PDA

Bekijk Volledige Versie : VAC probleem



soulplayer
21/11/06, 15:02
De laatste tijd gaat VAC altijd weg van 1 van onze 3 servers. Wij draaien een AMD64, misschien is dit het probleem??

D. ter Horst
21/11/06, 15:18
VAC werkt niet op 64bit, dus ik denk dat je iets fout zit te doen?

soulplayer
21/11/06, 15:45
In ieder geval, draaien mijn 2 andere servers wel VAC.

DruM
21/11/06, 16:09
-secure in de opstartlijn en secure "1" in server.cfg ?

Gomer
21/11/06, 16:16
VAC werkt niet op 64bit, dus ik denk dat je iets fout zit te doen?

VAC wel, VAC2 niet.

soulplayer
21/11/06, 16:22
-secure in de opstartlijn en secure "1" in server.cfg ?

bedoel je niet secure "1" in liblist.gam? en zo ja, dan is het antwoord, dat staat overal zo...

DruM
21/11/06, 16:54
bedoel je niet secure "1" in liblist.gam? en zo ja, dan is het antwoord, dat staat overal zo...
zoals ik het zeg

deurklinkje
09/12/06, 18:33
ik had ee ntijd geleden ook een gameserverbedrijf ook 64 bit en alles draaide gewoon secure hoor

Bento
10/12/06, 00:35
VAC1 dus

daanl
10/12/06, 11:18
das algemeen bekend prob bij vavle restart gewoon je serv dan werktie weer