webhostingtalk.nl
advertentie
advertentie

Evenementen voor de komende 60 Dag(en)

Pagina 3 van de 3 EersteEerste 1 2 3
Resultaten 31 tot 38 van de 38
          

Onderwerp: Oplichting of niet?


  1.  
    #31
    Phost.nl
    909 Berichten
    Ingeschreven
    04/05/04

    Locatie
    Nederland

    21 Berichten zijn liked

    joriz is offline.

    Bedrijf: Phost.nl
    Functie: eigenaar
    URL: www.phost.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30201153
    Ondernemingsnummer: nvt

    Naast reply bij de e-mail die je leest zit een vinkje waar je Show Original kan klikken. Daar kan je gewoon de headers zien en dus zien waar de e-mail vandaan komt:
    Code:
    Delivered-To: BLAAT @gmail.com
    Received:BLAAT
    Received: by 1BLAAT
    Received: from BLAAT
    Received-SPF: pass (google.com: domain of blaat
    Authentication-Results: mx.google.com; spf=pass (google.com: domain of blaat
    X-Originating-IP: [293.170.180.266] <- DEZE IS DE AFZENDER!
    X-Originating-Email: BLAAT


  2.  
    #32
    Procy
    662 Berichten
    Ingeschreven
    23/09/08

    Locatie
    Zoetermeer

    3 Berichten zijn liked

    Marco Mahieu is offline.

    KvK nummer: 27273470

    Oorspronkelijk geplaatst door KerberosX Bekijk Berichten
    Dit is inderdaad een goeie tip. Misschien doe ik dat nog wel. Zitten hier zo van die gluiperige internetmarketeers die zo'n scriptje op de plank hebben liggen
    Nee, maar dat kan je zo typen toch: bank.php

    <?php

    mail("mail@domein.nl", "ip", $_SERVER["REMOTE_ADDR"], "mail@domein.nl");
    echo "Oeps, something went wrong!";

    ?>

    Zoiets?


  3.  
    #33
    ISPConnect
    2.582 Berichten
    Ingeschreven
    09/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    37 Berichten zijn liked

    DigiState is offline.

    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Bestuurslid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    mja, die mail is gewoon Google Translate output.

    Ik zeg: oplichting


  4.  
    #34
    geregistreerd gebruiker
    177 Berichten
    Ingeschreven
    02/11/03

    Locatie
    Groningen / Drenthe

    0 Berichten zijn liked

    Zoiah is offline.

    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 04065724
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik zeg voer voor http://www.419eater.com


  5.  
    #35
    geregistreerd gebruiker
    126 Berichten
    Ingeschreven
    04/11/09

    Locatie
    Localhost

    3 Berichten zijn liked

    KerberosX is offline.

    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Oorspronkelijk geplaatst door Zoiah Bekijk Berichten
    Ik zeg voer voor http://www.419eater.com
    Hehe, ik wist niet dat er mensen waren die als hobby hebben deze scammers aan het lijntje te houden.

    Tja, het is eens wat anders dan een biertje gaan drinken of een balletje trappen


  6.  
    #36
    45North Websolutions
    447 Berichten
    Ingeschreven
    02/05/07

    Locatie
    Gouda / Amsterdam

    0 Berichten zijn liked

    Bakker ICT is offline.

    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 24400745 / 30213423
    Ondernemingsnummer: nvt

    Humz, ik heb ook nog wel wat mailtjes naar deze partij te sturen dan


  7.  
    #37
    CFM Media Services
    1.020 Berichten
    Ingeschreven
    13/09/08

    Locatie
    zuid-west Brabant

    114 Berichten zijn liked

    cfmweb is offline.

    Naam: Chris van Winden
    Bedrijf: CFM Media Services
    Functie: Eigenaar
    URL: www.cfmweb.nl
    KvK nummer: 20145039
    View cfmmedia's profile on LinkedIn

    Oorspronkelijk geplaatst door KerberosX Bekijk Berichten
    Hehe, ik wist niet dat er mensen waren die als hobby hebben deze scammers aan het lijntje te houden.

    Tja, het is eens wat anders dan een biertje gaan drinken of een balletje trappen
    Hahaha geinig ook al die excuses om die gasten aan het lijntje te houden


  8.  
    #38
    moderator
    3.727 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    109 Berichten zijn liked

    Yourwebhoster is offline.

    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Heb niet het hele topic doorgelezen, maar heb meer dan een jaar geleden precies dezelfde gehad, ook met een te hoog bod. Dat zegt genoeg, lijkt me.


Pagina 3 van de 3 EersteEerste 1 2 3

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •  



webhostingtalk.nl
Webhostingtalk.nl © copyright 2001-2013 Alle Rechten Gereserveerd.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75