Hallo Allemaal,
Een collega dollsite van mij is hard op zoek naar een sponsor. Op dit moment kan ze haar site niet meer betalen dus heeft ze van die irritant installeer dingetjes op haar site.
Omdat ik gelukkig genoeg ben geweest om hier een sponsor te vinden, probeer ik het hier ook voor haar.
Ze kan uiteraard geen nederlands, vandaar dat ik post voor haar.
De URL is www.yummielicious.com. Grumpy-note: Let op! Het schijnt dat er pop-ups zijn die trojans bevatten.
Het is een populaire en bekende 'dollsite' - een van de betere.
Ze heeft gemiddeld zo'n 8000 unieke bezoekers per dag.
Wat zij vraagt:
200 GB Bandwidth per maand
200 MB Webspace
Wat de sponsor krijgt:
Natuurlijk een link op de hoofdpagina's van de site, en de mogelijkheid te adverteren op haar site. Ook stemt ze ermee in als je andere reclame op haar site wil maken, zolang het maar geen pop ups of porno is.
De site heeft voornamelijk engelstalige bezoekers uit Amerika, Canada en Australie.
Om contact met haar op te nemen kan je mailen naar christie@yummielicious.com, uiteraard in het engels.
Ik hoop het beste voor haar,
Bedankt![]()
Evenementen voor de komende 60 Dag(en)
Resultaten 1 tot 15 van de 17
-
06/02/04 21:46geregistreerd gebruiker18 Berichten- Ingeschreven
- 19/10/03
- Locatie
- Noord Holland
0 Berichten zijn liked
Sponsor gezocht voor populaire amerikaanse dollsite
-
06/02/04 22:30geregistreerd gebruiker337 Berichten- Ingeschreven
- 22/07/03
- Locatie
- Gelderland/Overijssel
0 Berichten zijn liked
KvK nummer: 09124621
Bij voorbaat mijn excuses als ik het mis had...ik krijg het nu niet meer voor elkaar maar..
Er verschenen wat popups na het verlaten van bovenstaande site, die na enkele seconden mijn virusscanner op hol lieten slaan vanwege wat Trojan virus waarschuwingen.
Aangezien ik voor WHT nog geen andere site had bezocht...'zou' het kunnen dat hij hiervandaan kwam.
Voorzichtigheid geboden!
Veel succes met de zoektocht
-
06/02/04 22:57geregistreerd gebruiker18 Berichten- Ingeschreven
- 19/10/03
- Locatie
- Noord Holland
0 Berichten zijn liked
Klopt, die irritante pop ups enzo heeft ze nu dus om geld mee te verdienen, anders kan ze het echt niet betalen
-
06/02/04 23:34geregistreerd gebruiker1.148 Berichten- Ingeschreven
- 17/06/03
- Locatie
- Delft
9 Berichten zijn liked
KvK nummer: 02084745
Ik denk dat ze over een maandje aan 5Gb dan wel genoeg heeft
- advertentie
-
07/02/04 00:01Hahah precies
-
07/02/04 00:08Zou ze een kleine bijdrage per maand kunnen missen voor haar site?
-
07/02/04 10:19Stats?
Graag een rechtstreekse link naar statistieken en derg.
Gezien ik deze site liever niet nogmaals open.
Ben bijna een kwartier kwijt geweest om al die **** pop-ups weg te krijgen.
haha
maar goed, wel begrijpelijk.
Graag wat stats om me blij te maken.
-
07/02/04 13:08geregistreerd gebruiker18 Berichten- Ingeschreven
- 19/10/03
- Locatie
- Noord Holland
0 Berichten zijn liked
Over een maandje aan 5GB wel genoeg heeft? Zal wel aan mij liggen dat ik hem niet snap of de humor er niet van in kan zien.
Graag alleen serieuze reacties hierop.
En over een kleine bijdrage per maand zou je met haar kunnen praten.
Hier een link naar haar MVtracker http://www.mvtracker.com/stats.php?l=yummiechris
-
07/02/04 21:42welke pop-ups? (mense gebruik een deftige browser gelijk firebird
)
denk dat je niet snel iemand gaat vinden die 200gig per maand wil sponseren
-
07/02/04 21:58Ivm met de pop-ups gaan de bezoekers wegOrigineel geplaatst door PrinCeSS-EvE
Over een maandje aan 5GB wel genoeg heeft? Zal wel aan mij liggen dat ik hem niet snap of de humor er niet van in kan zien.
Graag alleen serieuze reacties hierop.
En over een kleine bijdrage per maand zou je met haar kunnen praten.
Hier een link naar haar MVtracker http://www.mvtracker.com/stats.php?l=yummiechris
Dat denk ik ookwelke pop-ups? (mense gebruik een deftige browser gelijk firebird
)
denk dat je niet snel iemand gaat vinden die 200gig per maand wil sponseren
-
07/02/04 23:06geregistreerd gebruiker245 Berichten- Ingeschreven
- 06/09/03
0 Berichten zijn liked
ARGHH FFS
Me hele scherm vol met pop ups !!! Een waarschuwing in de openingspost kan geen kwaad. Dit schrikt elke potentiele sponsor af!
-
07/02/04 23:40Vivor B.V. (vivor.net)2.282 Berichten- Ingeschreven
- 19/07/03
- Locatie
- Nijmegen / Diemen
30 Berichten zijn liked
Bedrijf: Vivor BV
URL: www.vivor.net
Registrar SIDN: ja
KvK nummer: 32095794
1. Ik word doodgegooid met plug-ins en bestanden die spontaan ter download aangeboden worden, bah.
2. Wat heeft reclame voor een webhoster te zoeken op een site voor meisjes in de leeftijdscatagorie 9-12 jaar?
3. Is 200GB niet wat overdone?
4. Ik had de site afgesloten en begon dit bericht te typen. Op dit punt komen er uit het niets nog meer popups met plugins opzetten. Wie wil zijn bedrijf associëren met al die akelige popups/plugins?
-
08/02/04 00:07geregistreerd gebruiker337 Berichten- Ingeschreven
- 22/07/03
- Locatie
- Gelderland/Overijssel
0 Berichten zijn liked
KvK nummer: 09124621
[off-topic]
Ik wil dit topic niet verstieren....maar ik hoor niemand over de trojan virussen die mee gestuurd worden met de pop-ups... ben ik de enige met een up-to-date virusscanner?
Nee....ook bij gelijk afsluiten van de popup wordt de trojan geïnstalleerd...
[/off-topic]
-
08/02/04 13:57Vivor B.V. (vivor.net)2.282 Berichten- Ingeschreven
- 19/07/03
- Locatie
- Nijmegen / Diemen
30 Berichten zijn liked
Bedrijf: Vivor BV
URL: www.vivor.net
Registrar SIDN: ja
KvK nummer: 32095794
[off-topic]NAV 2004 up to date, ik kreeg echter geen warnings e.d.?[/off-topic]
-
08/02/04 14:07Hier idem dito. Enkel een stuk of 6 popups.Origineel geplaatst door Cybafish
[off-topic]NAV 2004 up to date, ik kreeg echter geen warnings e.d.?[/off-topic]



LinkBack URL
About LinkBacks
