Dit word leuk![]()
Likes: 0
Dit word leuk![]()
moehahahaha
benesol word gerund door een 16jarige, d8 ik
ze hebben er ook met hun webserver meer als 1 week uitgelegen, opletten dus![]()
*Pakt paraplu erbij vanwege modder spetters.*
Ben zeker voor je iets zegt :Origineel geplaatst door tom
moehahahaha
benesol word gerund door een 16jarige, d8 ik
ze hebben er ook met hun webserver meer als 1 week uitgelegen, opletten dus![]()
Owner : Daan De Wever
BTW: BE 639.713.911
Handelsregister : HRI Leuven 109718
16 jarige met BTW nummer en Handelsregister , dat op naam van Benesol staat , goed bezig zou ik zeggen
Groetjes
Nou ik ben van Bio-hosting.nl.
En wij hebben een dedicate server bij benesol
-AMD XP 1800 +
-512 MB RAM
-40 Gb harddisk / 7200 rpm
-10 ips
-20 gb Data
De server bestaat uit de onderdelen die wij van “Bio-Hosting” gevraagd hebben
En wij hebben die server direct laten controleren en wij hebben gewoon gekregen wat wij gevraagd hebben.
Dus ik geloof niet dat benesol fraude pleegt anders hadden wij van www.Bio-Hosting.nl
Geen server die niet aan onze eisen voldoet.
En ik snap ook niet wat polyp te jammeren heeft, dat hij eerst eens leert wat een pc is voordat hij begint te reclameren met compleet onterechte gegevens
Laatst gewijzigd door Razer; 22/04/03 om 23:17.
My apologiesOrigineel geplaatst door Samuel
Ben zeker voor je iets zegt :
Owner : Daan De Wever
BTW: BE 639.713.911
Handelsregister : HRI Leuven 109718
16 jarige met BTW nummer en Handelsregister , dat op naam van Benesol staat , goed bezig zou ik zeggen
Groetjes
Over je "Certified Redhat Linux Administrator" die niet op de loonlijst staat, zullen we dan maar zwijgen he![]()
Heb je het over Geert ??? Geert werkt 100 % Legaal bij ons . Voor elke interventie dat hij uitvoerd stuurd hij ons een factuur van safeweb die wij gewoon betalen . Dit noemt men dan inhuren van een admin.Origineel geplaatst door tom
My apologies
Over je "Certified Redhat Linux Administrator" die niet op de loonlijst staat, zullen we dan maar zwijgen he![]()
Groetjes
Samuel

Let wel op dat zover ik weet Daan de broer is van Samuel, Samuel zelf is volgens mijn weten nog geen 18 en doet wel is graag moeilijk bij normaal zakendoen. Zoals dedi's bestellen en 2 dagen later ff afzeggen.Origineel geplaatst door tom
My apologies

Lol er zijn genoeg bewijzen getoont mits linux cmd's die aantonen dat server niet dat was wat in het contract stond. En zover ik weet is dit nog altijd fraude.Origineel geplaatst door Razer
ik snap ook niet wat polyp te jammerren heeft , dat hij eerst eens leert wat een pc is voordat hij begint te reclameren met compleet onterechte gegevens
Enkel support na de schooluren dus
Als je meer als een week "down" bent en geen backups achteraf blijkt te hebben, is je professionalisme 0,00%![]()
Laatst gewijzigd door tom; 22/04/03 om 22:04.
Als 16 jarige in het handelsregister staan en een BTW nummer hebben is niet zo heel vreemd.Origineel geplaatst door Samuel
Ben zeker voor je iets zegt :
Owner : Daan De Wever
BTW: BE 639.713.911
Handelsregister : HRI Leuven 109718
16 jarige met BTW nummer en Handelsregister , dat op naam van Benesol staat , goed bezig zou ik zeggen
Groetjes
Alleen in zon geval zijn de ouders eindverantwoordelijk.
Ok,
benesol is heel rap gegroeid op korte tijd daardoor dat er problemen geweest zijn met de server door de onverwachte toestroom wat niett helemaal raar is. Het bedrijf is compleet legaal is compleet met de facturen in tegenstelling tot bedrijven die op hun factuur geen btw nummer willen geven, ik noem geen bedrijfsnamen, als je een factuur vraagt bij die bedrijven krijg je zonder factuur plots 30% korting; Wat bij benesol zeker niet is, Benesol is nu compleet in orde er worden back-ups gemaakt enzo.
plz back to topic
Kijk eens hierboven ( Razer ) , er is 24 u support . Volgens mij is 24 niet alleen na schooluren . Als je iets meer had gekeken had je ook geweten dat wij backups hadden .Origineel geplaatst door tom
Enkel support na de schooluren dus
Als je meer als een week "down" bent en geen backups achteraf blijkt te hebben, is je professionalisme 0,00%![]()
En dan nog iets over die professionalisme , domeinen van klanten in uw zak steken getuigt ook niet van veel professionalisme.
Groetjes
Samuel
Dedi bestellen , beloofd op woensdag ,vrijdag krijg ik sms dat server nog niet besteld is . Zeer goede manier van zakendoen noem ik dat , en ik ben niet de engiste die hier problemen mee gehad heeft .Origineel geplaatst door thomas
Let wel op dat zover ik weet Daan de broer is van Samuel, Samuel zelf is volgens mijn weten nog geen 18 en doet wel is graag moeilijk bij normaal zakendoen. Zoals dedi's bestellen en 2 dagen later ff afzeggen.
Samuel
Waarom is je eigen site dan nog niet up ?Origineel geplaatst door Samuel
Kijk eens hierboven ( Razer ) , er is 24 u support . Volgens mij is 24 niet alleen na schooluren . Als je iets meer had gekeken had je ook geweten dat wij backups hadden .
Bewijzen ?Origineel geplaatst door Samuel
En dan nog iets over die professionalisme , domeinen van klanten in uw zak steken getuigt ook niet van veel professionalisme.
Ik heb de CoC (gedragscode) ondertekend, waarom krijg ik dan geen klachten van DNS Belgium ?
whois electrigames.be
Wie steekt er nu domeinen van klanten in eigen zak?
Laatst gewijzigd door tom; 22/04/03 om 23:19.