Als ik de demo check, merk ik dat als je een fout intypt het dan lijkt of er een script error is. Misschien kan dat verbeterd worden zodat duidelijk gezegt wordt wat er fout is ingevuld?
Afdrukvoorbeeld
Als ik de demo check, merk ik dat als je een fout intypt het dan lijkt of er een script error is. Misschien kan dat verbeterd worden zodat duidelijk gezegt wordt wat er fout is ingevuld?
Ai :D Volg ik dit onderwerp al vanaf het begin, vergeet ik ff de OP te checken ;)Citaat:
Origineel geplaatst door 2oo4
Zoals in de eerste post al werd gezecht:
Ga je wel naar de nieuwere demo versie toe dan, die op ICT solution.nl is verouderd.Citaat:
Origineel geplaatst door FSCJasper
Als ik de demo check, merk ik dat als je een fout intypt het dan lijkt of er een script error is. Misschien kan dat verbeterd worden zodat duidelijk gezegt wordt wat er fout is ingevuld?
Hij staat nu op:
http://r3n3gad3.goathost.com
ik krijg namelijk gewoon dit te zien:
En daaronder de velden die correct ingevuld moeten worden.Citaat:
Let op:
De volgende gegevens zijn niet ingevuld en moeten voor een correcte registratie worden ingevuld, zou u a.u.b. zo vriendelijk willen zijn om deze gegevens van u ook in te vullen. Bij voorbaat dank.
Ps: ik zal de begin post even wijzigen met de correcte url
Ik heb zojuist van plesk (sw-soft) een tabel gekregen met allemaal commands om accounts aan te maken, verwijderen, etc. Dus plesk zal in versie 2 of 3 zitten samen met DA.
WHM zal ik nog in versie 1.0 proberen te integreren, maar dan zal die pas in versie 2.0 volledig zijn geintegreerd. Daarmee bedoel ik dat als je in dit script een pakket aanmaakt dat die gelijk in WHM zal zitten, voor plesk en DA zal dat een versie later zijn.
Ik krijg soms deze melding te zien:
Bugje?Citaat:
U komt niet van de whois pagina af, hier is onze whois
(meerdere keren uitgeprobeerd, op verschillende pagina's kreeg ik deze melding te zien)
Dat is vrijwel onmogelijk dat dat een bug is, tenzij je het script probeert te faken. Dat is dus een beveiliging erop. Ik zal vanavond anders even het script nog een keer grondig gaan testen maar het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat dat zo is.Citaat:
Origineel geplaatst door headout
Ik krijg soms deze melding te zien:
Bugje?
(meerdere keren uitgeprobeerd, op verschillende pagina's kreeg ik deze melding te zien)
Ps: hotlinken kan dus niet, je moet echt beginnen vanaf het begin en dus niet van http://r3n3gad3.goathost.com/bestel.php
Ik begin toch echt hier: http://www.r3n3gad3.goathost.com/ en maak gewoon gebruik van de "next/volgende" knoppen. Dus geen faken, gewoon zoals een klant ook zou klikken.Citaat:
Origineel geplaatst door 2oo4
Dat is vrijwel onmogelijk dat dat een bug is, tenzij je het script probeert te faken.
ah ik zie hem al, nadat je foute info hebt ingevuld en dat wilt corrigeren zie je die fout ik zal even hem eruit halen :)Citaat:
Origineel geplaatst door headout
Ik begin toch echt hier: http://www.r3n3gad3.goathost.com/ en maak gewoon gebruik van de "next/volgende" knoppen. Dus geen faken, gewoon zoals een klant ook zou klikken.
Bug is er nu uit.
NB: De berekening klopt nog niet helemaal op het einde zoals jullie wel gemerkt hebben, in versie 0.5 werkt deze wel helemaal 100% maar in de beta versie van 1.0 werkt deze nog niet omdat het script niet met comma getallen kan rekeken (geen enkel php script trouwens ;), dit word dus nog aangepast.
Ik zou ook graag info willen ontvangen: info@easy-ix.nl
ik krijg net hetzelfde te zien. wanneer ik mijn firewall afzet is het weg.Dit kan toch niet echt de bedoeling zijn? Ik heb mijn firewall slechts op "medium "ingesteld?Citaat:
Origineel geplaatst door headout
Ik krijg soms deze melding te zien:
Bugje?
(meerdere keren uitgeprobeerd, op verschillende pagina's kreeg ik deze melding te zien)
Kan je mij ook mailen me meer informatie over het programma. humolezer@hotmail.com
Bedankt
EJ
Ik zou graag ook info willen ontvangen info@hosting4life.nl
Is de demo offline gehaald?
digitalhost.nl gaat binnen kort online dus kan u de demo vinden in:Citaat:
Origineel geplaatst door kreta
Is de demo offline gehaald?
www.digitalhost.nl/index.php en op
www.digitalhost.nl/admin
Ziet er goed uit! Laat met het weten als je admin ook klaar is.
Werkt met alle versies van whm?
is je script gehackt?
Site Titel: Hacked by The Postman
Logo url:http://www.wibra.com/logo.jpg
Bedrijfsnaam: Wibra
E-mail adres: admin@wibra.com
Eigennaar: Mr. Wibra
of heb je dit zelf gedaan anders is het mischien verstandig om naar je bevijleging te kijken ;)
dit zal de admin. van de wibra leuk vinden