PDA

Bekijk Volledige Versie : Cod2 en Css Joinen via Link?



tomboo
27/03/07, 19:42
Hallo,

Zoals ik hier boven al zij. Is het mogelijk een cod2 of Css server te joinen via een url? Bijvoorbeeld: cod2://ip: poort ofzoiets?

Ook Van teamspeak weet ik dat het kan (teamspeak://Ip: poort) maar is het mogelijk eentje met pass Te joinen?

Alvast Bedankt!

Groeten,
Tomboo

Hendrik83
27/03/07, 19:51
Er was voor cod2 laatst een proggie voor. Cod2starter dacht ik.

Maar nu veel gamers Xfire gebruiken kun je ook Xfire join gebruiken.
Voorbeeld:


xfire:join?game=cod2mp&server=IP ADRES

Teamspeak is idd op de manier die je beschrijft. Hier een voorbeeld met pass.


teamspeak://ADRES/?channel=CHANNEL?password=PASSWORD?nickname=

tomboo
27/03/07, 20:15
Bedankt voor de reactie,

Dat via Xfire is inderdaad ook een optie, maar als het mogenlijk is zou het makkelijker zijn om het gewoon direct te doen.

Weet iemand hier iets voor?

Tomboo

Hendrik83
27/03/07, 20:19
Daarvoor moeten ze altijd iets installeren. (naar mijn weten)

http[://www].admiralmod.com/cod2/forum/index.php?menu=show_topics&forum_id=14

Magnetronkip
27/03/07, 22:29
voor css


steam: "-applaunch 240" -console -game cstrike +connect ip:port


volgens mij of wel iets in die richting

EHS-Jerre
27/03/07, 23:10
voor css


steam: "-applaunch 240" -console -game cstrike +connect ip:port


volgens mij of wel iets in die richting

Volgens mij verwar je met startcommando, TS bedoelt HMTL link ofzo


voor css


steam: "-applaunch 240" -console -game cstrike +connect ip:port


volgens mij of wel iets in die richting

Volgens mij verwar je met startcommando, TS bedoelt HMTL link ofzo

Magnetronkip
28/03/07, 00:06
Volgens mij verwar je met startcommando, TS bedoelt HMTL link ofzo



Volgens mij verwar je met startcommando, TS bedoelt HMTL link ofzo

nee dat is geen startcommand

dit is er wel een


./hlds_run -game cstrike -secure +map de_dust2 +maxplayers 12 +port 27015

EHS-Jerre
28/03/07, 08:47
Hoe zou je dan
'steam: "-applaunch 240" -console -game cstrike +connect ip:port"

in een site kunnen inbouwen?

Magnetronkip
28/03/07, 12:02
Als je dat in IE paste en je drukt enter launcht hij hier wel steam hoor, voor de rest zou ik het ook niet weten heb het ook nog nooit gebruikt.

Bento
01/04/07, 23:27
steam://ip:poort

oid

Keizer
01/04/07, 23:41
steam://connect/ip:poort