Kreeg net een mail binnen met de vraag of ik reseller wilde worden, het lijkt er erg op dat ik al klant ben bij hosting art, iemand nog meer hun mails ontvangen? Dit is de 1e en de laatste, heb er namelijk nogal een hekel aan vooral omdat er geen unsubscribe me link is, wat wel wettelijk noodzakelijk is. Dus morgen maar even raporteren.
Updatetje, domein hosting-art is sinds 2007-08-18 actief, dus het lijkt mij niet dat het om een b.v gaat maar een b.v i.oGeachte mevrouw, heer,
Wellicht heeft u al van ons gehoord via media zoals bijvoorbeeld Metro, Sp!ts of nu.nl. Hosting Art B.V. heeft vorige week een nieuwe dienst gelanceerd die op onder andere tweakers.net al voor aardig wat opschudding heeft gezorgd!
Wij bieden onze rechtstreekse klanten een onbeperkt webhosting-pakket, waarin alle kosten, voor de duur van het gebruik, zitten verdisconteerd. Hierbij concluderen wij op basis van onderzoek dat de domeinnaamregistraties het grootste aandeel hebben in de kosten.
Omdat het een redelijk grote initiële kostenpost met zich meebrengt, verwachten wij dat webhosting in een abonnementsvorm voor een grote groep mensen nog erg aantrekkelijk blijft. Hosting Art heeft daarom het reseller-concept uitgewerkt, waarbij iedere reseller de beschikking krijgt over een uitgebreide beheeromgeving en ruim voldoende bandbreedte.
Middels onze website kunt u als reseller al uw klanten en hun domeinen beheren. In onze Plesk-omgevingen kunnen pakketten worden ingesteld en restricties worden opgelegd. U kunt dus uw eigen abonnementsvormen met restricties of extra diensten gewoon behouden. Het voordeel voor u is dat we samen veel inkoopkracht hebben en u betaalt per klant maar 1 x 1 prijs. Hosting Art is voor veel TLD’s (Top Level Domains) registrar en heeft de mogelijkheid om rechtstreeks bij de bron in te kopen. Dit stelt ons in staat ons pakket tegen een scherpe prijs aan te bieden.
Wij bezitten voldoende A-merk hardware en onze leverancier houdt alle systemen inclusief NAS-oplossingen voor ons op voorraad, zodat we snel kunnen schakelen. Het beheer kunt u op afstand blijven uitvoeren, indien gewenst. Voor zaken als de overname van een bestaand serverpark, gaan wij een reseller migratie-traject in, waarmee we individueel het Plan van Aanpak bespreken.
Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een en ander kunnen toelichten in een presentatie bij u op kantoor.
Onze resellerbrochure kunt u hier downloaden.
Met vriendelijke groet,
Jort Beumers
Hosting Art B.V.
Telefoon : +31 (0)33 433 17 54
E-mail :
Website : disney.com
Evenementen voor de komende 60 Dag(en)
Resultaten 1 tot 15 van de 169
Onderwerp: hostingart spam mail?
-
hostingart spam mail?
-
21/11/07 17:24Haal dan tenminste de URL weg!! Als jij het niet kan is er vast wel een mod die het naar een meer zinvolle site laat lopen
Als voldoende particulieren of eenmanszaken dit ontvangen even bij de opta klagen..
-
21/11/07 17:24Ja, ik wou het ook al rapporteren, alleen stript Kayako de grote headers.
Weinig zin om er nog moeite voor te doen verder.
-
21/11/07 17:25Ik krijg hem net ook... nergens voor ingeschreven en ik mis de uitschrijflink!
- same here, zat me al af te vragen of ik hier een topic aan moest wijden....
Heb ze ook een mail terug gestuurd dat ik niet echt te spreken ben over de gang van zaken, en dat is nog lief uitgedrukt.
De "opschudding" op tweakers is trouwens meer negatief dan positief...
- Zie ook http://gathering.tweakers.net/forum/.../hosting%2Cart met reactie van de eigenaar
-
21/11/07 17:27...
wij hebben em hier ook gehad...
direct even 47235654623 Terabyte webspace besteld als backup voor onze complete hosting omgeving!
- advertentie
-
21/11/07 17:28
- Bedrijf klopt voor geen meter in ieder geval.
Gevens op hun website:
Adres gegevens
Hosting Art
Zielhorsterweg 79
3813 ZX AMERSFOORT
Postbus 1762
3800 BT AMERSFOORT
Nederland
T: 033 - 433 17 54
F: 033 - 433 17 53
E:
kvk gegevens van hosting-art b.v:
Naam: Hosting Art B.V.
Vestigingsadres: Hampshire 13
Vestigingsplaats: 7551KD Hengelo Ov
Internetadres: disney.com
KvK-nummer: 08164558 0000
Soort Inschrijving: Hoofdvestiging
een heel ander adres maar wel dezelfde kvk, lijkt hier op 1 of andere zolderkamerhost, ook de prijzen zijn niet mis, snel incasseren en van de aardbodem verdwijnen.
-
21/11/07 17:31Maar ik snap nog steeds niet hoe onze emailadressen zo opvraagbaar zijn? Ja, oké, die zwerven vast ergens rond, maar dit?
- Ze hebben alle wht aanbiedingen gelezen
Zijn vrij makkelijk opvraagbaar, bij kvk is het ook geen probleem. http://forms.consuwijzer.nl/content.jsp?objectid=11254 voor de mensen die klachten willen sturen naar de opta.
- Het e-mail adres waar ik de mail op binnen kreeg staat alleen op ispgids, webhosters e.d. en heb ik nog nooit op wht gebruikt.
Ze moeten het dus ergens daar vandaan hebben gehaald.
-
21/11/07 17:34Ik ook ontvangen, bevriende-collega hoster ook.
-
21/11/07 17:36Ook bij twee van mijn opdrachtgevers binnengekregen op sales@. Betwijfel of particulieren daar hinder van zullen ondervinden aangezien het meer op de zakelijke markt gericht lijkt. Ik heb ze geadviseerd hier hoe dan ook even aandacht aan te schenken en aangifte of melding ervan te doen. De vraag is enkel, bij welke instantie is dit zinvol?
-



LinkBack URL
About LinkBacks

