webhostingtalk.nl
advertentie
advertentie

Evenementen voor de komende 60 Dag(en)

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 15 van de 20
          

  1.  
    #1
    SolidHost
    8.064 Berichten
    Ingeschreven
    29/06/03

    Locatie
    Rotterdam/Amsterdam/Barcelona

    237 Berichten zijn liked

    Apoc is offline.

    Naam: André van Vliet
    Bedrijf: SolidHost Managed Hosting
    Functie: CEO
    URL: www.solidhost.com
    KvK nummer: 24366308
    View andrevanvliet's profile on LinkedIn

    Serverius down / sturen spam

    Wij ontvingen twee spamberichten van Serverius (m.b.t. een ongevraagde vrijblijvende offerte). Bericht teruggestuurd dat wij niet gediend zijn van spam, etc etc... ligt hun website er schijnbaar uit (zie sitecheck).

    Dubbele faal


  2.  
    #2
    Gethost.nl
    42 Berichten
    Ingeschreven
    30/03/08

    Locatie
    Emmen

    0 Berichten zijn liked

    Dirk Jan is offline.

    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 01129656
    Ondernemingsnummer: nvt

    Alleen hun eigen site ligt plat. Onze servers daar zijn in ieder geval online, zonder problemen.


  3.  
    #3
    moderator
    5.195 Berichten
    Ingeschreven
    12/09/05

    Locatie
    Zuid Holland

    68 Berichten zijn liked

    Stewie is offline.

    KvK nummer: 14074337

    Ja spammen doen ze goed in Dronten
    Sturen ze iedereen twee advertentie e-mails, waarvan de eerste zonder bijlage?


  4.  
    #4
    moderator
    3.757 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    111 Berichten zijn liked

    Yourwebhoster is offline.

    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Servers hier zijn ook online, beetje onzin om hier een topic over aan te maken. Enkel hun eigen server is blijkbaar offline geweest.

    Ik kan je in ieder geval vertellen dat ik uiterst tevreden met ze ben en geen problemen ondervind.


  5.  
    #5
    Server Freak
    2.955 Berichten
    Ingeschreven
    19/05/06

    Locatie
    Smilde / Assen

    133 Berichten zijn liked

    Spyder01 is offline.

    KvK nummer: 04069370

    Hier ook gehad, voor 2 weken terug al volgens mij. Inderdaad ook 2 mailtjes. Ik mailde terug dat ze niet ongevraagd naar andere bedrijven mogen mailen waar ze geen relatie mee hebben. Kreeg ik een verhaal over familiebedrijf o.i.d. Zo interessant waren hun prijzen nu ook weer niet


  6.  
    #6
    geregistreerd gebruiker
    660 Berichten
    Ingeschreven
    13/01/11

    Locatie
    Breda

    49 Berichten zijn liked

    drex is offline.


    Netwerk is toch niet down waarom dan een topic over starten....spam is niet relevant voor hier.


  7.  
    #7
    Phost.nl
    909 Berichten
    Ingeschreven
    04/05/04

    Locatie
    Nederland

    21 Berichten zijn liked

    joriz is offline.

    Bedrijf: Phost.nl
    Functie: eigenaar
    URL: www.phost.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30201153
    Ondernemingsnummer: nvt

    Oorspronkelijk geplaatst door Stewie Bekijk Berichten
    Ja spammen doen ze goed in Dronten
    Sturen ze iedereen twee advertentie e-mails, waarvan de eerste zonder bijlage?
    Helaas niets ontvangen. Al volgen ze me wel op Twitter.

    Inmiddels lijkt de website van Serverius weer te werken.


  8.  
    #8
    geregistreerd gebruiker
    126 Berichten
    Ingeschreven
    04/11/09

    Locatie
    Localhost

    3 Berichten zijn liked

    KerberosX is offline.

    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Leuk staaltje concurrentie bashen natuurlijk. Zal wel lekker opgepikt worden door Google.

    Zag onlangs een gelijkaardig getint bericht (over een andere partij) en dan werd de topic starter leuk teruggefloten door een mod.

    Wat heeft site down trouwens te maken met het versturen van reclame?


  9.  
    #9
    Huib Laurens
    741 Berichten
    Ingeschreven
    05/01/11

    Locatie
    Utrecht

    18 Berichten zijn liked

    Huib is offline.

    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: 51122650

    Dit is vooral bashen en ze zijn niet down... Ze hebben geen .nl domeinnaam maar een .eu (http://serverius.eu)

    Ene, waarschijnlijk is je spam dus ook niet door hun verstuurd....


  10.  
    #10
    moderator
    3.757 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    111 Berichten zijn liked

    Yourwebhoster is offline.

    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Oorspronkelijk geplaatst door WickedWay Bekijk Berichten
    Dit is vooral bashen en ze zijn niet down... Ze hebben geen .nl domeinnaam maar een .eu (http://serverius.eu)
    serverius.nl werkt anders ook prima?


  11.  
    #11
    Huib Laurens
    741 Berichten
    Ingeschreven
    05/01/11

    Locatie
    Utrecht

    18 Berichten zijn liked

    Huib is offline.

    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: 51122650

    Dan neem ik mijn woorden even terug, http://serverius.eu/ heeft voor mij altijd gewerkt, http://serverius.nl heeft iig bij mij nog nooit gewerkt en is nu nog steeds dood hier?


  12.  
    #12
    Allrounder
    1.379 Berichten
    Ingeschreven
    18/04/06

    Locatie
    Groningen

    24 Berichten zijn liked

    Keizer is offline.

    Bedrijf: Keizer IT
    URL: keizer.it
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 56981139

    Bij mij doen ze het ook beide prima, het lijkt er op dat WHT een kleurtje krijgt!!! (ondanks TS geen mod meer is)

    @KerberosX Inderdaad ik heb vorige week ook al een 'klachtje' ingediend vanwege het wat mij betreft onterecht sluiten van een topic.


  13.  
    #13
    geregistreerd gebruiker
    1.178 Berichten
    Ingeschreven
    18/01/06

    Locatie
    Almere

    15 Berichten zijn liked

    rensariens is offline.

    KvK nummer: 08144415

    Bericht klopt gewoon hoor, .nl domain was niet bereikbaar (kort) en nu weer wel. Spam klopt ook, hier ook mogen ontvangen. Al is dat B2B natuurlijk toegestaan


  14.  
    #14
    User
    2.294 Berichten
    Ingeschreven
    24/04/09

    Locatie
    Gemeente Castricum

    58 Berichten zijn liked

    WebMeso is offline.


    Oorspronkelijk geplaatst door rensariens Bekijk Berichten
    Bericht klopt gewoon hoor, .nl domain was niet bereikbaar (kort) en nu weer wel. Spam klopt ook, hier ook mogen ontvangen. Al is dat B2B natuurlijk toegestaan
    Er zijn blijkbaar vele klachten over SPAM van een aantal forumleden. Dacht dat jullie wel bekend waren met de volgende instantie: SPAMklacht en daar kunnen jullie dan ook je klacht kwijt. Hoe meer klachten er binnen komen van één en dezelfde instantie hoe groter de kans en sneller de OPTA achter de spammer aangaat. Ik hou jullie niet tegen. De site bestaat niet voor niks.

  15. advertentie



  16.  
    #15
    Ilja
    582 Berichten
    Ingeschreven
    23/05/05

    Locatie
    Rotterdam

    15 Berichten zijn liked

    ilnee is offline.

    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Oorspronkelijk geplaatst door rensariens Bekijk Berichten
    Al is dat B2B natuurlijk toegestaan
    Sinds 1 oktober 2009 is dat ook niet meer toegestaan, zie dit topic (Anti-Spam wet, vanaf 1 oktober uitgebreid).


Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •  



webhostingtalk.nl
Webhostingtalk.nl © copyright 2001-2013 Alle Rechten Gereserveerd.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75