Geachte WHT,
Ik zit met het volgende probleem.
Ik en de eigenaar van vinzei.com hebben een probleem tussen ons bijden wat niet met hosting te maken heeft. Ook heb ik geen achterstallige betalingen.
Ik heb twee domeinnamen laptopke.be en mandrivaclub.be
Bijde domeinnamen staan op de naam van mijn vader.
Vinzei.com heeft de directadmin gegevens veranderd zodat mijn vader er niet meer in kan. Dit mag vinzei.com toch nooit doen? Dit enkel omdat er een probleem is tussen mij en vinzei.com wat niet niet met hosting te maken heeft.
Hij heeft dat gedaan omdat ik in de ispgids een negatiev bericht heb geplaatst.
Dit zij hij als antwoord:
Code:JIj hebt je punt gemaakt, op ISPG ik maak nu mijn punt, zie het als schaken
Zo mag een hoster toch niet ten werk gaan?
Wat kan ik hier meedoen?
Ik heb bijde domeinen een verhuizing aangevraagt.
Het zijn BE domeinen, heb je daar een token voor nodig? of is dat enkel bin NL , COM
Evenementen voor de komende 60 Dag(en)
Resultaten 1 tot 15 van de 88
Onderwerp: vinzei.com weigert medewerking
-
21/04/10 20:05vinzei.com weigert medewerking
-
21/04/10 20:07FireMultimedia483 Berichten- Ingeschreven
- 15/04/06
- Locatie
- Drunen
6 Berichten zijn liked
Bedrijf: FireMultimedia
Functie: Eigenaar
URL: www.firemultimedia.nl
KvK nummer: 17219092
Een verhuizing van een .be domeinnaam heb je geen token voor nodig. Enkel een bevestiging per e-mail. Controleer dus even of het e-mailadres klopt.
-
21/04/10 20:11
-
21/04/10 20:15geregistreerd gebruiker385 Berichten- Ingeschreven
- 18/05/07
- Locatie
- Hoevelaken
0 Berichten zijn liked
Bedrijf: Media-Enzo
Functie: CEO
URL: www.media-enzo.nl
Registrar SIDN: Nee
KvK nummer: 32134636
Als jij het niet eens bent met hoe hij handelt dan zou ik op dit punt nu gewoon verhuizen, mits je een fatsoenlijke backup hebt natuurlijk. Hij mag sowieso jou gegevens, mits er gewoon betaald is, niet gijzelen lijkt mij. Dan zijn jullie beide beter af.
- advertentie
-
21/04/10 20:22SolidHost8.099 Berichten- Ingeschreven
- 29/06/03
- Locatie
- Rotterdam/Amsterdam/Barcelona
245 Berichten zijn liked
Naam: André van Vliet
Bedrijf: SolidHost Managed Hosting
Functie: CEO
URL: www.solidhost.com
KvK nummer: 24366308
Angiligo,
Ten eerste: haal je teksten voortaan eens door een spellingschecker voordat je iets post. Zowel hier op WHT en wanneer je met de partij in kwestie communiceert. Je bericht staat stampvol met taalfouten en wanneer ik zoiets lees, is een dergelijk bericht maar moeilijk serieus te nemen.
Ik geloof je verhaal overigens wel, want dit is niet de eerste keer dat ik een dergelijk verhaal over de partij in kwestie hoor. Het komt in ieder geval op mij over als een erg schimmig handeltje waar je beter weg kan blijven.
Inderdaad gewoon je domeinen verhuizen naar een betrouwbare partij.
-
21/04/10 20:30
-
21/04/10 20:32SolidHost8.099 Berichten- Ingeschreven
- 29/06/03
- Locatie
- Rotterdam/Amsterdam/Barcelona
245 Berichten zijn liked
Naam: André van Vliet
Bedrijf: SolidHost Managed Hosting
Functie: CEO
URL: www.solidhost.com
KvK nummer: 24366308
Ah ok - dat wist ik niet. In dat geval gaat het juist al erg goed - maar voor het schrijven van dergelijke teksten zou ik je toch adviseren even een spellingschecker te gebruiken alvorens je een bericht verstuurt. Je zult merken dat je op die manier sneller serieus genomen zal worden.
Succes met de situatie!
-
21/04/10 21:21geregistreerd gebruiker1.286 Berichten- Ingeschreven
- 15/05/07
- Locatie
- Best
35 Berichten zijn liked
Bedrijf: YolkNet Internetservices
Functie: CEO
URL: www.yolknet.nl
Registrar SIDN: nee
KvK nummer: 27281066
Ondernemingsnummer: nvt
Wat de reden van het geschil ook is, jij hebt (als het goed is) betaalt voor een dienst bij het bedrijf. Dat moeten ze dan gewoon leveren.
Zoals al wordt geadviseerd: snel een backup maken (ftp kun je nog wel gebruiken hoop ik?) en verhuizen.
-
21/04/10 21:45Als ik jou was, zou ik de domeinen z.s.m. verhuizen om verdere problemen te voorkomen.
-
21/04/10 21:51moderator3.793 Berichten- Ingeschreven
- 21/02/09
- Locatie
- Noord-Holland
113 Berichten zijn liked
Bedrijf: Yourwebhoster.eu
Functie: baas
URL: yourwebhoster.eu
KvK nummer: 32165429
Tenzij hij het in zijn voorwaarden heeft staan mag hij dit niet doen. Zoals ik zie is vinzei een geval apart, registreert domeinnamen van andere hosting bedrijven op vrije TLD's en sluit blijkbaar bij een negatieve review iemand af. Blijkbaar is hier vooraf nog iets gebeurt, dat valt nu niet te zeggen.
-
21/04/10 22:50
-
22/04/10 00:00Server Freak2.966 Berichten- Ingeschreven
- 19/05/06
- Locatie
- Smilde / Assen
137 Berichten zijn liked
KvK nummer: 04069370
Zelfs al zou het wel in de voorwaarden staan dat hij mensen af mag sluiten als ze negatief commentaar geven. Denk niet dat je het daarmee redt als argument, stel iemand zou het een keer voor laten komen.
Ben wel benieuwd wat dan de echte reden voor de actie van afsluiten is, want er is dus meer dan een negatieve reactie voorgevallen.
Maar het is een geval apart, zijn weinig mensen die hem mogen.
Edit: En zie Triloxigens post hieronder dat het een andere persoon dan de contractant is.
-
22/04/10 00:08
-
22/04/10 07:16Twee scenarios naar mijn idee mogelijk.
1. Zo weinig mogelijk gedoe: Snel wegverhuizen en verder volledig negeren.
2. De strijd aanbinden: Advocaat in de hand nemen; per aangetekende brief sommeren en zonodig met kort geding opvolgen. (en waarschijnlijk wil je hem daarna ook wel wegverhuizen, maar dan heb je genoegdoening)
Vrgr Eef
-
22/04/10 08:04moderator3.793 Berichten- Ingeschreven
- 21/02/09
- Locatie
- Noord-Holland
113 Berichten zijn liked
Bedrijf: Yourwebhoster.eu
Functie: baas
URL: yourwebhoster.eu
KvK nummer: 32165429
@ Spyder en Triloxigen: als in de AV staat dat hij zonder opgaaf van reden mag afsluiten dan kan dit wel. Je kan het natuurlijk aanvechten, maar dan ben je weer zoveel €€€ verder. Maar ik ben het wel met jullie eens.



1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

