PDA

Bekijk Volledige Versie : America's Army



Pandora
07/03/08, 17:40
Hallo,

Is het mogelijk om America's Army te binden aan een ip adres?
We hebben een windows server met 2 ip adressen aan 1 netwerkaansluiting.
Want als we het binden met



[DBAuth.DBAuth]
GameServerIP= xxx.xxx.xxx.xxx


dan pakt hij alsnog het andere ip adres.

Weet iemand of het uberhaupt mogelijk is of niet?

Pandora
10/03/08, 14:50
iemand?

SF-Jeroen
10/03/08, 16:03
Je moet eerst het IP netjes toevoegen op de server he :)

Pandora
10/03/08, 17:21
Je moet eerst het IP netjes toevoegen op de server he :)

De IP adressen waren netjes toegevoegd in Win XP. 2 adressen op 1 netwerk-aansluiting.
Dit werkt, als ik ping naar beide adressen dan kom ik uit op de server.
Mijn vraag is dacht ik duidelijk, hoe kan ik ip adres xxx.xxx.xxx.25 binden aan America's Army server nr. 1
En er naast xxx.xxx.xxx.26 binden aan America's Army server nr. 2

Hoe zou ik de IP adressen dan "netjes" moeten toevoegen?

WF WebHosting
10/03/08, 20:44
Je moet de server dan via multihoming (in start line) de juiste ip geven.
Dus gameserver ip xxx.xxx.xxx.xxx
DBAUTH zelfde ip
Dan in je multihoming line .. dan pakt ie dus het ip wat je ervoor in gedachten heb.

Groet,

Blade

Pandora
11/03/08, 11:08
Je moet de server dan via multihoming (in start line) de juiste ip geven.
Dus gameserver ip xxx.xxx.xxx.xxx
DBAUTH zelfde ip
Dan in je multihoming line .. dan pakt ie dus het ip wat je ervoor in gedachten heb.

Groet,

Blade

Het is opgelost met multihome=xxx.xxx.xxx.xxx aan het einde van de command line neer te zetten, bedankt! :)