Hoe kunnen ze zorgen op een chat site dat van af een bepaald ip adres ook al is dat dynamisch je niet mer op de site kunt komen. Of doen ze dat op een totaal andere manier. Wil gewoon weten hoe ze het doen meer niet.
Er zij iemand verander eens de naam van de pc en je kunt er terug op. Wat een zever is dat ?
Glenn
Evenementen voor de komende 60 Dag(en)
Resultaten 1 tot 15 van de 15
Onderwerp: hoe blokken ze personen op chat site
-
18/04/10 15:45hoe blokken ze personen op chat site
-
18/04/10 15:47Hmm blijkbaar ben jij een persoon die graag zelf weer toegang krijgt op een chatbox, en niet een beheerder, dan heb ik geen behoefte om wat user block trucks te delen.
-
18/04/10 16:35Als je een dynamisch ip hebt en geen vast account blokkeren ze waarshijnlijk een subnet.
-
18/04/10 17:43irc zeker?
-
18/04/10 18:38Colocatie & Rackhousing437 Berichten- Ingeschreven
- 18/02/08
- Locatie
- Munstergeleen
4 Berichten zijn liked
Bedrijf: Armitum IT Services
URL: www.armitum.nl
Registrar SIDN: nee
KvK nummer: 14129481
Ondernemingsnummer: nvt
op IRC bannen ze vaker op hostname of IP, mocht je een dynamisch IP hebben dan is dit vrij nutteloos, dan kan het zelfs vaker voorkomen dat een heel hostblok de ban op vliegt (zoals *.gelen1.home.nl) maar dan kunnen andere mensen er ook last van hebben.
Een nickname (dus ban op naam) gebeurd ook wel vaker, maar dit is eigenlijk nutteloos.
-
18/04/10 21:14geregistreerd gebruiker4.415 Berichten- Ingeschreven
- 20/02/05
- Locatie
- Haaksbergen / Amsterdam
72 Berichten zijn liked
Naam: Mark Scholten
Bedrijf: SinnerG / Stream Service
Functie: Systeembeheerder
URL: www.sinnerg.nl
Registrar SIDN: ja
KvK nummer: 34255993
-
18/04/10 21:32Vaak blokkeren ze op ident, username, hostname, ip of auth. (indien zijn vraag over IRC gaat)
- advertentie
-
19/04/10 09:44Web hosting diensten4.370 Berichten- Ingeschreven
- 09/02/04
- Locatie
- Rotterdam
82 Berichten zijn liked
Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
Functie: Managing Director
URL: www.dreamhost.nl
Registrar SIDN: JA
KvK nummer: 24269577
Bij "chat site" denk ik eerlijk gezegd niet gelijk aan IRC, maar mogelijk dat TS dit kan uitleggen.
-
19/04/10 10:19
-
19/04/10 14:57
-
20/04/10 15:44geregistreerd gebruiker1.215 Berichten- Ingeschreven
- 18/06/04
- Locatie
- Maastricht
1 Berichten zijn liked
KvK nummer: 14101842
Ja jammer genoeg is dat dus bijna niemand meer. Want de hostnaam wisselt nu bij Ziggo ook al. Iemand met gele.home.nl kan best in Groningen wonen inmiddels.Voordeel van partijen die de hostname "mee" laten gaan met een dynamisch IP en je de hostname dus kunt houden. Kun je daar op filteren.
UPC heeft die d-upc.nl wat dan ook weer e-upc.nl kan worden, kwestie van even een uurtje het modem er uit trekken etc.
Blijft niet veel over. Maarja irc was ooit wel leuk.
-
20/04/10 18:01moderator4.045 Berichten- Ingeschreven
- 21/05/03
- Locatie
- NPT - BELGIUM
216 Berichten zijn liked
Naam: Dennis de Houx
Bedrijf: All In One
Functie: Zaakvoerder
URL: www.all-in-one.be
Ondernemingsnummer: 0867670047
Bij mij was het nog handiger, ik kon zelf mijn reverse aanpassen.
@TS: bannen ze je niet gewoon op username, ik ken een paar simpele chat sites die ook blocks uitvoeren door cookies. Dat is natuurlijk ook simpel op te lossen door je cookies dan te deleten. Maar zoals de rest al vertelde zou wat meer uitleg welkom zijn, url bvb.
-
22/04/10 22:08www.chat.be
is de url van de site
-
22/04/10 22:33inderdaad irc dus.
-
25/04/10 17:43Codert.nl3.338 Berichten- Ingeschreven
- 09/12/05
- Locatie
- Diemen
38 Berichten zijn liked
Naam: Ramon Fincken
Bedrijf: MijnPress.nl & CreativePulses.nl
Functie: CEO
URL: www.MijnPress.nl
Registrar SIDN: Nee
KvK nummer: 30262182
TrustCloud: ramonfincken
koekje iemand?
update: ja lekker, zie je dat Dennis dit ook al aangaf
Conclusie: hostname, IP, forwarded IP, email, cookieban, sessionban, noemt u maar op ..



LinkBack URL
About LinkBacks

