PDA

Bekijk Volledige Versie : Array



Nielsvk
25/06/07, 15:28
Hi,

Ik heb als output van een script dit:


Array ( [cusdemo] => Array ( [0] => demo.freehosted.nl [1] => niels_Gratis Pakket [2] => niels ) [djsensat] => Array ( [0] => djsensation.freehosted.nl [1] => niels_Gratis Pakket [2] => niels ) [moxegy] => Array ( [0] => dump.freehosted.nl [1] => default [2] => niels ) [niels] => Array ( [0] => niels.freehosted.nl [1] => niels_Onbeperkt [2] => niels ) [] => Array ( [0] => ) ) 1

Nu is de bedoeling dat alles wat bij 0 staat (de subdomeinen) allemaal in een rijtje komen te staan, ik heb totaal geen ervaring met array's in php, iemand anders misschien wel?

Bedankt, Niels.

Deimos
25/06/07, 15:36
Ik zou zeggen doorloop je array eens met bijv:



foreach($array as $index => $waarde)
{
echo $index. ' - '. $waarde;
}

vaplu
25/06/07, 15:39
Zoiets? (pseudo code):



for ($i=0; $i < $lenght.array; $i++) {
echo $array[$i][0]."\n";
}


Deimos was sneller :)

Nielsvk
25/06/07, 15:43
http://www.freehosted.nl/accounts.php

Als je daar nou kijkt, dan zie je 4 namen.. Die worden zo getoont:



foreach($accts as $index => $waarde)
{
echo $index."<br>";
}


Hoe kan je hem nou laten tellen? Want count($index); werkt niet zomaar, en de bedoeling is dat hij elke regel als 1 telt zo als je ziet bij de url..

vaplu
25/06/07, 16:05
Je hebt een twee dimensionale array gemaakt, dan zul je deze ook in twee stappen moeten doorlopen:



functie
{
doorlopen $accts[$i]
{
doorlopen $accts[$i][$j]
}
}

Nielsvk
25/06/07, 18:12
Nou snap ik helemaal niks meer van, ik ben best handig in PHP maar dit :(

Opgelost: Lag aan de functie waarmee het script samenwerkte.. :)

vaplu
25/06/07, 19:57
Nou snap ik helemaal niks meer van, ik ben best handig in PHP maar dit :(

Opgelost: Lag aan de functie waarmee het script samenwerkte.. :)

Ben eigenlijk wel benieuwd wat je nu probeerde te bereiken, want volgens mij had ik dat niet helemaal door.