Cliff heeft 2 posts, is net aangemaakt, dus volgens mij gewoon een accountje van iemand om mensen anoniem af te zeiken, geen flame, maar zo komt het wel over
Afdrukvoorbeeld
Cliff heeft 2 posts, is net aangemaakt, dus volgens mij gewoon een accountje van iemand om mensen anoniem af te zeiken, geen flame, maar zo komt het wel over
Het IP adres wat je gegeven hebt is nutteloos. En dus is die opmerking van nut voor de discussie. Waarom ?Citaat:
Origineel geplaatst door alpenszene
Cliff, ten eerste is z'on beschuldiging nutteloos voor de discussie, en ten tweede werd er wel degelijk, ondanks de locatie, om een ip adres gevraagd.
Omdat de routing naar het IP dat je gegeven hebt anders zal zijn dan de IP adressen die gebruikt worden voor je hosting/colo activiteiten. Daarnaast is er nog steeds het feit dat dit IP adres van de AMS-IX zelf is en zei deze adverteren met het no-export BGP attribuut (wat wil zeggen dat partijen deze prefix niet mogen door adverteren naar andere partijen).
Er kan dus slecht gecontroleerd worden hoe de connectiviteit vanaf andere partijen is naar jou hosting/colocatie. Als je dns-1.interxs.nl gegeven had als hostname om een traceroute te doen dan zou je zien dat dit vanuit de Oregon-IX via level3 gaat. Maar dat het IP wat jij opgaf (dat van de AMS-IX) niet eens gerouteerd word vanaf die lokatie.
Daarnaast heb ik inderdaad deze account aangemaakt om te kunnen antwoorden op jouw opmerking. Puur om de feiten recht te zetten. Het is niet om af te zeiken cq. te flamen.
Moderators vergelijk de IP eens! die optie zit in VB, het word steeds belachelijker... anoniem posten omdat je iets moet rechtzetten flauwekul!
Dit moet er gewoon even uit meeste zullen het zien als een flame maarja ik raak zeer ge-irriteerd van al dit nutteloze gedoe!
Citaat:
Origineel geplaatst door TrancePitt
Moderators vergelijk de IP eens! die optie zit in VB, het word steeds belachelijker... anoniem posten omdat je iets moet rechtzetten flauwekul!
Dit moet er gewoon even uit meeste zullen het zien als een flame ma
arja ik raak zeer ge-irriteerd van al dit nutteloze gedoe!
De waarheid is soms hard maar cliff heeft 100% gelijk
Dan zul je zien dat die addressen zeer van elkaar verschillen. Ik raak zeer geirriteerd van al die mensen die denken dat ze wat weten, maar onzin uit hun mond kwaken en daar mensen mee misleiden.Citaat:
Origineel geplaatst door TrancePitt
Moderators vergelijk de IP eens! die optie zit in VB, het word steeds belachelijker... anoniem posten omdat je iets moet rechtzetten flauwekul!
Dit moet er gewoon even uit meeste zullen het zien als een flame maarja ik raak zeer ge-irriteerd van al dit nutteloze gedoe!
Vroeg me af of je nog extra traffic moet dokken voor die .bin die iedereen van je host bij jou weg mag trekken om de snelheid van het netwerk te bevestigen. :)Citaat:
Origineel geplaatst door polyp
Ik noem geen namen maar het IP van mijn huidige server is ownz.be ;)
MOD : Gelieve alle off topic posts te verwijderen. Ik zoek alleen colocatie, we-dare en instantxs is tenminste vertrouwen...
Hij heeft misschien wel gelijk maar dan is het bestwel zwak om niet onder je eigen naam te posten en ik heb een heeeeeeeeeeel groot vermoeden wie het is.Citaat:
Origineel geplaatst door Cliff
Dan zul je zien dat die addressen zeer van elkaar verschillen. Ik raak zeer geirriteerd van al die mensen die denken dat ze wat weten, maar onzin uit hun mond kwaken en daar mensen mee misleiden.
Citaat:
Origineel geplaatst door TrancePitt
Hij heeft misschien wel gelijk maar dan is het bestwel zwak om niet onder je eigen naam te posten en ik heb een heeeeeeeeeeel groot vermoedik en wie het is.
ik weet wie het is. En hij post onder zijn eigen naam.
Dat hij geen bedrijfsnaam gebruikt moet dat dan ?
Ik moet ook niet ver gaan zoeken. :)Citaat:
Origineel geplaatst door TrancePitt
heeeeeeeeeeel groot vermoeden wie het is.
Ik zoek gewoon een oplossing voor :
- de éne server waarvoor we nu 10 maand teveel betaald hebben aan een oplichter ( dit eventueel tegen een goedkopere prijs verkrijgen om ons verlies wat te compenseren )
- een snelle host voor onze colo klanten die op HOLD staan, die te vertrouwen is. Mijn baas heeft GEEN ENKEL probleem met uitbreiden. De servers die we verkopen zijn een zeer groot succes... ( dit is al een uitbreiding vd zaak )
Mijn naam is Cliff Albert, daar ik zal het er ook onder zetten als handtekening, ziezo mijn eigen naam. Ik heb er weinig moeite mee dat mensen mijn echte naam weten. Dat is toch overal te vinden op het wereld wijde web (of was het nu speeltuin)Citaat:
Origineel geplaatst door TrancePitt
Hij heeft misschien wel gelijk maar dan is het bestwel zwak om niet onder je eigen naam te posten en ik heb een heeeeeeeeeeel groot vermoeden wie het is.
Dank je Cliff Albert www.speeltuin ;)
Even samenvatten; "InterXS" post hier het AMS-IX IP van InternetOnline.
En tja; leuk; zo'n IP van een IX; als het al uberhaubt geannounced wordt, krijg je alsnog een sterk vertekend beeld. In principe (zoals Cliff al zei) mag het helemaal niet worden geannounced (dat zie policies van de AMS-IX zelf), om te voorkomen dat warezkiddies gratis transit krijgen op hun AMS-IX ip.
Ik word zelf doodziek van al die nep-hosts die liggen te pralen met apparatuur van anderen, overal zie ik "connected to AMS-IX" logo's, gigabitringen, mega-transits... mijn persoonlijke mening daarvan is: *kots*
Ik vind 't vooral zonde voor de bedrijven die nog eerlijk proberen te zijn en ook voor de klanten van de diverse *thirteen-in-a-dozen* "hostingbedrijfjes".
[edit: fix spelling]
Nou, in ieder geval heeft wht.nl er weer een aantal deelnemers bij, alleen al voor deze thread :D
Volgens mij wacht polyp nog steeds op z'n nieuwe colo. Is het teveel moeite om daarover verder te gaan?
Ik weet niet waarom InterXS het AMS-IX IO adres heeft gegeven, maar trace mijn server 213.196.8.68 maar, die hangt daar.