PDA

Bekijk Volledige Versie : 2 CS:S servers hosten



ScorteZ
19/10/09, 18:52
Hallo allemaal,

Sinds 6 maanden heb ik hier een computer staan die dient als serverkast.
Hierop heb ik nu een paar teamspeak servers en 1 gameserver.

De gameserver word gedraaid met Counterstrike source dedicated server.
maar nu mijn server zo goed draait en loopt zou ik er graag een tweede bij willen, Alleen ik heb geen idee hoe ik dit zou moeten doen.

Iemand een idee?

Mvg Sander

marsipulami
19/10/09, 19:27
Een tweede server starten en er een ipadres aan toewijzen?

ScorteZ
19/10/09, 19:42
Een tweede server starten en er een ipadres aan toewijzen?

Is onmogelijk ik kan het programma maar 1 keer openen

marsipulami
19/10/09, 19:50
hem onder een andere user starten, of met virtuele servers gaan werken

Randy
19/10/09, 20:03
Andere poort nemen en je probleem is opgelost.

fmanders
19/10/09, 20:08
Is onmogelijk ik kan het programma maar 1 keer openen

Kopie van de server map maken en deze op een andere locatie neer zetten (bijv. css1 en css2) en deze dan vanuit de tweede map starten. Daarnaast als je maar 1 ip hebt dan moet je deze ook op een andere poort starten.

ScorteZ
19/10/09, 20:39
Kopie van de server map maken en deze op een andere locatie neer zetten (bijv. css1 en css2) en deze dan vanuit de tweede map starten. Daarnaast als je maar 1 ip hebt dan moet je deze ook op een andere poort starten.

Iedereen bedankt voor de reacties, d.m.v. bovenstaande is mijn probleem opgelost

Mijn dank hiervoor,

Mvg Sander

ScorteZ
20/12/09, 20:48
Ik wil hierbij mededelen dat het toch niet geholpen heeft. (De dedicated server map kopieëren) Ik dacht eerst dat die het deed maar hij geeft meerdere dll errors aan.

Weet iemand hoe ik wel 2 dedicated servers tegelijk op 1 PC kan hosten?

Mvg Sander

ilnee
20/12/09, 20:57
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6758-TCMF-2234

jansen mgj
19/01/10, 15:08
Wat er al eerder werd gezegd is dat je de game map op een andere locatie moest neerzetten. Daarbij moet een cfg file aangepast worden dit met een andere poort en eventuele andere voorkeurstoepassingen. Anders eens kijken of je via internet een .bat file kan krijgen en die als console kan laten dienen.

®on
19/01/10, 15:51
Joh, stop eens met het omhoogschoppen van allerlei oude topics.