PDA

Bekijk Volledige Versie : server tick drops



Weaver
23/01/07, 22:14
op onze dedicated staat een Counterstrike-source tick100 12 man server maar wanneer ik 3 bots laat joinen dropt die tick ineens naar 80 en vanaf meer bots naar tick 60 aan wat zou dat kunnen liggen

onze dedicated specs :

opteron 170 , 2048mb ram , raptor hd

GreetZ

Cyberdevil
23/01/07, 22:20
Hoge tickrate vraagt dan ook veeeel meer CPU en mem usage.
Bots vragen ook nog eens 3x zoveel CPU dan een "gewone speler".

Dus u vraagt tot 6x zoveel van uw CPU met 1 bot op tickrate van 100... Als u dan 3 bots gaat toevoegen gaat uw CPU dit niet kunnen halen en gaat uw tickrate dalen.

Weaver
23/01/07, 22:24
die dedicated moet da makkelijk aan kunnen we hebben nog een andere dedicated een amd 3800+ en die kan da aan een server vol bots met stabiele tick 100 maar diene andere server niet en die is krachtiger??

Cyberdevil
23/01/07, 22:32
Op hoeveel processen draait je die server dan?
Als hij draait op 1 process dan gebruik je voor die server ook maar 1CPU.

Tickrate 100 vraagt zoiezo veel van je server. Zou niet weten waar het anders aan zou kunnen liggen.

Weaver
23/01/07, 22:41
normaal gezien 2 zo heeft onze provider hem toch ingesteld zei hem
hoe kan je da zien??

Sorcer
23/01/07, 23:49
normaal gezien 2 zo heeft onze provider hem toch ingesteld zei hem
hoe kan je da zien??

Ook nogmaals even voor de duidelijkheid er kunnen geen stabiele 1000 FPS server worden gehost. Gewoon niet mogelijk.

Nog een tip over je probleem: Aanpassingen maken in je kernel. Even via google zoeken naar topic's erover.

Gomer
24/01/07, 00:13
Ook nogmaals even voor de duidelijkheid er kunnen geen stabiele 1000 FPS server worden gehost. Gewoon niet mogelijk.

Nog een tip over je probleem: Aanpassingen maken in je kernel. Even via google zoeken naar topic's erover.

100tr =! 1000 FPS, hij heeft hier over CSS.

TS dient zelf meer onderzoek of uitgebreider verhaal (zoals wat geprobeerd) over te schrijen hier, lulkraak het probleem hier smijten helpt niet.