PDA

Bekijk Volledige Versie : Teamspeak 3 - meerdere servers draaien,



Colution
15/05/10, 16:05
Beste WHT-ers,

Wist niet of dit de juiste topic was om mijn discussie te plaatsen ( desnoods verplaatsbaar ).

Wat heb ik draaien;
Windows 2008 R2

Ik heb een probleem als ik meerdere teamspeak 3 servers wil draaien, gebruik dan versie Beta22 win32x.

Heb op desktop een mooi mapje aangemaakt met Teamspeak en daaronder 2 klanten namen, heb teamspeak download in bijde mappen geplaatst. Heb ene install op default port laten staan :9987, en andere wil ik op 9988 draaien.

Hier gaat het fout, heb gekeken op youtube, google etc.. en word er niet veel wijzer van, wie o wie kan mij helpen met het probleem. ( zie op sommige website dat er putty word gebruikt, weet niet of het een oplossing is ).

Heb al verschijnende files na gekeken die bij de teamspeak download zat, en de poorten veranderd van 9987 naar 9988 ( het helpt niet ).

Hoor graag meer,

Groetjes en alvast bedankt!

VanderToorn
15/05/10, 17:11
Volgens mij werkt dat tegenwoordig met virtual servers
zie ook deze -->link<---

Colution
15/05/10, 17:34
Zit nu vast op het volgende punt:

-mijn putty invoer: servercreate virtualserver_name=teamspeakdioos virtualserver_port9988 virtualserver_maxclients=32
-mijn putty reactie: error id=2816 msg=virtualserver\slimit\sreached

WebMeso
15/05/10, 17:52
Lees eerst maar eens de hele tutorial waarin alles stap voor stap uitgebreid staat uitgelegd die gewoon bij de teamspeak 3 server zit.


Zit nu vast op het volgende punt:

-mijn putty invoer: servercreate virtualserver_name=teamspeakdioos virtualserver_port9988 virtualserver_maxclients=32
-mijn putty reactie: error id=2816 msg=virtualserver\slimit\sreached

Lijkt mij vrij logisch.
virtualserver\slimit\sreached --> virtual server slimit (slotslimit) reached......

Colution
15/05/10, 17:55
Lees eerst maar eens de hele tutorial waarin alles stap voor stap uitgebreid staat uitgelegd die gewoon bij de teamspeak 3 server zit.

Dat is waar ik nu al z'n 2 uur mee bezig ben ! hoopte hier op een zinvol antwoord.. de eerste gebruiker heeft mij al wat wijs geleerd!

Colution
15/05/10, 18:09
Lees eerst maar eens de hele tutorial waarin alles stap voor stap uitgebreid staat uitgelegd die gewoon bij de teamspeak 3 server zit.



Lijkt mij vrij logisch.
virtualserver\slimit\sreached --> virtual server slimit (slotslimit) reached......

Maar dan nog iets, ik heb dan die Non-profit licentie;


type : Nonprofit
start date : Sat Apr 24 00:00:00 2010
end date : Sun Apr 24 00:00:00 2011
max. virtual servers: 10
max. slots : 512

Mijn eerste server heeft 32 slots, dat is dan toch vreemd !

WebMeso
15/05/10, 18:17
ATHP License Restrictions = 2500 Server or 25000 Users (Depending on your teir)
No Licences = 1 Server or 32 users.

Waarschijnlijk heb je je license dan nog niet goed ge-add. Wat heb je met de license file gedaan die erbij is gekomen?

Colution
15/05/10, 18:22
Neem aan dat dat die licensekey.dat is - en dan in de map moet staan waar de bestanden staan van geheel teamspeak.

Conngratulations!

Your TeamSpeak 3 Non-Profit License has now been issued.

TO ACTIVATE YOUR LICENSE:
1) Place the attached licensekey.dat file on the root directory of your TeamSpeak 3 Server installation folder.
2) STOP AND RESTART the TeamSpeak 3 Server master binary (exe) process.

Colution
15/05/10, 18:24
Het is gelukt, bedankt ! er mag een slotje op..

Super bedankt voor jullie reactie's!:lovewht:

FwRtje
24/12/10, 04:31
Je kan met Serverquery (in putty / in teamspeak 3 client) virtual servers toevoegen.

Je moet inloggen met "
login serveradmin PASSWORD" en daarna voer je dit command uit (wel ports + id's aanpassen)


servercreate virtualserver_name=MysSecondsServer virtualserver_port=1337 virtualserver_maxclients=128
sid=2 virtualserver_port=1337 token=ddqCmka21sXaE+0zjnFHFQsqMJ832Boc6SSdECXe