer vertellen. Legend is als houser een goede
> klant van ons waar we tot nu toe nog geen problemen hebben met gehad en waar
> we een zelfs een goede relatie met hebben. Een aantal van hun klanten (SN,
> Europese Commisie, Renault) zijn zelfs nog onrechtstreeks klanten van ons
> die nog andere producten van ons afnemen. Ik vind Emailbrokers absoluut een
> verwerpelijk bedrijf waar ik alles voor wil doen om hun "diensten" te
> stoppen in de mate van het "legaal" mogelijke. Emailbrokers is geen klant
> van ons en neemt geen connectiviteit af (en ik moet daar geen technicus voor
> zijn om dat te weten :-)). We hebben dus de voorbije dagen het probleem
> proberen op te lossen via Legend.
> We hebben van hun de schriftelijke garantie (vandaag) gekregen dat zij
> Emailbrokers zullen weren van hun netwerk. Voor mij is dit voorlopig
> voldoende en hebben zij hun goede wil aangetoond. Probleem opgelost en wij
> hebben enkele grote klanten niet zonder connectiviteit moeten zetten.
> Maar !!!!... laat het duidelijk zijn dat indien er opnieuw een klacht moest
> komen (en ik ben er zeker van dat jullie dit snel zullen melden) ik niet
> meer zal twijfelen en direct de verbinding met Legend zal afsluiten want dan
> is jou scenario van een opgezette constructie waarheid.
>
> Mvg
> Stefan Devroey
> Customer Care Director Belgacom
Laat ons hopen dat hiermee het probleem wat verminderd en dat dit niet
de zoveelste loze belofte van BC is. Dat Stefan meent wat hij zegt, daar
twijfel ik niet aan, maar BC zelf staat bekend om hun ongelooflijke
talent als het erop aankomt verdraaingen te verzinnen. De macht van de
sales kennende zou het me niet verbazen als hier weer een creatief
gevolg aan gegeven wordt.
Emailbrokers gaat het zeker niet opgeven, daarom een tip voor diegenen
die dit willen volgen: vraag eens een offerte. Bestel een mailing, dan
kun je ze als klant vervolgen rn daar is de handelsrechter heel wat meer
thuis in de materie.
Ikzelf heb er al een tijdje geen last meer van. Blijkbaar hebben ze 't
nu, na vier jaar en twee processen stilaan begrepen.
En, Frank, gefeliciteerd!
On to the next one...
--
"1024 microphones = 1 megaphone"
Re: ATTN Skynet: emailbrokers
frank@openminds.be wrote:
> Stefan Devroey <Stefan.Devroey@skynet.be> wrote:
>> Frank,
>> Onmiddelijk.
> :)
> Wel, deepblueeyes.net/smtp1.net is nog steeds online :) maar bon,
> laat ons zeggen dat dit ten laatste morgen weg moet zijn ...
Stefan, we zijn nu zaterdag, ze zijn nog steeds niet weg, nog steeds
via die LL van jullie... :-(
Wat is de volgende stap?
Vriendelijke groeten,
Frank Louwers
--
Openminds bvba www.openminds.be
Tweebruggenstraat 16 - 9000 Gent - Belgium
Re: ATTN Skynet: emailbrokers
frank@openminds.be wrote:
> frank@openminds.be wrote:
>>> Onmiddelijk.
> Stefan, we zijn nu zaterdag, ze zijn nog steeds niet weg, nog steeds
> via die LL van jullie... :-(
> Wat is de volgende stap?
Stefan,
We zijn nu woensdagnacht, er zit al een volle werkdag op ... Er is dus
niks veranderd. Ik weet dat "onmiddellijk" een rekbaar begrip is, maar
euh, t begint wat lang te duren. K denk dat we hiermee kunnen zeggen dat
Legend bewezen heeft dat ze niet van plan zijn om
deepblueeyes/emailbrokers af te stoten, en dat ze niet veel meer zijn
dan een element uit de hele constructie? Tijd om te bewijzen dat jullie
geen element ervan zijn?
Vriendelijke groeten,
Frank Louwers
--
Openminds bvba www.openminds.be
Tweebruggenstraat 16 - 9000 Gent - Belgium
Re: ATTN Skynet: emailbrokers
<frank@openminds.be> schreef in bericht
news:bouiah$1in1qo$1@ID-103399.news.uni-berlin.de...
> frank@openminds.be wrote:
> > frank@openminds.be wrote:
> >>> Onmiddelijk.
>
> > Stefan, we zijn nu zaterdag, ze zijn nog steeds niet weg, nog steeds
> > via die LL van jullie... :-(
>
> > Wat is de volgende stap?
>
> Stefan,
>
> We zijn nu woensdagnacht, er zit al een volle werkdag op ... Er is dus
> niks veranderd. Ik weet dat "onmiddellijk" een rekbaar begrip is, maar
> euh, t begint wat lang te duren. K denk dat we hiermee kunnen zeggen dat
> Legend bewezen heeft dat ze niet van plan zijn om
> deepblueeyes/emailbrokers af te stoten, en dat ze niet veel meer zijn
> dan een element uit de hele constructie? Tijd om te bewijzen dat jullie
> geen element ervan zijn?
Ik heb sindsdien geen mails meer gekregen van onze vrienden, jij wel?
Afsluiten afsluiten vindt ik een een 'weg ermee ik ben de sterkste'
testosteron mentaliteit
Enfin je kent men mening hé
Als je de connectivity afsluit zal het niet lang duren of ze vinden het op
een ander - alleen al om 'de rest' schaakmat te zetten
jm2c...
Re: ATTN Skynet: emailbrokers
Jaak <teesisnibelangrijk@hotmail.com> wrote:
> Ik heb sindsdien geen mails meer gekregen van onze vrienden, jij wel?
Nee, want ik heb hun hele range geblokkeerd op mijn firewalls! Maar hun
site en dergelijk is niet weg.
> Als je de connectivity afsluit zal het niet lang duren of ze vinden het op
> een ander - alleen al om 'de rest' schaakmat te zetten
Ze zijn al eens afgesloten geweest, ze zouden nu dus aan 2 zitten...
Probeer dan maar al eens bij een ietwat serieuze provider (want voor
miljoenen spams te sturen heb je toch een beetje een ietwat deftige lijn
nodig) nog aan te kloppen...
Helemaal erg wordt het vanaf 3, want dan sta je over geklasseerd als
"spammer", en zal je nergens meer binnengeraken.
Bovendien is mijn point ook om aan te tonen dat "EuroCDN" of legend
gewoon een "schijn-isp" is, die enkel opgezet is voor hun spamoperatie.
Alleen om hun manifest liegen tegen RIPE, mogen ze ze van mij afsluiten.
Vriendelijke groeten,
Frank Louwers
--
Openminds bvba www.openminds.be
Tweebruggenstraat 16 - 9000 Gent - Belgium