Iemand nog een verisign certificaatje?
Als dit waar is, dan is het een schande dat ze het niet eerder naar buiten brengen.
http://www.pcworld.com/businesscente...t_hurt_us.html
VeriSign – the company behind the root DNS servers that provide the foundation for the Web, and formerly the largest encryption certificate authority – has revealed that it was repeatedly hacked in 2010. Details are sparse thus far, but the revelation calls into question the security of the Internet itself.
Evenementen voor de komende 60 Dag(en)
Resultaten 1 tot 11 van de 11
Onderwerp: Verisign hacked
-
03/02/12 14:35Verisign hacked
-
03/02/12 15:12Web hosting diensten4.370 Berichten- Ingeschreven
- 09/02/04
- Locatie
- Rotterdam
82 Berichten zijn liked
Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
Functie: Managing Director
URL: www.dreamhost.nl
Registrar SIDN: JA
KvK nummer: 24269577
Dit is meer een storm in een glas water. Er zijn geen certificaten gegenereerd d.m.v. of n.a.v. de hack. Dit is dus zeer zeker geen DigiNotar debacle.
-
03/02/12 15:59Dit was al eerder in het nieuws, komen ze eigenlijk een beetje laat mee met het article.
-
03/02/12 17:20Phost.nl909 Berichten- Ingeschreven
- 04/05/04
- Locatie
- Nederland
21 Berichten zijn liked
Bedrijf: Phost.nl
Functie: eigenaar
URL: www.phost.nl
Registrar SIDN: nee
KvK nummer: 30201153
Ondernemingsnummer: nvt
Lekker dan. Dacht dat dit een van de weinige partijen was die nog te vertrouwen waren. Niet dus.
Hopelijk komt naar buiten wat er toen exact is gebeurd en blijkt het hopelijk ook mee te vallen zoals nu beweerd wordt.
-
03/02/12 17:51geregistreerd gebruiker305 Berichten- Ingeschreven
- 26/01/09
13 Berichten zijn liked
Registrar SIDN: nee
-
03/02/12 19:10Web hosting diensten4.370 Berichten- Ingeschreven
- 09/02/04
- Locatie
- Rotterdam
82 Berichten zijn liked
Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
Functie: Managing Director
URL: www.dreamhost.nl
Registrar SIDN: JA
KvK nummer: 24269577
Denk nou zelf: Indien de hack al in 2010 was, dan zouden evt. illegale certicaten toch allang aan het licht zijn gekomen... dat is alweer twee jaar geleden... zeker géén voorbarige conclusie dus.
- advertentie
-
03/02/12 19:13moderator4.044 Berichten- Ingeschreven
- 21/05/03
- Locatie
- NPT - BELGIUM
215 Berichten zijn liked
Naam: Dennis de Houx
Bedrijf: All In One
Functie: Zaakvoerder
URL: www.all-in-one.be
Ondernemingsnummer: 0867670047
-
03/02/12 23:17geregistreerd gebruiker305 Berichten- Ingeschreven
- 26/01/09
13 Berichten zijn liked
Registrar SIDN: nee
-
04/02/12 08:03Web hosting diensten4.370 Berichten- Ingeschreven
- 09/02/04
- Locatie
- Rotterdam
82 Berichten zijn liked
Bedrijf: DreamHost.nl Web hosting
Functie: Managing Director
URL: www.dreamhost.nl
Registrar SIDN: JA
KvK nummer: 24269577
Als ze daar op anticipeerden, dan hadden ze het wel direct naar buiten gebracht, lijkt me. Je kunt achter alles wel iets gaan zoeken; laat de doemdenkers maar komen... En als de .com registry in gevaar had gelopen dan hadden we hier ook al wat van moeten merken. Als een hacker daadwerkelijk iets belangrijks had aangepast had deze dat toch allang laten weten of iets mee gedaan. Zulke dingen gaan niet onmerkbaar aan iedereen voorbij.
-
05/02/12 16:29geregistreerd gebruiker305 Berichten- Ingeschreven
- 26/01/09
13 Berichten zijn liked
Registrar SIDN: nee
Duqu is er in geslaagd jaren onder de radar te blijven. We weten nog steeds niet wie de makers zijn, wie de doelen zijn en of er nog andere varianten rondwaren.
Veronderstellen dat ze 't van de daken gaan schreeuwen, klopt alleen als je met script kiddies te maken hebt. Niet met de georganiseerde misdaad, of met andere georganiseerde groepen die er geen enkele belang bij hebben dat hun inbraken bekend worden.
Heel de malware scene is aan 't verschuiven naar een zeer gevaarlijke hoek. De Diginotar/Verisign etc. inbraken zijn geen losstaande feiten. Zelfs de FBI slaagt er niet meer in hun servers te beveilgen. Inbraken in servers voor het stelen van bedrijfsgeheimen gaan al terug tot de negentiger jaren en worden pas nu bekend. Wie er dus van uit gaat dat alles in orde is en dat dit wel beperkt zal zijn, steekt z'n kop in 't zand.
-
05/02/12 23:11geregistreerd gebruiker305 Berichten- Ingeschreven
- 26/01/09
13 Berichten zijn liked
Registrar SIDN: nee
Zelfs een simpele bedreiging als de DNS changer trojan, die al een paar maanden gekend is en waar de vermoedelijke verantwoordelijken al een tijd voor gearresteerd zijn, blijft aanwezig:
http://krebsonsecurity.com/2012/02/h...hanger-trojan/
Gelijkaardige Onderwerpen
-
Verisign verhoogt prijzen .com en .net
Door Dotdns in forum Domeinnamen AlgemeenReacties: 1Laatste Bericht: 07/04/07, 13:52 -
ICANN en VeriSign schikken over SiteFinder
Door Ber|Art in forum Domeinnamen AlgemeenReacties: 5Laatste Bericht: 25/10/05, 16:00 -
VeriSign schikt met eigenaar sex.com
Door Domenico in forum Domeinnamen AlgemeenReacties: 8Laatste Bericht: 22/04/04, 13:59 -
Verisign fighting back at ICANN
Door Thor Larholm in forum Bugtraq mailing lijstReacties: 0Laatste Bericht: 07/10/03, 20:49 -
Anti Verisign petitie
Door Cyrano in forum be.providersReacties: 1Laatste Bericht: 18/09/03, 10:45



LinkBack URL
About LinkBacks

