PDA

Bekijk Volledige Versie : Servers



InstantXs
06/06/03, 18:32
Na aanleiding van een ander topic willen wij graag weten of er vraag is naar het volgende:
(zonder vage voorwaarden)

2U server:
2u procase kast
athlon 2200+
gigabyte 7v....mp(type post ik nog) (realtec onboard)
512Mb ddr 266
40Gb 7200 toeren
cdrom aopen (optioneel)
3com netwerkkaart (optioneel- realtec zit onboard)

Prijs ZONDER colocatie:
€ 400 (zonder cdrom en 3com)
€ 425 (met cdrom zonder 3com)
€ 435 (met 3com en met cdrom)

Prijs MET colocatie:
€ 350 (MET 3com en cdrom)

Prijzen colocatie:
€ 70 (incl apc en 25 Gb, true netwerk)
€ 50 setupkosten

Verder zijn er geen rare regeltjes, verplichtingen of voorwaarden.


Bij voldoende animo zullen wij dit leveren.

xserve
06/06/03, 18:35
Een server zonder lan? Is dat logisch?
Of de mogelijkheid om er zelf eentje in te zetten?

InstantXs
06/06/03, 18:35
zoals erbij staat heet het moederbord een lan (realtec)

timmie
06/06/03, 18:48
Ik hoop dat er geen Shuttle moederbords inzitten.
Dan heb ik geen interesse...

InstantXs
06/06/03, 18:52
Origineel geplaatst door timmie
Ik hoop dat er geen Shuttle moederbords inzitten.
Dan heb ik geen interesse...

Staat toch dat er gigabyte moederborden inzitten?

HGM
06/06/03, 18:52
En hoe zit het met garantie en hoeveel jaar garantie zit op welk onderdeel?

Wat zijn merken + typenrs van geheugen, HDD??

timmie
06/06/03, 18:53
Origineel geplaatst door InstantXs


Staat toch dat er gigabyte moederborden inzitten?

Idd, onnodige vraag van mij dus... excusess.

InstantXs
06/06/03, 18:54
alles is nieuw, en heeft dus gewoon fabrieksgarantie...
hdd = maxtor
bulk geheugen (wat wil je met deze prijzen)

timmie
06/06/03, 18:56
Niks..

dokus
06/06/03, 19:00
wat is de extra prijs voor een intel nic ?
HD ata100 of 133 en hoevel mb cache ?

Rentserver
06/06/03, 23:59
ik gok gewoon 2mb cache


en ik heb een vraagje

ik wil eventueel wel 3com maar geen cd rom speler.

quanta costa?

Beyonder
07/06/03, 19:04
Ziet er goed uit Xander.

InstantXs
07/06/03, 19:45
Origineel geplaatst door Beyonder
Ziet er goed uit Xander.

dank je :)

GetHosted
07/06/03, 23:41
Hmmm... Inderdaad wel leuk, maar ben nu eens zelf gaan rekenen en kom zo'n 100 euro goedkoper uit... :)

timmie
08/06/03, 01:15
Origineel geplaatst door GetHosted
Hmmm... Inderdaad wel leuk, maar ben nu eens zelf gaan rekenen en kom zo'n 100 euro goedkoper uit... :)

GetHosted heeft dus ook al ontdekt dat het goedkoper kan :P

GetHosted
08/06/03, 01:22
Origineel geplaatst door timmie


GetHosted heeft dus ook al ontdekt dat het goedkoper kan :P

En dan is het zelfs met 80Gb HDD, nForce 2 mobo, en 1Gb DDR :)

Grumpy
08/06/03, 01:22
Origineel geplaatst door InstantXs

cdrom aopen (optioneel)

Hehe leuk, zo'n aopen waarin cd's ontploffen. Wil je echt zo'n ding in je server? :D

Tip: Kies een ander merk cdrom speler. Veel mensen schrikken als ze "aopen" zien in combinatie met "cdrom".

WeServeU
08/06/03, 01:23
Hoe vaak gebruik je nou cd roms in je webservertje - praktisch nooit ;)

Mvg,

We Serve U

timmie
08/06/03, 01:26
Origineel geplaatst door GetHosted


En dan is het zelfs met 80Gb HDD, nForce 2 mobo, en 1Gb DDR :)

Mja InstantXS beweerde dat ik ze voor dezelfde prijs inkocht als hij. Dan zou ik dus 10 euro per server verdienen.

GetHosted
08/06/03, 01:34
Och... Je moet maar net bij de goede winkels deals moeten kunnen sluiten :P

timmie
08/06/03, 11:00
Origineel geplaatst door GetHosted
Och... Je moet maar net bij de goede winkels deals moeten kunnen sluiten :P

;)

Grumpy
08/06/03, 12:17
Origineel geplaatst door WeServeU
Hoe vaak gebruik je nou cd roms in je webservertje - praktisch nooit ;)

Ja je hebt het niet nodig, maar mensen die dan toch wel 1tje willen. Neem dan in ieder geval een merk dat niet bekend is om het feit dat cd's kunnen exploderen. (Ok het gebeurt ook bij andere merken, maar aanzienlijk meer bij aopen) En bovendien kost het niet meer als je een ander merk neemt.

WeServeU
08/06/03, 13:14
Daar heb je wel gelijk in :)

WeServeU
08/06/03, 13:19
Origineel geplaatst door GetHosted
Och... Je moet maar net bij de goede winkels deals moeten kunnen sluiten :P

Oh? En welke winkels zijn dat dan wel? ;)

Mvg,

We Serve U

timmie
08/06/03, 14:04
Origineel geplaatst door WeServeU


Oh? En welke winkels zijn dat dan wel? ;)

Mvg,

We Serve U

Ik denk niet dat dat word verteld.. Gethosted wil natuurlijk ook wel wat verdienen heh ;)

WeServeU
08/06/03, 14:59
Ik had het ook niet verwacht maar je kunt het altijd proberen natuurlijk ;)

GetHosted
08/06/03, 15:36
Deimos kwam ook al naar me toe, ik ga eens als ik tijd heb berekenen of ik ze kan doorverkopen.

BlkRaven
08/06/03, 19:36
Origineel geplaatst door GetHosted
Hmmm... Inderdaad wel leuk, maar ben nu eens zelf gaan rekenen en kom zo'n 100 euro goedkoper uit... :)

Als dit zo is dan heb ik wel belangstelling.

Rozz
10/06/03, 14:28
Origineel geplaatst door GetHosted


En dan is het zelfs met 80Gb HDD, nForce 2 mobo, en 1Gb DDR :)

Als je dat lukt, reserveer er dan ook maar eentje voor mij!

alpenszene
10/06/03, 21:35
Timmie, wordt het niet eens tijd dat jij gewoon gaat buitenspelen met je vriendjes. Ik wordt echt kotsbeu van je, echt zoooo laag om in iemand anders zijn post te gaan verkondigen dat jij het veel beter kan.

vdx
10/06/03, 21:47
alpenszene: denk aan je hart :)

Clearhosting
10/06/03, 21:51
Origineel geplaatst door alpenszene
Timmie, wordt het niet eens tijd dat jij gewoon gaat buitenspelen met je vriendjes. Ik wordt echt kotsbeu van je, echt zoooo laag om in iemand anders zijn post te gaan verkondigen dat jij het veel beter kan.

LOL :), maar hij heeft wel een puntje!

superior-is
10/06/03, 23:28
Afaik heeft Timmie 27 punten en is daarmee gebanned.

tom
11/06/03, 03:20
eindelijk....

sorry mods, moest eruit :p