PDA

Bekijk Volledige Versie : [GEZ] APC of EPC



Technotop
26/02/06, 14:36
Wij zijn opzoek naar een APC, liefst nieuw maar mag ook tweedehands mits in goede staat! Slots minimaal 5 slots. Liefst opsturen of aflevering bij het datacenter EasyNet te Schiphol-Rijk.

WI-Hosting
26/02/06, 14:40
robbert, mss handig om wat info erbij te zetten

ports?
totale amp?
etc.

als het nieuw is kan je namelijk heel erg veel verschillende vinden ^^

svbeek
26/02/06, 14:50
Ik kan je een nieuwe EPC bieden voor 223,28 ex btw. Evt ook 8 kabels van 1.8 meter erbij voor 25 euro.
Verzending binnen .nl is 7,50

Binnenkort heb ik ook een gebruikte APC AP9212 beschikbaar, die zal ik de zelfde prijsklasse liggen.

Technotop
26/02/06, 15:33
robbert, mss handig om wat info erbij te zetten

ports?
totale amp?
etc.

als het nieuw is kan je namelijk heel erg veel verschillende vinden ^^

230V per slot
Min 5 ports
Totaal 16A

Technotop
26/02/06, 15:37
Ik kan je een nieuwe EPC bieden voor 223,28 ex btw. Evt ook 8 kabels van 1.8 meter erbij voor 25 euro.
Verzending binnen .nl is 7,50

Binnenkort heb ik ook een gebruikte APC AP9212 beschikbaar, die zal ik de zelfde prijsklasse liggen.

Ziet er goed uit, welk bedrijf zijn jullie en neem aan dat het hier niet om een particuliere maar zakelijke verkoop gaat?

Showeb
26/02/06, 15:40
Ziet er goed uit, welk bedrijf zijn jullie en neem aan dat het hier niet om een particuliere maar zakelijke verkoop gaat?

Dat mag je wel aannemen aangezien hij een Ex. BTW prijs opgeeft :-)

Technotop
26/02/06, 15:42
Dat mag je wel aannemen aangezien hij een Ex. BTW prijs opgeeft :-)

Overheen gekeken ^^

svbeek
26/02/06, 15:57
Verkoop idd als bedrijf, ik doe deze aanbieding namens Elexis gevestigd te Duiven.

Technotop
26/02/06, 16:17
Ik wacht nog even een paar offertes af van bedrijven die wij hebben gecontacteerd. Bedankt voor je offerte svbeek.

DutchTSE
26/02/06, 23:58
Ik wacht nog even een paar offertes af van bedrijven die wij hebben gecontacteerd. Bedankt voor je offerte svbeek.
Ik heb tot nu toe 2x prettig zaken gedaan met svbeek (sander). Wat dat betreft kan ik hem zeker aanraden.

ik heb helaas geen epc/apc voor je ;)

Technotop
27/02/06, 08:23
Ik heb tot nu toe 2x prettig zaken gedaan met svbeek (sander). Wat dat betreft kan ik hem zeker aanraden.

ik heb helaas geen epc/apc voor je ;)

Mja maar wacht altijd een stuk of 4/5 offertes of ;) Niet over een dag eis gaan :)

aleto
01/03/06, 18:23
Ik kan je nieuwe EPC switches aanleveren voor 215 euro excl. BTW. Kan je ook 8 nieuwe kabels van 1.8m erbij leveren voor 20 euro.

jantje.vlaam
02/03/06, 17:23
Ik kan je nieuwe EPC switches aanleveren voor 215 euro excl. BTW. Kan je ook 8 nieuwe kabels van 1.8m erbij leveren voor 20 euro.

Heb je een linje naar de specs?

aleto
02/03/06, 17:26
http://www.webhostingtalk.nl/te-koop-gevraagd-te-koop-aangeboden/70770-tk-8-poorts-remote-reboot-switches-nieuw.html

Dit zijn ze, alleen dan nog ietsje goedkoper dan in die thread :).

Technotop
02/03/06, 17:37
Aleto dan bestel ik er een bij je ;)

svbeek
02/03/06, 18:28
Maar geen multi user scriptje erbij he. Kan je dus geen users aanmaken op losse poorten.

Gomer
02/03/06, 18:31
Terecht, en ik verwacht dat aleto plagiaat gaat doen van multi-userscript.

Nah, ik blijf wel bij svbeek.

Technotop
02/03/06, 18:34
Terecht, en ik verwacht dat aleto plagiaat gaat doen van multi-userscript.

Nah, ik blijf wel bij svbeek.

Uhmm iets meer uitleg please? Wat is nu precies het probleem?

Gomer
02/03/06, 18:48
In geval van EPC heb je alleen mogelijkheid om als 1 gebruiker in te loggen, daarbij is multiuser gebruik niet mogelijk.

Met multiuser script van svbeek, kun je per aparte gebruiker bepaalde poorten toewijzen. Die krijg je alleen bij, mits je EPC bij svbeek afneemt. Ze hebben immers het zelf in elkaar gezet.

Thijs
02/03/06, 19:36
In geval van EPC heb je alleen mogelijkheid om als 1 gebruiker in te loggen, daarbij is multiuser gebruik niet mogelijk.

Met multiuser script van svbeek, kun je per aparte gebruiker bepaalde poorten toewijzen. Die krijg je alleen bij, mits je EPC bij svbeek afneemt. Ze hebben immers het zelf in elkaar gezet.


Dit kan iedereen maken als je even goed op de site kijkt van de EPC. (of de mannen van de EPC even een mail stuurt)

Neemt niet weg dat kopieren wat flauw is.

aleto
03/03/06, 10:18
Wie zegt dat ik het copieer? Ik heb nergens iets gezegd van een multiuser scriptje. Sterker nog, ik heb dat hele script niet eens. Ik bied alleen de EPC apparaten te koop aan.