Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 5 van de 5
Geen
  1. #1
    voicemeel
    subdomain als nieuwe extentie
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    subdomain als nieuwe extentie

    ONGEHOORD !

    Vandaag ontving ik deze spammail.

    Een subdomain van 15 euro excl. BTW en wordt voorgesteld als een nieuwe
    registratie, naast de gewone .be extentie.
    Valse voorstelling van de feiten en in tegenspraak met de recht tot
    registraties voor .be domeinnamen, neergelegd bij DNS.

    Kan DNS hiertegen optreden ?

    mh.be, arta.be, ap.be ... waarom niet mh.com.be.be of arta.sa.be ? Veel
    korter, en de concurrenten hebben het nog niet ...


    Voicemeel



    >
    > Sinds kort is het mogelijk om in België, naast de gewone .BE extentie nu

    ook bv :
    > uwnaam.CO.BE, uwnaam.COM.BE, uwnaam.SA.BE, uwnaam.SPRL.BE te registreren.
    >
    > Mogelijke redens om een domeinnaam onder deze extenties te registreren :
    >
    > - uw domain naam .BE was al bezet
    > - het is mogelijk om een betere, kortere domein naam te registreren
    > - u kunt hiermee uw concurenten een stap voor zijn
    > - er zijn nog veel 'goede' namen vrij zoals bv : ventilatie, auto,

    beveiliging
    > aannemers, advocaten, radio, tv, slaap, beurs, zee, strand, ...
    >
    > Het registreren van een domein naam onder deze nieuwe extenties kost

    slechts
    > 15 euro per jaar excl 21% BTW.
    >
    > Hiervoor kunt u terecht op http://iCenter.be/
    >
    > Naast het registreren van deze nieuwe extenties kan er ook nog gebruik
    > gemaakt worden van de volgende diensten :
    >
    > - gebruik maken van onze name-servers
    > - url forwarding (http://uwdomain.co.be =>

    http://users.xxxxx.be/uwnaam/)
    > - email forwarding (email@uwdomain.co.be =>

    uwemail@pandora.be/skynet.be/...)
    >
    > Deze 2 laatste maken dat u met een minimum van kost en inzet een 'domein

    alias' hebt.
    >
    > Indien u vragen hebt, kunt u gewoon op deze mail reageren en de vraag

    stellen.
    >
    > Indien U in de toekomst meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze
    > diensten, dient u gewoon te reageren op deze e-mail. Indien u geen mail
    > van ons meer wenst te ontvangen, dient u NIETS te doen.
    >
    > mvg,
    >
    > het iCenter.be team.




  2. #2
    Wannes
    subdomain als nieuwe extentie
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: subdomain als nieuwe extentie

    op/on 15-10-2003 23:02 schreef/wrote voicemeel :

    > Een subdomain van 15 euro excl. BTW en wordt voorgesteld als een nieuwe
    > registratie, naast de gewone .be extentie.


    dergelijke subdomeinen worden elder wel meer gebruikt

    de manier van voorstellen en werving is natuurlijk weer iets anders


  3. #3
    invalid.be Team
    subdomain als nieuwe extentie
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: subdomain als nieuwe extentie

    On Wed, 15 Oct 2003 23:02:41 +0200, "voicemeel" <nospam@mymail.thx>
    wrote:

    >ONGEHOORD !
    >
    >Vandaag ontving ik deze spammail.
    >


    Voicemeel,

    Ik kreeg deze spam eergisteren ook binnen. Wat mij meteen opviel is
    dat noch ap.be, noch arta.be, mh.be en icenter.be HR of BTW nummers
    dragen. De persoon die achter al deze bedrijfjes schuilt is overal
    dezelfde. Nadat ik hem een mailtje stuurde om hem te wijzen op zijn
    spam praktijken (en ik vermoed ook misbruik van "oude" whois/dns info)
    en dat indien hij geen bezoekje wou van de eco. inspectie hiermee
    onmiddelijk te stoppen, was zijn reactie dit :

    "Geachte, ik wens van u geen verdere email te ontvangen."

    Arrogant? Ik denk het wel ja...

  4. #4
    Ideefixx
    subdomain als nieuwe extentie
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: subdomain als nieuwe extentie


    "invalid.be Team" <ebbg@vainyvq.or (apply ROT13)> schreef in bericht
    news:nfrsov4n2gl45suefl506d7r34c7gh4qmk@4ax.com...
    > On Wed, 15 Oct 2003 23:02:41 +0200, "voicemeel" <nospam@mymail.thx>
    > wrote:
    >
    > >ONGEHOORD !
    > >
    > >Vandaag ontving ik deze spammail.
    > >

    >
    > Voicemeel,
    >
    > Ik kreeg deze spam eergisteren ook binnen. Wat mij meteen opviel is
    > dat noch ap.be, noch arta.be, mh.be en icenter.be HR of BTW nummers
    > dragen. De persoon die achter al deze bedrijfjes schuilt is overal
    > dezelfde. Nadat ik hem een mailtje stuurde om hem te wijzen op zijn
    > spam praktijken (en ik vermoed ook misbruik van "oude" whois/dns info)
    > en dat indien hij geen bezoekje wou van de eco. inspectie hiermee
    > onmiddelijk te stoppen, was zijn reactie dit :
    >
    > "Geachte, ik wens van u geen verdere email te ontvangen."
    >
    > Arrogant? Ik denk het wel ja...


    Toch dit gevonden :

    'MH.BE' is MH.BE - Arta nv situated at 8490 Jabbeke, Stationsstraat 47,
    Belgium. HRB 90.339; VAT no : 465.355.817 and has the right to register
    domain names under previously named domains;




  5. #5
    invalid.be Team
    subdomain als nieuwe extentie
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: subdomain als nieuwe extentie

    On Thu, 16 Oct 2003 14:25:06 +0200, "Ideefixx"
    <ideefixx@hotmail.com.invalid> wrote:

    >'MH.BE' is MH.BE - Arta nv situated at 8490 Jabbeke, Stationsstraat 47,
    >Belgium. HRB 90.339; VAT no : 465.355.817 and has the right to register
    >domain names under previously named domains;
    >
    >

    Kan ik in elk geval nergens terugvinden op mh.be hoor... Of heb je dit
    van ergens anders? (Gevonden, staat blijkbaar in de alg. condities van
    icenter.be - das dan ook weer duidelijk)

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics