Geachte forumleden,
Ik heb 2 maanden terug voor een kennis en onlangs voor mijzelf 2 ".com"-domeinnamen laten vastleggen in combinatie met een hostingpakketje via Flitshosting. (Het Flitshosting-verhaal is verder wel bekend lijkt me hier.)
Nu ik merkte dat we dus al een week zonder website en ruimte zaten heb ik een Whois gedaan op onze domeinnamen, en wat blijkt; Het domeinnaam van m'n kennis staat nog vrolijk op naam van Flitshosting zelf, en mijn eigen aangevraagde domeinnaam staat op een bedrijfje in rotterdam, waarvan ik vermoed dat Flitshosting nauwe contacten mee heeft.
Nergens in de whois zijn dus onze eigen persoonsnamen te vinden...
Dat wil ik graag wel anders zien natuurlijk.
Door de "partikuliere" handelswijze van Flitshosting hebben we eigenlijk bar weinig op papier staan.
Hoe staan we er voor?
En wat wordt er aangeraden om te zorgen dat de domeinnamen echt op de namen van de aanvragers, wij dus, komen te staan?
Alvast mijn dank.
Evenementen voor de komende 60 Dag(en)
Resultaten 1 tot 14 van de 14
-
22/02/04 10:38Domeinnaam toch niet op naam klant gezet. Waar sta je als (ex)klant?
-
22/02/04 10:47geregistreerd gebruiker110 Berichten- Ingeschreven
- 05/08/03
- Locatie
- Redbus Interhouse
0 Berichten zijn liked
KvK nummer: 34202552
Mail hun eerst eens ?~
-
22/02/04 10:54FlitsHosting is niet meer bereikbaar. Per Email of telefoon. (zie deze topic) (flithosting)
Ik weet wel hoe ik FlitsHosting kan vinden, maar aan 'house-calls' zit ik nog niet te denken. FlitsHosting heb ik zelf afgeschreven in mn hoofd als wijze les. Mijn Websites zijn weg, jammer en helaas voor mijn uren die erin zijn gegaan. Gelukkig heb ik nog wel het een en ander op schijf staan, maar toch.
Het gaat mij hier alleen nog maar om de domeinnamen op de juiste namen te krijgen.
Alleen weet ik niet waar ik moet beginnen nl.
-
22/02/04 11:10geregistreerd gebruiker110 Berichten- Ingeschreven
- 05/08/03
- Locatie
- Redbus Interhouse
0 Berichten zijn liked
KvK nummer: 34202552
Ik zou zeggen stuur een E-Mail / bel sidn.
Dat gaat waarschijnlijk door naar de Juridische afdeling van hun.
- advertentie
-
22/02/04 11:39.COM domeinnaam is niet voor de SIDNOrigineel geplaatst door Trexif
Ik zou zeggen stuur een E-Mail / bel sidn.
Dat gaat waarschijnlijk door naar de Juridische afdeling van hun.
-
22/02/04 11:57Heb je helemaal niks op papier staan dan? Jij heb toch een aanvraag gedaan heb je daar niks van? Probeer je domein anders eens te verhuizen naar je nieuwe provider, je oude provider zal bij een verhuizing een mail ontvangen voor akkoord, kijken of ze dat wel doen? Aangezien je ze niet meer kan bereiken zou ik zoiets proberen.
- Eens met de suggestie van Cyberpoint.
.com domeinen zal altijd problematisch. Die registratie (en beheer) is gewoon niet zo goed geregeld als SIDN.
Verzoek tot verhuizing indienen en als het conflicteert ga je vanzelf een molen in, waarin je moet aantonen dat:
- je flitshosting opdracht hebt gegeven het domein voor jou te registreren.
- je hen voor die dienst betaald hebt.
Mogelijk dat die gasten een dienstbeschrijving hebben waarin staat waar je precies recht op hebt? Dit om te voorkomen dat je, wanneer je eenmaal in die molen zit, plotseling valt over een artikel in hun voorwaarden waarin staat dat 'Je een domein kan laten registreren, maar eerst een jaar moet huren, etc.' ... zag maar, zo'n 'Ik wil mijn klanten dwingen hier een jaar klant te zijn' aanpak. Slechte zaak natuurlijk, maar bestaat wel degelijk.
Succes!
-
22/02/04 13:41Tip:
Herman stuur even een mailtje naar computools.be
-
22/02/04 14:09geregistreerd gebruiker110 Berichten- Ingeschreven
- 05/08/03
- Locatie
- Redbus Interhouse
0 Berichten zijn liked
KvK nummer: 34202552
Origineel geplaatst door Trexif
Ik zou zeggen stuur een E-Mail / bel sidn.
Dat gaat waarschijnlijk door naar de Juridische afdeling van hun.
Sorry foutje dacht dat het om een .nl ging
-
22/02/04 23:08Bedankt voor de reacties.
Bij beiden domeinnamen van ons staat in de Whois bij Status: Registrar Lock
Heeft dit nog verdere betekenis en kan dit van invloed zijn op een eventuele domeinnaam-verhuizing?
-
22/02/04 23:31Herman,
Welke namen zijn het? Dan kan er mee worden gekeken bij wie Flitshosting ze heeft geregistreerd. Vervolgens kun je dan rechtstreeks met die partij gaan praten / onderhandelen.
Ric
-
22/02/04 23:33Dit heeft invloed op de verhuizing. Je kunt ze zonder tussenkomst van de registrar niet verhuizen. Zie eerdere post: benader de registrar waar Flitshosting de domeinnamen inkocht.Origineel geplaatst door Herman440
Bij beiden domeinnamen van ons staat in de Whois bij Status: Registrar Lock
Heeft dit nog verdere betekenis en kan dit van invloed zijn op een eventuele domeinnaam-verhuizing?
Ric
-
22/02/04 23:44In defense of FlitsHosting kan ik melden dat mijn eigen website sinds vanavond weliswaar weer online blijkt te zijn.
De website van m'n kennis nog niet daarintegen.
Hopelijk kan ik binnenkort dhr. Wallaard zelf te spreken krijgen omtrend de tenaamstelling van onze domeinnamen.
-
25/02/04 09:09Heb gisteren een paar dingen vernomen links en rechts. Ik neem de woorden in de bovenste zin van mijn hierbovenstaande post terug.
Ik weet inmiddels goed zeker dat Wallaard regelmatig dit forum nog steeds leest, en daar ook naar handelt blijkt.



LinkBack URL
About LinkBacks
