PDA

Bekijk Volledige Versie : Armed Assault rechten probleem



B3rt
16/03/07, 00:49
Ik heb een klant die huurt 1 hele server waarop hij alleen 1 game draait, namelijk Armed Assault.

Zelf bieden wij deze game niet aan en ik heb ook (nog) geen ervaring met deze game qua setup, ik loop nu tegen de volgende problemen aan:

- Ik kan nergens vinden hoe je IP definieert, de server heeft meerdere IP adressen en om onduidelijke reden pakt de game steeds het 2de IP adres. Bij de meeste games kun je bij de startup een IP definiëren alleen bij deze game weet ik niet hoe.

- Een 2de probleem is dat ik de klant een RDP toegang heb gegeven met beperkte rechten uiteraard om de game te configureren, echter het probleem is dat de game na een bepaalde tijd niet meer te zien is in de game lijsten. Het process draait wel nog en je kan ook connecten als je het IP weet maar hij staat dan ineens niet meer in de server game lijsten.

Iemand een idee wat dit kan zijn?

eagl0r
16/03/07, 11:19
Ik zie bij "onze" ArmA (op windows) staan D:\klantnr\arma_server.exe -port=2800 -config=server.cfg. Geen idee of die setting daar ook vandaan gepakt word want het is de enige ArmA op de bak en ik heb de dedi server package er nooit van bekeken.

Succes. ;)

NWO
16/03/07, 21:33
Armed Assault is zowiezo een rot spel. Het trekt zo een hele core van een CPU vol wanneer er 16 spelers in zitten. Daarbij heb je een key voor de server nodig voor zover ik weet.. Ook vreemd.

Wellicht is het een idee een mail te schrijven naar de makers van de game?
Want de game is alles behalve gebruiksvriendelijk voor gamehosters :(

Welke commands heb je allemaal geprobeerd?

B3rt
17/03/07, 00:32
Nou niet veel, de klant heeft de hele server gehuurd niet de game, zo slim ben ik wel geweest.
Maar is er een key voor nodig voor de server?

Het grootste probleem is gewoon voor de klant dat de game na een tijdje vanzelf uit de gamespy lijsten verdwijnt terwijl de game niet is gecrasht. Deze draait gewoon door op de server en kan ook gewoon op gespeeld worden als je direct op IP connect.

NWO
18/03/07, 16:35
Wellicht kunnen ze een auto reboot instellen om 5 uur 'snachts?
Ik heb zelf ook nog geen oplossing gevonden voor dit probleem..

B3rt
18/03/07, 19:19
Nou hij verliest de verbinding al na 1 uur zodra je uit de server bent uitgelogged of disconnect