PDA

Bekijk Volledige Versie : Mohaa server ip instellen



pim1991
31/08/07, 18:28
Hallo,

Ik heb nu een nieuwe dedicated server waar 3 ip's aan vast hangen.
Ik wil er een mohaa server op draaien maar wel met een vast ip adres.
Weet iemand hoe ik dit kan instellen want google wil me niet helpen :)

Alvast bedankt

groetjes,
Pim

swiep
31/08/07, 18:33
mohaa_server.exe +set net_IP x.x.x.x etc.
./mohaa_lnxded +set net_IP x.x.x.x etc.

Maar wat is er mis met de handleiding lezen?
Google is namelijk geen wondermiddel die gedachten kan lezen en die je dus wel van de juiste informatie moet voorzien.

Advies: Voordat je verder gaat, lees eerst eens de manual grondig en volledig door. Snap je het daarna nog niet, dan lees je het nog eens door. Weet je het nog steeds niet, neem een stapje terug en laat het over aan iemand die verstand heeft en ga voor een gameserver in plaats van een dedicated server.

pim1991
31/08/07, 18:43
Nee want ik draai er ook teamspeak en websites op dus dedi is dan fijner en mss goedkoper

NWO
01/09/07, 20:53
Maar pim,

Ik neem aan dat je verder geholpen bent?
Thanx aan swiep dan maar ;-)

Zo niet hoor ik het graag, dan kijk ik even voor je :)

pim1991
02/09/07, 18:42
Ja ben geholpen verder :)
Maar welke handleiding bedoel je dan want ik heb er geen kunnen vinden.
Het kan ook zijn dat ik er overheen heb gekeken natuurlijk.