Al twee dagen kan een klant geen berichten naar Gmail-accounts sturen. De mailtjes komen terug met de volgende foutmelding:
Ik heb de link gevolgd en de stappen doorlopen. Net als deze link.(gmail-smtp-in.l.google.com: 550-5.7.1 [217.1
49.139.245 1] Our system has detected an unusual rate of
550-5.7.1 unsolicited mail originating from your IP address. To protect our
550-5.7.1 users from spam, mail sent from your IP address has been blocked.
550-5.7.1 Please visit http://www.google.com/mail/help/bulk_mail.html to rev
iew
550 5.7.1 our Bulk Email Senders Guidelines. w50si8130683eef.114)
Weet iemand hoe lang duurt het voordat Gmail de blacklist bijwerkt? Of hoe je het kunt versnellen? Het ip-adres van de mailserver komt niet op de Barracuda-lijst voor.
Evenementen voor de komende 60 Dag(en)
Resultaten 1 tot 15 van de 27
Onderwerp: server van Gmail spamlist
-
25/05/12 09:04geregistreerd gebruiker1.279 Berichten- Ingeschreven
- 15/05/07
- Locatie
- Best
35 Berichten zijn liked
Bedrijf: YolkNet Internetservices
Functie: CEO
URL: www.yolknet.nl
Registrar SIDN: nee
KvK nummer: 27281066
Ondernemingsnummer: nvt
server van Gmail spamlist
-
25/05/12 11:33Web hosting diensten4.370 Berichten- Ingeschreven
- 09/02/04
- Locatie
- Rotterdam
82 Berichten zijn liked
Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
Functie: Managing Director
URL: www.dreamhost.nl
Registrar SIDN: JA
KvK nummer: 24269577
Heb je het IP-adres hier al gechecked?
http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx
-
25/05/12 11:49geregistreerd gebruiker1.279 Berichten- Ingeschreven
- 15/05/07
- Locatie
- Best
35 Berichten zijn liked
Bedrijf: YolkNet Internetservices
Functie: CEO
URL: www.yolknet.nl
Registrar SIDN: nee
KvK nummer: 27281066
Ondernemingsnummer: nvt
Nu wel ja :-)
Alles ok, op twee time outs na bij IMP-SPAM en WPBL
-
25/05/12 13:27Server Freak2.951 Berichten- Ingeschreven
- 19/05/06
- Locatie
- Smilde / Assen
133 Berichten zijn liked
KvK nummer: 04069370
Is het niet het IP van de klant zelf dat nu geblockt is? Vanochtend een soortgelijk geval met Barracuda. Gaf de server hostname aan, maar het IP van de klant, na een check bleek de klant zijn IP op de blacklist te staan (ADSL verbinding) en niet die van ons.
-
25/05/12 14:52geregistreerd gebruiker2.850 Berichten- Ingeschreven
- 11/07/06
- Locatie
- Oosterhout
83 Berichten zijn liked
KvK nummer: 20144338
-
25/05/12 15:19Server Freak2.951 Berichten- Ingeschreven
- 19/05/06
- Locatie
- Smilde / Assen
133 Berichten zijn liked
KvK nummer: 04069370
-
25/05/12 15:24geregistreerd gebruiker2.850 Berichten- Ingeschreven
- 11/07/06
- Locatie
- Oosterhout
83 Berichten zijn liked
KvK nummer: 20144338
Jawel
(gmail-smtp-in.l.google.com: 550-5.7.1 [217.1
49.139.245 1]
217.149.139.xxx
-
25/05/12 15:38Server Freak2.951 Berichten- Ingeschreven
- 19/05/06
- Locatie
- Smilde / Assen
133 Berichten zijn liked
KvK nummer: 04069370
Het zal de warmte zijn, excuus. Dan is mijn opmerking in dit geval niet in lijn met het probleem en zal ik zo 1,2,3 geen goede oplossing / ideeën hebben
-
25/05/12 19:02Web hosting diensten4.370 Berichten- Ingeschreven
- 09/02/04
- Locatie
- Rotterdam
82 Berichten zijn liked
Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
Functie: Managing Director
URL: www.dreamhost.nl
Registrar SIDN: JA
KvK nummer: 24269577
Zijn er v.a. dat IP-adres geen buitensporige hoeveelheid e-mails die richting GMail gaan? Geen overijverig scriptje dat e-mails blijft verzenden?
- advertentie
-
25/05/12 22:24moderator3.728 Berichten- Ingeschreven
- 21/02/09
- Locatie
- Noord-Holland
109 Berichten zijn liked
Bedrijf: Yourwebhoster.eu
Functie: baas
URL: yourwebhoster.eu
KvK nummer: 32165429
Weet je al wat de oorzaak hiervan is (logs nagekeken)? Als je de juiste vragen beantwoord had je namelijk dit moeten krijgen bij je laatste linkje:
https://support.google.com/mail/bin/...elivery&&hl=en
Ik weet alleen niet of dit ook werkt voor een hele server.
-
27/05/12 16:53geregistreerd gebruiker1.279 Berichten- Ingeschreven
- 15/05/07
- Locatie
- Best
35 Berichten zijn liked
Bedrijf: YolkNet Internetservices
Functie: CEO
URL: www.yolknet.nl
Registrar SIDN: nee
KvK nummer: 27281066
Ondernemingsnummer: nvt
Nee, want als ik via webmail een bericht stuur krijg ik ook de foutmelding
Er was een e-mailadres gehackt en inderdaad voor bulkmail gebruikt. Het wachtwoord is gewijzigd, dus dat gebeurt nu niet meer.
Daar ben ik ook op uitgekomen. Alles ingevuld, maar hoe lang duurt het vervolgens voor Gmail het ip-adres verwijderd?
-
27/05/12 18:52Web hosting diensten4.370 Berichten- Ingeschreven
- 09/02/04
- Locatie
- Rotterdam
82 Berichten zijn liked
Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
Functie: Managing Director
URL: www.dreamhost.nl
Registrar SIDN: JA
KvK nummer: 24269577
Ik heb dit nog even voor je nagekeken (altijd handig om te weten), maar je kunt hier eigenlijk weinig over terugvinden. Als je server bij Gmail op een blacklist staat is er eigenlijk weinig over gedocumenteerd. Ik zie zelfs mensen die op de Google fora vragen om te worden verwijderd uit de blacklists, maar of dat ook echt helpt lijkt me toch sterk.
Geen idee ook of het handmatig gebeurd of dat er een proces op wordt afgevuurd zodra je het formulier hebt ingevuld.
Het kan ook best zijn dat deze na 24uur van ongeconstateerd abuse automatisch van de blacklist af wordt gehaald. Wie het weet mag het zeggen...
-
27/05/12 19:03moderator3.728 Berichten- Ingeschreven
- 21/02/09
- Locatie
- Noord-Holland
109 Berichten zijn liked
Bedrijf: Yourwebhoster.eu
Functie: baas
URL: yourwebhoster.eu
KvK nummer: 32165429
Als het net zoals bij microsoft gaat dan kan het even duren, ik weet het helaas ook niet.
-
27/05/12 19:35geregistreerd gebruiker1.279 Berichten- Ingeschreven
- 15/05/07
- Locatie
- Best
35 Berichten zijn liked
Bedrijf: YolkNet Internetservices
Functie: CEO
URL: www.yolknet.nl
Registrar SIDN: nee
KvK nummer: 27281066
Ondernemingsnummer: nvt
In elk geval niet na 24 uur. Klant heeft er al sinds woensdag last van.
Misschien na een week?
-
28/05/12 08:20Web hosting diensten4.370 Berichten- Ingeschreven
- 09/02/04
- Locatie
- Rotterdam
82 Berichten zijn liked
Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
Functie: Managing Director
URL: www.dreamhost.nl
Registrar SIDN: JA
KvK nummer: 24269577
@Yolknet: Is het gehackte wachtwoord ook daadwerkelijk ontdekt op woensdag of is dat pas recentelijk aangepast?
Gelijkaardige Onderwerpen
-
Verstuurde mail beland ineens in junk mail van Gmail?
Door zimmie in forum Technische Vragen van BeginnersReacties: 21Laatste Bericht: 04/03/12, 19:12 -
delivery failed van hotmail naar eigen domein op gmail
Door Kveldulv in forum NetworkingReacties: 7Laatste Bericht: 29/10/10, 09:18 -
[sendmail] hotmail en gmail zien alle mail van mij als spam?
Door notebookadvies in forum Techniek & BeveiligingReacties: 22Laatste Bericht: 13/12/06, 19:53 -
Spamlist? Hoe te checken?
Door veraert in forum Techniek & BeveiligingReacties: 8Laatste Bericht: 06/01/06, 01:14



LinkBack URL
About LinkBacks

