Hmmmm....
** knip -knip -edit:
Blijkbaar is iemand dus bezig de boel te "naaien"
Ik had hier gepost dat ik Spam had ontvangen van Colinks, dit blijkt nu dus door derden te zijn verzonden ?![]()
Likes: 0
Hmmmm....
** knip -knip -edit:
Blijkbaar is iemand dus bezig de boel te "naaien"
Ik had hier gepost dat ik Spam had ontvangen van Colinks, dit blijkt nu dus door derden te zijn verzonden ?![]()
Hm, iemand van linkup was ook zo opdringerig tegen mij. Was meer zo van, wij zijn beter dan leaseweb, iedereen zit bij leaseweb etc. Beetje jammer. En dit is duidelijk wel spam XD, naar welke bedrijven zijn nog meer mailtjes verstuurd Rik? Oja meld het even op spamvrij.nl![]()
Jezus, dit had ik helemaal niet van colinks verwacht..
Zal wel iets achter zitten, zoiets doen ze niet,wel?
Ik hoor net:
Rein ;; GONE! / WEG! zegt:
komt niet van ons!!
Zou dit waar zijn? Ik geloof ze allesinds wel.. Colinks zou zoiets nooit doen, zeker niet op zo'n achterdochtige manier mail-adressen verzamelen
Laatst gewijzigd door SeppaR; 09/05/04 om 18:28.
Rik,
Heb je ook al voor de zekerheid even gechecked in de headers of het ook echt van colinks komt?![]()

Idd, ik denk niet dat het van colinks komt.
Je kunt via een PHP Contact formulier e-mails verzenden naar iedereen met gewenste onderwerp en een zelf bepaalde afzender. Ik denk eerder dat er iemand colinks weg wilt hebben hier.
Mvg,
Gothax
Received: from adicia.telenet-ops.be (195.130.132.56) by i3dserver (MailMax 4. 8. 3. 0) with ESMTP id 85591956 for info@i3d.nl; Sun, 09 May 2004 18:02:39 +0200 WDT
Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
by adicia.telenet-ops.be (Postfix) with SMTP
id 33CB344014; Sun, 9 May 2004 18:02:33 +0200 (MEST)
Received: from homeyujce0tgxn (D577F1DC.kabel.telenet.be [213.119.241.220])
by adicia.telenet-ops.be (Postfix) with ESMTP
id 12E1A4421F; Sun, 9 May 2004 18:02:26 +0200 (MEST)
Message-ID: <002001c435df$0b326e10$dcf177d5@homeyujce0tgxn>
Reply-To: <noxius@not-identified.be>
From: <noxius@not-identified.be>
Cc: <info@regroup.nl>, <info@clanpoint.com>,
<info@creativehosting.nl>, <info@i3d.nl>, <demon@demon.nl>,
<info@fox-hosting.nl>, <sales@fx-services.com>,
<info@silverspeed.nl>, <sales@vdx.nl>, <helpdesk@combatservers.com>
Subject: ::Colinks::
Date: Sun, 9 May 2004 18:02:28 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_000_001D_01C435EF.CA9CDC30"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
uhm en nu in het nederlands graag
ik zie er btw niks van colinks erbijstaan
ik heb toch echt Outlook 2003 in NL versieOrigineel geplaatst door gothax
uhm en nu in het nederlands graag
ik zie er btw niks van colinks erbijstaan
Mailservers niet en mail protocol ook niet denk ik![]()

Niemand die dit vreemd vindt..? (colinks is hardstikke nederlands)Origineel geplaatst door Koster
Received: from adicia.telenet-ops.be (195.130.132.56) by i3dserver (MailMax 4. 8. 3. 0) with ESMTP id 85591956 for info@i3d.nl; Sun, 09 May 2004 18:02:39 +0200 WDT
Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
by adicia.telenet-ops.be (Postfix) with SMTP
id 33CB344014; Sun, 9 May 2004 18:02:33 +0200 (MEST)
Received: from homeyujce0tgxn (D577F1DC.kabel.telenet.be [213.119.241.220])
by adicia.telenet-ops.be (Postfix) with ESMTP
id 12E1A4421F; Sun, 9 May 2004 18:02:26 +0200 (MEST)
Message-ID: <002001c435df$0b326e10$dcf177d5@homeyujce0tgxn>
Reply-To: <noxius@not-identified.be>
From: <noxius@not-identified.be>
Cc: <info@regroup.nl>, <info@clanpoint.com>,
<info@creativehosting.nl>, <info@i3d.nl>, <demon@demon.nl>,
<info@fox-hosting.nl>, <sales@fx-services.com>,
<info@silverspeed.nl>, <sales@vdx.nl>, <helpdesk@combatservers.com>
Subject: ::Colinks::
Date: Sun, 9 May 2004 18:02:28 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_000_001D_01C435EF.CA9CDC30"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 [/B]
"D577F1DC.kabel.telenet.be"
Zit CoLinks in Belgie?
door een belg verstuurt dus
en ziet er zeker uit dat iemand dit gedaan heeft om colinks zwart te maken. Waarom zou zo'n bedrijf gaan spammen naar zulke bedrijven. Ze weten dan toch wat de reactie is.
gewoon even een mailtje naar abuse@pandora
edit: te laat dus![]()
Nee, iemand heeft deze E-mails blijfbaar gestuurd van op één van de 400 000 telenet accounts.Origineel geplaatst door Carl<n-media>
"D577F1DC.kabel.telenet.be"
Zit CoLinks in Belgie?
Je kan bij telenet navragen wie klant nr D577F1DC is.

DDOS attack op z'n dak gooien :P