webhostingtalk.nl
advertentie
advertentie

Evenementen voor de komende 60 Dag(en)

Resultaten 1 tot 5 van de 5
          

  1.  
    #1
    geregistreerd gebruiker
    1.213 Berichten
    Ingeschreven
    18/06/04

    Locatie
    Maastricht

    1 Berichten zijn liked

    Blacky is offline.

    KvK nummer: 14101842

    Wie spamt hier nu en hoe stop ik dit?

    Sinds het hele weekend wordt 1 account gespamt. Maar de vraag is nu waar dit vandaan komt. In eerste instantie komt het via KPN binnen zou je zeggen, maar die kan geen klant vinden op basis van ip en domeinnaam.

    Dit is de volledige header zoals ik hem in Cpanel kan zien.
    Code:
    1MSriA-0007Du-6t-H
    mailnull 47 12
    <t.geurtsvankessel@definancielemakelaar.nl>
    1248091878 0
    -helo_name CPSMTPM-EML101.kpnxchange.com
    -host_address 195.121.3.5.59030
    -host_name cpsmtpm-eml101.kpnxchange.com
    -interface_address 85.17.xx.xxx.25
    -received_protocol esmtp
    -body_linecount 3456
    -max_received_linelength 148
    XX
    1
    info@klantdomein.nl
    
    254P Received: from cpsmtpm-eml101.kpnxchange.com ([195.121.3.5])
    	by MRG005.dalocom.nl with esmtp (Exim 4.69)
    	(envelope-from <t.geurtsvankessel@definancielemakelaar.nl>)
    	id 1MSriA-0007Du-6t
    	for info@klantdomein.nl; Mon, 20 Jul 2009 14:11:18 +0200
    168P Received: from w2003srv.kranenburg2005.local ([80.60.59.98]) by CPSMTPM-EML101.kpnxchange.com with Microsoft SMTPSVC(7.0.6001.18000);
    	 Mon, 20 Jul 2009 14:10:50 +0200
    126P Received: from mail pickup service by w2003srv.kranenburg2005.local with Microsoft SMTPSVC;
    	 Mon, 20 Jul 2009 13:46:57 +0200
    047  X-ASG-Debug-ID: 1248089427-1414012a0000-CS74se
    058  X-Barracuda-URL: http://193.93.174.91:80/cgi-bin/mark.cgi
    069  X-Barracuda-Envelope-From: t.geurtsvankessel@definancielemakelaar.nl
    035  X-Barracuda-BBL-IP: 192.168.13.237
    035  X-Barracuda-RBL-IP: 192.168.13.237
    026  X-SourceIP: 80.57.255.141
    033* Envelope-to: info@eenanderdomein.nl
    047* Delivery-date: Sun, 19 Jul 2009 19:15:45 +0200
    073  X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.1 (2007-05-02) on cc03.cc-id.nl
    016  X-Spam-Level: *
    149  X-Spam-Status: No, score=1.1 required=7.0 tests=HTML_IMAGE_RATIO_08,HTML_MESSAGE,ISO_7BITS,NO_RDNS2,RDNS_NONE,VOWEL_TOCC_5 autolearn=noversion=3.2.1
    026  X-SourceIP: 80.57.255.141
    068I Message-ID: <528A23CE62B2440AB90457FACD82EF8F@kranenburg2005.local>
    026  X-SourceIP: 80.57.255.141
    026  X-SourceIP: 80.57.255.141
    026  X-SourceIP: 80.57.255.141
    036  Delivered-To: 160-info@nogeenanderdomein.nl
    056  X-YourName-Virus-Scanned: mail02.xxxxxxxhosting.com
    075F From: "xxxxxxxxxxxxxx" <xxxxxxxxxxxx@definancielemakelaar.nl>
    6171T To: <info@xxxxxx.nl>,
    	<weinbeck@xxxxx.nl>,
    En hier komt dan nog een waslijst van email adressen.
    Het mail02.xxxxhosting.com is even verborgen aangezien zij in onderzoek hebben of het wellicht ook via hun systemen komt.

    Het lijkt, gezien het ip van een chello.nl gebruiker te komen, maar hoezo zitten die andere domeinnamen er dan tussen en waarom wordt het via kpnxchange afgeleverd?


  2.  
    #2
    geregistreerd gebruiker
    465 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/05

    Locatie
    Almere

    0 Berichten zijn liked

    bami82 is offline.


    Het from adres zegt ook helemaal niks, ik kan ook mail versturen als t.geurtsvankessel@definancielemakelaar.nl. Mail komt wel degelijk bij KPN vandaan.


  3.  
    #3
    geregistreerd gebruiker
    1.213 Berichten
    Ingeschreven
    18/06/04

    Locatie
    Maastricht

    1 Berichten zijn liked

    Blacky is offline.

    KvK nummer: 14101842

    Er staat nu op de website van de financielemakelaar dat de provider het in onderzoek heeft.
    Maar als ik het zo bekijk aan de hand van de headers, lijkt het me toch eerder dat het hier een lokale machine is die problemen oplevert, toch?

  4. advertentie



  5.  
    #4
    geregistreerd gebruiker
    567 Berichten
    Ingeschreven
    16/09/04

    Locatie
    Alkmaar

    4 Berichten zijn liked

    Imtek is offline.

    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: NVT
    Ondernemingsnummer: NVT

    Hier ook al duizende mails verwijderd, leuk dat soort lui


  6.  
    #5
    geregistreerd gebruiker
    1.213 Berichten
    Ingeschreven
    18/06/04

    Locatie
    Maastricht

    1 Berichten zijn liked

    Blacky is offline.

    KvK nummer: 14101842

    Yep... en als ik de lijst zo zie die aan die mails hangt.... dan zullen nog wel enkele tientallen providers leuk bezig zijn geweest.
    Net ook weer 2060 mails er af gekiept.


Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •  



webhostingtalk.nl
Webhostingtalk.nl © copyright 2001-2013 Alle Rechten Gereserveerd.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75