PDA

Bekijk Volledige Versie : cod4 masterservers



EHS-Jerre
14/01/08, 23:37
Hey,
Sommige van mn cod4 servers verschijnen niet in de masterlist.
Vroeger dacht ik dat het gewoon kwam door de algemene bugs die bekend waren, maar normaal waren die verholpen met patch 1.4.
Het probleem houdt echter aan, dus zou iemand even zijn lijstje met ingestelde masterservers kunnen geven, en eventueel wat tips ofzo?

alvast bedankt

Lo-nrd
16/01/08, 00:06
ik d8 dat de servers gewoon hardcoded waren.

Mijn server(s) staan in iedergeval ook nog steeds niet in de lijst, dus zal toch echt aan cod4/masterservers zelf liggen.

pim1991
16/01/08, 10:55
Als ik een server hier opstart komt die direct in de lijst

EHS-Jerre
16/01/08, 12:09
welke masterservers heb je ingesteld als ik mag vragen?

pim1991
16/01/08, 12:21
Zie bijlage mijn config bestanden die wij voor alle servers gebruiken.
Bij ons komen ze altijd binnen 5 minuten in de masterlijst.

EHS-Jerre
16/01/08, 12:44
hartstikke bedankt :)

pim1991
16/01/08, 12:57
Geen probleem ;)
veel plezier ermee :P

Hendrik83
16/01/08, 18:22
Vreemd, want in die configs van pim1991 staat de masterserver voor cod2. ;)

Maar wat ik weet is dat de masterserver hardcoded is en het niet uitmaakt hoeveel er in de configs staan. :)

Zonder die verwijzing komt hij ook in de lijst.

@pim1991

Kijk jij ingame naar de serverlijst of via http://stats.callofduty.com

Mikejuh!
16/01/08, 20:01
Ik heb meerdere keren gelezen dat de naam van je server onder een bepaald aantal karakters moet blijven, probeer je hostname iets in te korten.

Hendrik83
16/01/08, 20:06
dacht 24 tekens idd

pim1991
16/01/08, 21:03
Al onze cod servers staan erin, en de masterservers van cod2 = cod4 masterservers