PDA

Bekijk Volledige Versie : CoD 4 serverlist



raoulvos
08/12/07, 12:36
Dag,
Ik heb enkele Call of Duty 4 servers draaien alleen het probleem is ze komen niet tussen masterlist is dit een fout waar meerder mensen last van hebben of is het een foutje in de config?

EHS-Jerre
08/12/07, 13:04
welke masterservers heb je ingesteld in je cfg?

Hendrik83
08/12/07, 13:15
Mischien dat het komt omdat je geupdate hebt naar 1.3?

Dan was de tip om de servers even 30 min uit te zetten en dan weer te starten.

Of je hebt private servers? :rolleyes:

Masterserver is hardcoded dus dat moet geen probleem zijn. Hier komt hij al in de lijst enkel met cod4master.activision.com.

raoulvos
08/12/07, 13:18
Dit zijn mijn masterservers in de config:
set sv_master1 "cod4master.activision.com"
set sv_master2 "cod4authorize.activision.com"
set sv_master3 "cod4master.infinityward.com"
set sv_master3 "cod4update.activision.com"
set sv_master4 "master.gamespy.com:28960"
set sv_master5 "master0.gamespy.com"
set sv_master6 "master1.gamespy.com"
set sv_master7 "clanservers.net"
set sv_gamespy "1"

Trouwens en het komt niet door 1.3 want van te voren was het ook al

pim1991
08/12/07, 13:30
Hadden meer mensen last van. Ik weet niet als dit met de nieuwe patch opgelost is

WF WebHosting
08/12/07, 15:59
Nee is "nog" niet opgelost.
cf server audit tool staan we op in de eerst 500 maar ik zie hem zelf niet in de ingame browser.

Blade

Julian
09/12/07, 00:41
Niet elke hoster krijgt zijn/haar servers in de lists... bekend probleem bij Infinity, echter is er nog niet naar gekeken in patch 1.3.


Dan was de tip om de servers even 30 min uit te zetten en dan weer te starten.


Dit klopt.

pim1991
09/12/07, 00:44
Ik kan moeilijk server uit gaan zetten :)

Julian
09/12/07, 00:45
Ik kan moeilijk server uit gaan zetten :)

Ik had het over de installs zelf :rolleyes: